- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.341
saooll canım Allah kimseyi darda bırakmasın vallaaagözünaydın uyklaaaa
hendecim kızmetiyle geldi
grip oluyom ben((
gökçe senden bana atladı boğazım çok kötü((((
nurdan senin kızın adı ne şekerim???
selammm
ukla hayırlı olsun canım
maviumutum kızımın adı hala belli değilllllllllllllll
eşime herrgün diyorum kararlaştıralım artık isismsiz kalacak diye ama yok beğenmiyo hiç bi ismi
bize de bugün müfettişler geldi
aniden haber vermeden geldiler ama gayet güzel geçti atlattık çok şükür
gökçem senin bulantılar başlamıştır ne alemde
ben 10.haftamı düşünmek bile istemiyorum o sorunlu test zamanlarıydı bebeğimi nasıl üzmüştüm offf neyse ki rabbime şükür geçti o günler
ay canım sizin adınıza çok sevindim inş bundan sonra herşey daha güzel olur minik kızın içinde:)Günaydın kızlarrr hayırlı haftalarrrra.s.
çok güzel bir günnnn eşim sonunda iş buldu kızlarrr 1 yıldır iş arıyordu bugün iş başı yaptıııı
kızım kısmetinide getirdi...
hadi yaa bende bulatı demek üzüldüm ba k şimdi canım sende ıhlamur bol bol iç limon koy içinede elmada koy iç canım inş geçergözünaydın uyklaaaa
hendecim kızmetiyle geldi
grip oluyom ben((
gökçe senden bana atladı boğazım çok kötü((((
nurdan senin kızın adı ne şekerim???
selammm
ukla hayırlı olsun canım
maviumutum kızımın adı hala belli değilllllllllllllll
eşime herrgün diyorum kararlaştıralım artık isismsiz kalacak diye ama yok beğenmiyo hiç bi ismi
bize de bugün müfettişler geldi
aniden haber vermeden geldiler ama gayet güzel geçti atlattık çok şükür
gökçem senin bulantılar başlamıştır ne alemde
ben 10.haftamı düşünmek bile istemiyorum o sorunlu test zamanlarıydı bebeğimi nasıl üzmüştüm offf neyse ki rabbime şükür geçti o günler
canikomm doğum günün kutlu olsunbugün benim doğum günüm..33 bitti 34 e bastım. bildiğiniz üzere hala bebiş yokk....
allahım hayırlı evlatlat versin isteyen herkese... bize de versin... inş. tüp bebeğe gerek kalmadan
hamiş olurum... hepinizi seviyorum.. hamişler bebişlerinize iyi bakın....dualarınızı esirgemeyin...
iyi ki doğdun deryacım
sana mutlu sağlıklı bebekli bir yaş diliyorum:)))))
ben de seni seviyorum
deryacım dogum günün kutlu olsun canım yeni yaşın yeni umutlar mutluluklar getirsin evinize şenlik gelsin miniginiz gelsin inşşş canım bizde seni seviyoruzzzzzzzopuyorumnanaktan
kızlar nabersiniz bakim herkes ii inşşşşşşşşş
canikomm doğum günün kutlu olsun
uğurlu bir yıl diliyorum sana Rabbim yeni yaşında anne olmanı nasip etsin deryacımmma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?