Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gözünaydın uyklaaaa
hendecim kızmetiyle geldi
grip oluyom ben((
gökçe senden bana atladı boğazım çok kötü((((

nurdan senin kızın adı ne şekerim???
saooll canım Allah kimseyi darda bırakmasın vallaaa
Geçmiş olsun dikkat et kendine bahar geldi dikkat etmek lazımm

saol bitanem
zor günleri atlattın aklına bile getirme artık az kaldı meleklere kavuşmaya onu düşün Rabbim herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh

Günaydın kızlarrr hayırlı haftalarrrra.s.
çok güzel bir günnnn eşim sonunda iş buldu kızlarrr 1 yıldır iş arıyordu bugün iş başı yaptıııı
kızım kısmetinide getirdi...
ay canım sizin adınıza çok sevindim inş bundan sonra herşey daha güzel olur minik kızın içinde:)
gözünaydın uyklaaaa
hendecim kızmetiyle geldi
grip oluyom ben((
gökçe senden bana atladı boğazım çok kötü((((

nurdan senin kızın adı ne şekerim???
hadi yaa bende bulatı demek üzüldüm ba k şimdi canım sende ıhlamur bol bol iç limon koy içinede elmada koy iç canım inş geçer

canım iyiyim şimdilik hafiften bulantılar devam ediyo ama çok şükür iyiyim yaaa senin o haftalar kötü geçmiş umarım ömür boyu minign sorunsuz olur canım kib

Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili xxxxxxxxxxxxxxxxx internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
23.03.2010 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek:
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010):hooray:
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010):hooray:
maviumutolsun ...................(yola devam)
incemeşe............................(yola devam)
DamlaUmut.........................29.mart.2010
aleyna222...........................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
mavioje...............................(yola devam)
ayşen43..............................(yola devam)

bugün benim doğum günüm..33 bitti 34 e bastım. bildiğiniz üzere hala bebiş yokk....
allahım hayırlı evlatlat versin isteyen herkese... bize de versin... inş. tüp bebeğe gerek kalmadan
hamiş olurum... hepinizi seviyorum.. hamişler bebişlerinize iyi bakın....dualarınızı esirgemeyin...

deryacım dogum günün kutlu olsun canım yeni yaşın yeni umutlar mutluluklar getirsin evinize şenlik gelsin miniginiz gelsin inşşş canım bizde seni seviyoruzzzzzzzopuyorumnanaktan
kızlar nabersiniz bakim herkes ii inşşşşşşşşş

canikomm doğum günün kutlu olsun
uğurlu bir yıl diliyorum sana Rabbim yeni yaşında anne olmanı nasip etsin deryacımmma.s.

iyi ki doğdun deryacım
sana mutlu sağlıklı bebekli bir yaş diliyorum:)))))
ben de seni seviyorum

canikomm doğum günün kutlu olsun
uğurlu bir yıl diliyorum sana Rabbim yeni yaşında anne olmanı nasip etsin deryacımmma.s.

hepinize teşekkür ederim iyi güzel dilekleriniz için. öpüyorum hepinizi. hepimizden güzel haberler almak dileğiyle güzel günler...opuyorumnanaktan

nerdesiniz tembel kızlaaar???????????
gökçeeeee gel de ver güzel haberi
angel hastanedemisin yazmadın ne zamandır inşallah herşey yolundadır

incemeşe seni bi göriym dövücem hani istesen de bırakamıyodun burayııı yalançııııııııııııııııııııı

nurdancım nasıl annelik

deryaaaa valla bi daha demicem daha çok gel diye

uklacım hande iyidir inşallah eşim memnunmu işinden???

yarın gelsin herkes
haaa unutmıtm kayınvalidem ve görümcem geliyo yarın akşam yine(((
pazartesi ankaraya hastaneye götürücük eşim inşallah o gün biter işleri de hemen giderler:))))

kızlar mrb dün gittim dr a çok şükür minigim iyimiş herşey yolunda dedi 20 gün saonra gitcem ikili test yapacak umarım oda iyi çıkar sizler nasılsınız bakıyım

slm güzellerrrrrrrrrrrrr
saol maviumutum inş rabbim tamamına ermeyi nasip eder sende tez vakitte hamiş ol inşşş

canlarım merhaba hamişler inşallah herşey yolundadır... ben günlerdir memleketteydim annem yogun bakımda kaldı günlercer çok şükür iyi şimdi .. özledim sizleri geçmiş iokuyamadım daha bundan sonar her gün gireceğim öpüyorum sizleri bu arada angellenden haberi olan varmı kızlar? sesi soluğuı çıkmıyo inşallah iyidir.. görüşmek üzere

kıslar angelle görüştüm bugun yatıyomuş gene çok selamı hepinize benim için dua edin dedi....dualarımız bütün hamişlere angelle ve beratına :)

geçmiş olsun incemeşe hem annen için hem de angel için:))
bben dün adet oldum kızlar bu ay da bitti
önümüzdeki maçlara bakıcaz :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…