Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
incemeşem geçmiş olsun canım annene allah saglık versin inşş
angel canım sanada geçmiş olsun bi an önce iyi ol inşş
maviumutum gene geldi kırmızı offf neyse vadır bundada hayır vakti yakınndadır inş miniginin canım
ukla neden çevrimdışı acaba yaa

canlarım gökçeranam maviumutum saolun annenm çok şükür iyi şimdilik.. bende adetimi bekliyorum dr gitcem adetimin 3 cü günü artık şu hormonlarıma baktıracağım belki tüp bebeğe geçerim bilmiyorum artık hayırlısı bakalım.. öpüyorum hepinizi

incemeşe canım çok geçmiş olsun annen iyiymiş çok şükür
angell canım ya inşallah sağlıkla alcaksın kucağına beratını dualarımız seninle
maviumutum bi dahaki aya inşallah canım..hayırlı vakitte gelsin meleğin
gökçerana nasıl gidiyo hamişlikk

bana gelince kızlar 2 gün önce büyük korku yaşadım
eve geldiğimde iç çamaşırımda fazla miktarda sıvı vardı renksiz kokusuz.. araştırdım netten amniyon sıvısı olabilir falan yazıyodu erken doğumdur bilmem ne.. nası moralim bozuldu doktoruma da ulaşamadım
sonra azaldı şuan sızıntı şeklinde geliyo
başka doktora gittim deil dedi korkmana gerek yok dedi biraz rahatladım
yine tekrarlarsa hemen gidicem doktora

dualarınızı eksik etmeyin olur mu

incemeşem sende saol bitanem umarım hormonlarında sorun yoktur hayırlısı ile güzel sonuç al inş
nurdancım canım benim rabbimkorusun sizi inşş dr degil demişse inş öyledir bişey olmaz minigine canım yaa bende iyiyim çok şükür bulantım hafifledi daha iyiyim biraz iştahsızlık var oda ilerde düzelir heralde :)

nurdan nurdanım canım çok geçmiş olsun aman allah esirgesin bişi olmasın sen herşeyede nete bakma insanın moralini bozuyo onlar.. gökçeranam merak etme yakında iştahın falan açılır güzelim sen dert eteme yemediğini falan bebeişlerinzi azcık nazlı olacaklar işte sağlıklı olsunlarda naz yapsınlar kısss allahım inşallah hayırlısından kucağınıza almayı nasip eder
öpüyorum hepinizi

bulantılarının hafiflemesi iyi olmuş canım iştah konusuna gelince hiç merak etme fazlasıyla iştahlı olacaksın 1 aya kalmaz:)az kilo alırsın iyi olur şuanda bebeğin zaten senin depolarınla yetiniyor
ilerde gece kalkıp acıktım diye yemek yiceksinsempatiksalakcinni

saol canım evet internet bazı durumları okadar abartıyo ki ne yapcağmı şaşırmıştım
neyse şimdi daha iyiyim çok şükür
angel nasıl acababilmiyorumkismile

kızlar yenı taburcu oldum ben yıne nst de hafıf sancı cıktı kontrole gıttıgımde bebegımın suyu azalmıs bırz serum takvıyesı yapıldı mavıumutum gokcem nurdancım ıncemesem saolun canlarım dualarınızı hep hıssediyorum rabbım sızlerınde gonlunun muradını vrsın bebiş isteyenlere cıfter cıfter versin hamıslerınde hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah AMıNNNN

bugün 1 nisan evet şaka gibi..:) çok mutluyum ve sizlerle paylaşmak istedim.
biliyorsunuz 29.unda regl olmam gerekirdi. bugüne kadar olmadım bekledim. sürekli tuvaletteyim flan bilirsiniz. neyse evde gebelik testlerimden vardı sabah yaptım bir tane baktım yok attım kutuya.. neyse tik olmuşya sürekli tuvaletteyim. gittim tekrar baktım silik çizgi ama çok silik. dedim 5 dk. geçti ondan sonra bakılmaz. ama yüreğim pır pır oldu. sonra rahatlamak için abdest aldım dua okudum. sonra bir tane daha test yaptım en azındna bunda çıkmazda rahatlarım diye. yine silik çizgi.. ben evde pervane oldum yere göğe sığamıyorum. acaba benmi yanlış görüyom diye komşuya gittim evde yok . duaramadım en yakın hastaneye yürüyerek gittim. kan testi verdim eve geldim bekleyiş bailadı. bu arada komşum geldi. testleri gösterdim pozitif dedi. ama ben yine inanmıyorum evet 10 dk önce aradım hastaneyi sonucum çıkmışmı diye. sonuç 42,16 daha çok küçük sanırım...şimdi kocişime süpriz hazırlamam gerek dualarınızı esirgemeyin. bir kaç gün sonra doktora giderim. daha çok minik yavrum geldi sanırım. allah isteyen bekleyen herkesin gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin. tüm kalbimle söylüyorum. hepinizi öpüyorum. listeye hemen yazmıyorum adımı doktordan sonra...... halay çekeriz.......

deryaaaaaaaaaaaaaaa
gerçek mi kııııııııııızzzzzzzzzzzzz
valla çok sevindim dilerim herşey yolunda gider
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
tamam artık gelir hamileler
Allah ım sağlıklı geçirmek nasip etsin
çok sevindim darısı başımıza

kızlar koşun gelim yaaaaaaaaaaaaa
derya hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

angelim geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin sık dişini bacım az kaldı doğuraksın:))))

ayyyyyy deryacım canım yaaa çok sevindim umutun geldi çok şükürrrr dr danda hayırlı haber alırsın inşş kan testide pozitif darısı isteyen tüm arkadaşlarıma olsun canım gelince halay çekelim artık......

deryaaaaaa:lepi: bacım hadi gözünaydın canımmmmm bak gelip kondu minigin göbüsüne:teytey::teytey::teytey: sabrın sonu selamet dıye bosuna dememişler rabbim hayırlısıyla tamamına erırsın ınsallah canım benim cok sevindim inan:hooray:bu ayın acılısınıda senin kuzu yaptı darısı incemesemle maviumutumun basına ınsallah hayırlısıyla tez zamanda:Saruboceq:

kıslar hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin gönlünün muradını versin ins:Saruboceq:

hamile deryaaaaaaaaaaaaaa
nerelerdesin canııım
oğlun olacak demedi deme:)))))))))))))))))
kızlar incemeşeyle ben kaldım bi tek ve ikimizde hamile kalabildik ama sonu gelmedi
geçen yıl bu zamanlar ölüyoduk karamsarlıktan
kimbilir daha ne güzellikler yaşayacağız
Allah devamını erdirsin hamile arkadaşlara
bize de kuzularınızla dua edin bahar geldi doğa uyandı
bizlerde uyanalım bebeklerimizle hepinizi çok seviyorum
duygulandım valla liste de boş kalmasın inşallah
peş peşe haberler gelsin
bu arada adet bitti dualarınıza ihtiyacım var:))))))))))))

kıısss 2 gündür işyerinde netimiz yokkk neler olmuşşş deryaaaaaaaaaaaaa çok sevindim yaa inanın gözlerim yaşardı yaaa valla ne güzle bi haberrr allahım kucağıan almayı nasip etsin güzelimmmm angelim geçmiş olsun sık dişini yavrum az kaldı maviumutum koca listede bi ikimzi kaldık kıızz bu ay sende gidersen bi ben kalacağım bu gidişle neyse tek senide gçreyimde ben tek kalmayarazıyım hadi bakalım bu ay senden haber bekliyom bak güzel güzel çalış dersine :))))))

incemeşem canım bennim adet daha yeni bitti
önce sen 10-15 güne yetişirim sana:)))))))))))))))))))))))
koca liste hamile kaldı da biz mi kalamıcaz üzülme hiç bak gör yakında listede boş karın kalmıcak:))))

incemesem maviumutcummm beratımla hep dua edıyoruz sizinde hayırlı haberlerinizi alcaz en kısa zamanda demedi demeyin bakŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…