Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
deryaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2
gözünaydınn canım benim
gittinmi doktora
maviumutum incemeşe kızlar sıra sizde hadiiii
listemiz tamamen hamiş dolsun sonra güzel bi liste yapalım doğum listesi

deryaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2
gözünaydınn canım benim
gittinmi doktora
maviumutum incemeşe kızlar sıra sizde hadiiii
listemiz tamamen hamiş dolsun sonra güzel bi liste yapalım doğum listesi

güzeller hepiniz iyi dilekleriniz için sağolun. doktora gitmedim belki bugün gideriz. afedersiniz alttan muayene olmak istemediğimden gitmiyorum. daha çok minik olduğunu biliyorum biraz büyüsün kuzum.. hala inanamıyorum. sabahları kalkınca rüya gördüm sanıyorum. allah isteyen herkese verisn. dualrım sizlerle.. bu arada ovülosyon test kullanmıştım. ve komşum ağzına sağlık benim için cuma günü meryem suresini okumuştu. hep dua ettim. bu ay olmasaydı tüp bebeğe geçecektik. allahım çok büyük. hepiniz için hayırlısı olsun allahım hayırsız olanlarıda hayırlısına çevirsin..... yine yazacağım buralardayım.. öpüyorum hepinizi seviyorum...opuyorumnanaktan

canım deryacım değer 1000 lere gelmeden görünmüyo az sabret
hem gidince daha çok heyecan yapıyo insan
Allah sağlıkla devamını getirsin al sana doğum günü hediyesi:)))))))))))))))

kıslar hamişler nolurrr dua edin bize maviumutum kıss bi ikimiz kaldık hadi bakalım bu ay senden bekliyoruz haberi hayırlısından benden umut yok anam ben direk tüplüğüm artık ama azcık ara vereceğim birz dinleneyim sıkıldım dr gitmekten artık kızlar yeni bi topik açalım gerçi bu topik uğurlu geldi herkese hemen hemen herkes hamiel kaldı burda maviumutal bend ekaldık bi defa inşallah ikinciye kalırız....

yavrucum senin adetin benden önce yaaaa
bakalım adetim bugün itibariyle bitti
yeni umutlar bakalım hayırlısı olsun

kızlar mrb nasılsınızzz ben acaip yoduldum misafirlerim vardı eski komşular geldiler gidince size bakim sdedim inş herkes iidir
deryacım canım rabbim kucagına almayıda nasip eder zaten ilk başlarda alttan bakmıyolar merak etme ama az daha bekle canım kese görünmmüş olur gittiginde inş
incemeşem maviumutum darısı size inş canlarım hepinize dua ediyorum zaten rabbim inş bize de kucagımıza almayı nasip eder

merhaba kıslar kimsecikler uğramaz olmuş artık (
benim kırmızılar geldi bugun çarşambaya randevu aldım aşılama yaptırdığım hasteneye gideceğim yeniden son aşılama hakkım vardı belki doktor onu kullanır belki direk tüp bebeğe gönderir bu ay belli olur ne olacağı bakalım. aslında bi süre bekliycektim ama e2 homonunın düşük olduğu sürece beklememinde bi anlamı yok en iyisi süreci kısaltmak bakalım hayırlısı nolacak. maviumutum nerelerdesin kııs hamişler sizler napıyosunuz inşallah herşey yolundadır.. öpüyorum herkesi

burdayım canım benim
hayırlısı olsun
kayınvalidem geliyo yine yarın doktora gidecekler ona yemek yaptım evi topladım zaten okul yorucu pert oldum(
son adetin olur inşallah canım herşey yolunda gider inşallah

kız incemese sizi yanlıs bırakırmıyız hiççç dün bende yogundum hiç giremedim gezdim felan çok yoruldum:) tedavin hayırlı olsun datlum haklısın hormon düşükse beklemeklede bişe olmaz hakkında hayırlısı olsun gelsin minigin inşşşşşş
maviumutum senide öpüyorum datluşum
nurdancım sen nasılsın tatlım
angelcim umarım daha ii sindir bebekte ii inşş
deryacım naptı n dr a gitmedin mi ese inş gözükür canım bebekle birlikte:)

slmm arkadaşlar
maviumutumm bu ay sıkı çalışın ona göre
kayınvalide falan dinleme sakın

gökçem iyiyiz de okulda bi sıkıntı oldu 2 gündür moralim bozuk biraz,kızım da etkilendi heralde önce tekmeler atıyodu şimdi normal hareketleri bile azaldı çok canım sıkılıyo
senin de cinsiyet belli olur yakında

bu arada kızımızın hala bi ismi yok(((((((

angel sen nerdesin doğumu nerde yapcan canım doktorun aynı dimi

incemeşe yarın randevun vardı inşallah hayırlı olur yeni tedavin canım
kızımla hepinizi öpüyoruz teyzeleriopuyorumnanaktan

gökcem ıyı sayılırım canım cok sukur yatıyorum ha bire az kaldı allahın izniyle ama bende az kaldım öldürdü bıcırıgım beni allahım beterinden saklasın.valla gezebiliyoken gez datlum sonra kolunu kaldırcak halin olmuyo:CüvCüv:kafamçokkarıştı

nurdancım ıyıyım canım popo büyütüyorum ha biresempatiksalakcinnibilmiyorumkismile.dr um aynı canım tıp fakültesi mi olur selcuklu mu bilmiyorum haftaya kontrolüm var o zaman sorarım erken dogum falan olursa allah korusun mecbur tıp olacak artık.sen nerde düşünüyosun?dr larımız selcukluyla hala anlasmalı mı acaba sorayım bı gıdıncebilmiyorumkismile

canalrım hemen çıkacağım o yüzden hepinize ayrı ayrı cevap veremiyorum gelince yazarım erken gelrisem bugun dr gidiyorum ve acayip heyecanlıyım elim ayağım titiriyo resmen korkuyorum kızlar içimde garip bi korku var ne olur dua edin bana kimseyel konuşamıyorum insanlar analamıyo beni ancak sizlerle paylaşabiliyorum hepinizi hiç görmesemde inanın çok yakın hissediyorum kendime hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere akşama yazarım size

incemesem hadi hayırlı haberlerle gel insallah hakkında hayırlısı ne ise o olsun .insallah bu son tedavi için dr a gidişin olur bundan sonra aylık bebiş kontrollerine gidersin :Saruboceq::SaruboceqlumunekankayizsmileŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…