- Konu Sahibi cornelia35
-
- #5.381
deryaaaaaaaaaaaaaaa
gerçek mi kııııııııııızzzzzzzzzzzzz
valla çok sevindim dilerim herşey yolunda gider
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
tamam artık gelir hamileler
Allah ım sağlıklı geçirmek nasip etsin
çok sevindim darısı başımıza
ayyyyyy deryacım canım yaaa çok sevindim umutun geldi çok şükürrrr dr danda hayırlı haber alırsın inşş kan testide pozitif darısı isteyen tüm arkadaşlarıma olsun canım gelince halay çekelim artık......
deryaaaaaa:lepi: bacım hadi gözünaydın canımmmmm bak gelip kondu minigin göbüsüne:teytey::teytey::teytey: sabrın sonu selamet dıye bosuna dememişler rabbim hayırlısıyla tamamına erırsın ınsallah canım benim cok sevindim inan:hooray:bu ayın acılısınıda senin kuzu yaptı darısı incemesemle maviumutumun basına ınsallah hayırlısıyla tez zamanda:Saruboceq:
kıısss 2 gündür işyerinde netimiz yokkk neler olmuşşş deryaaaaaaaaaaaaa çok sevindim yaa inanın gözlerim yaşardı yaaa valla ne güzle bi haberrr allahım kucağıan almayı nasip etsin güzelimmmm angelim geçmiş olsun sık dişini yavrum az kaldı maviumutum koca listede bi ikimzi kaldık kıızz bu ay sende gidersen bi ben kalacağım bu gidişleneyse tek senide gçreyimde ben tek kalmayarazıyım hadi bakalım bu ay senden haber bekliyom bak güzel güzel çalış dersine :))))))
deryaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2
gözünaydınn canım benim
gittinmi doktora
maviumutum incemeşe kızlar sıra sizde hadiiii
listemiz tamamen hamiş dolsun sonra güzel bi liste yapalım doğum listesi
saol canım allah razı olsun hayırlısı bakalım bizim sıpalar nazlı anam uğraştıracaklar bizi boshayallersmileincemesem dua etmez miyiz kısss her gece hepinize hemde rabbim kabul etsin
gökcem ıyı sayılırım canım cok sukur yatıyorum ha bire az kaldı allahın izniyle ama bende az kaldım öldürdü bıcırıgım beni allahım beterinden saklasın.valla gezebiliyoken gez datlum sonra kolunu kaldırcak halin olmuyo:CüvCüv:kafamçokkarıştıkız incemese sizi yanlıs bırakırmıyız hiççç dün bende yogundum hiç giremedim gezdim felan çok yoruldum:) tedavin hayırlı olsun datlum haklısın hormon düşükse beklemeklede bişe olmaz hakkında hayırlısı olsun gelsin minigin inşşşşşş
maviumutum senide öpüyorum datluşum
nurdancım sen nasılsın tatlım
angelcim umarım daha ii sindir bebekte ii inşş
deryacım naptı n dr a gitmedin mi ese inş gözükür canım bebekle birlikte:)
nurdancım ıyıyım canım popo büyütüyorum ha biresempatiksalakcinnibilmiyorumkismile.dr um aynı canım tıp fakültesi mi olur selcuklu mu bilmiyorum haftaya kontrolüm var o zaman sorarım erken dogum falan olursa allah korusun mecbur tıp olacak artık.sen nerde düşünüyosun?dr larımız selcukluyla hala anlasmalı mı acaba sorayım bı gıdıncebilmiyorumkismileslmm arkadaşlar
maviumutumm bu ay sıkı çalışın ona göre
kayınvalide falan dinleme sakın
gökçem iyiyiz de okulda bi sıkıntı oldu 2 gündür moralim bozuk biraz,kızım da etkilendi heralde önce tekmeler atıyodu şimdi normal hareketleri bile azaldı çok canım sıkılıyo
senin de cinsiyet belli olur yakında
bu arada kızımızın hala bi ismi yok(((((((
angel sen nerdesin doğumu nerde yapcan canım doktorun aynı dimi
incemeşe yarın randevun vardı inşallah hayırlı olur yeni tedavin canım
kızımla hepinizi öpüyoruz teyzeleriopuyorumnanaktan
canalrım hemen çıkacağım o yüzden hepinize ayrı ayrı cevap veremiyorum gelince yazarım erken gelrisem bugun dr gidiyorum ve acayip heyecanlıyım elim ayağım titiriyo resmen korkuyorum kızlar içimde garip bi korku var ne olur dua edin bana kimseyel konuşamıyorum insanlar analamıyo beni ancak sizlerle paylaşabiliyorum hepinizi hiç görmesemde inanın çok yakın hissediyorum kendime hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere akşama yazarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?