Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynepcim rabbim seninde bekleyen herkesinde yüzünü güldürsün biz hamilelerinde saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş

selam kızlarr
cerende sarılık düşmüyoo
19 günlük olduk hala yükselişte
gaz sancılarımız da var
dua edin teyzeleri sarılık beni korkutuyo

angelim berat ne kadarlık oldu
bi cetvel yapsanaa

nurdancım sarılıktan korkma canım berat 40 ı cıktıgında bıle sarılıktı cok sık emzır saat bası emsın gogsunu almıyosa da sag sutunu bıberonla ver bız oyle atlattık sarılıgı.gaz sancısına da ben corek otu yagında fayda buldum canım bırde sab sımplex dıye damlayla.corekotu yagını da verırsen cay kasıgının 3 te 1 ı kadar ver gunde 1 kez.sormak ıstedıgın olursa seve seve yardımcı olurum malum gaz konusunda uzman oldum.3 aylık olduk hala kıvranıyor ara sıra yedıklerıne de cok dıkkat et ayaklarını belını sıcak tut.cetveli bende cok ıstıyorum canımdenedım ama beceremedımeyvahedigeldismile:kedi:

kızlar mrb herkes ii inş
bugün dr a gitcektik eşim izin alamadı die kaldı pazartesine inş kızcem iyidir
nurdancım geçmiş olsun canım sarılık için angelin dedigi gibi sık sık emzirmen gerekli bide sarı yazma tülbent koyarlar yatagının üstüne banyo yaparken altın yüzük koyarlaar suyunun için batıl inanç ama dene istersen:) canım bizimkiler yani annemler yaparlar hep :)
angelcim evet ya bi cetvel yap olmazsa ne zaman dogdu yaz ona göre yaparız biz sana canım
incemeşem sen nerlerdesin dr a gittin mi tekrardan canım
maviumutum da tatilde güzel geçiyodur inşş zamanı
damlacım sen nasılsın neler yapıyosun

kızlar nasılsınız bi bakıym dedim ve güzel haberler gördüm
incemeşeeemmm gözünaydın canııım
seni bekliyorum dedin hemen geldin peşimden Allah tamamına erdirsin canıımm
inşallah öbür arkadaşlar da seni bekliyodur onlar da güzel haber veriri

nurdancım geçmiş olsun canımm
gökçe dünürcüm derya aleyna öptüm hepinizi

haftaya 2 li test yaptırcam belki cinsiyeti de söyler:))))
heberr ederim ramazana kadar bıurdayım öptüm hepinizi

slm kızlar hepinizin BERAT KANDİLİ mübarek olsun.ben cok kotuyum ınanılmaz bel agrım var dr a gıttık fılm falan cekıldı belşmde acıklık ve kayma olusmus agrıdan egılıp dogrulamıyorum beratımı kucagıma alırken bı yerını ıncıtmekten korkuyorum.dr agır kaldırmayacaksın yatacaksın bebegı kucaga almayacaksın dedı ama bunları yapmam ımkansız nasıl kucagıma almayayım yavrumu dua edın kızlar rsabbım sıfa versın ıns

hayırlı kandiller kızlar
angelim çok gecmiş olsyn canım yanına birisi gelse ne iyi olur yaa yoksa bebegi nasıl kucagına alamayasın

günaydın kızlar... yazmak istedim size.. sanırım ben bunalıma girdim.. sürekli ağlıyorum. geceleri
gözlerim şişene kadar bazen ağlarken uyuya kalıyorum... çok mutsuz hissediyorum kendimi. hiç birşey
beni mutlu etmiyor. canım hiç birşey yapmak istemiyorum. gücüm kalmamış gibi.. evde iş bile yapmak gelmiyo içimden zorluyorum işte.. ben neden böyle oldum. kafamdan bir türlü atamıyorum..bu aralar
çevremde herkesin bebeği var haberlerini alıyorum. kimseye gitmedim bebek görmeye.. ama canım çok sıkkın. kursum vardı hafata sonları oyalanıyordumm oda bitti... eşimde üzülüyo ben böyle yapınca ona sarılıp sarııp ağlıyorum.. gitme: kendinize yavrularınıza iyi bakın... öpüyourm hepinizi...

senin gibi bende eskiledenim hatırladın mı ne böyle pes etmek kendine gel sen güçlü olacaksın savaşa bilesin eşine sıkıca sarıl gülümse yoksa onuda kaybedersin erkeler buna fazla gelmez olacak birgün anne diyen kuzucuklar olacak:dance:

damlam benim yaa canım seni iyi anlıyorum bebek gelmeden önce bende artık herşeyden nefret eder olmuştum aglıyordum hep bide aksine hep bebek haberlleri alıyordum ama elden bişey gelmiyo hayata bi yerden tutunmak gerek sen umutlu ol ki herşey güzel lolsun rabbim güzel gönlüne göre vericek inş ben inanıyorum canım umarım çok bekletmez rabbim
kızlar bende köye gitcem epey giremem herkes kib baksın umarım geldigimde güzel haberler alırım öptm herkesi bende dr a gittim herşey yolunda çok şükür idrarda enfeksiyon vardı oda geçti çok şükür neyse hadi kaçtım öptmmm byyy aeo

selamm kızlar
angelim ya inan benim de aynıı
perşembe günü dr a gittim emar çekildi ve sonuç:bel fıtığı varmış
çok kötü bi ağrı bu yaa
dr ilaç yazayım dedi emziriyorum dedim nasılsa içemicem yazmayın dedim
dün biraz rahattım inşallah geçer..bana da aynısını dedi çok ayakta durma ağır kaldırma(nası olcaksa

damlaumutumm canım ya seni çok iyi anlıyorum benim de ağlayarak geçen gecelerim az değildi
inşallah gaz sorunuyla seni uyutmayacak bi bebişin gelecek,ozaman da bu yüzden uyuyamayacaksın canım benim hep dualarımdasın..bebek görmeye gelince,sen nasıl iyi hissediyosan onu yap canım istemiyosan gitmezsin boşverr

gökçeranamm sen nasılsın kızımız nasıll

maviumut seni de özledik bakalım cinsiyet belli olmuştur belki bizi habersiz bırakma tatlım

selam kızlar nasılsınız
angeelll geçmiş olsun inşaallah kötü bişeyin yoktur
benimde salı günü yumurtalar toplanıyor dualarınızı bekliyorum

zeynepcimm dualarım seninle canım
inşallah olumlu haberler alıcaz senden
bende geçen sene ağustosta tüpbebek yaptırmıştım
hakkında hayırlısı olsun inşş

slm ben geldimm
dün dügün vardı die şehire geldik bikaçgün gitmem köyee :)
nurdancı çok geçmiş olsun canım bel fıtıgıda kötü allah yardım etsin sanada canım bende iyyim çok şükür kızımda iyi teyzesi büyük bi sabırla bekliyoruz gelmesini günler geçmek bilmiyo sanki bu arada ayakalrım acaip sisiyo napcam bilmiyom çok tuzluda yemiyorum ama şişiyo offf neyse
maviumutum senin cinsiyet bellii olmadı mı ya
zeynepcim rabbim gönlüne göre versin umarım sneinde minigin yakında gleicek inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…