Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aptamıl 1 sagolsun canım kaydirigubbakcemile3 cabul toplandı mama sayesınce cok kucuktu ama resımde bıraz daha farklı cıkıyo gercegını gorursunuz ıns bır gun denk gelırse

ben çıtçıtlı body almıştım
emzirme yastığı neymiş
normal yastıkta emmez mi sanki cidden çok gereksiz şey var
ama ben diyorum 2.olup olmayacağı meçhul
içimde kalmasın herşeyi alıym gücüm yettiğince diye ama çok ta abartmamak lazım yazık günah

saol zeynepcim rabbim inş seninde benimde isteyen herkesinde yüzünü güldürür benimde iki aşılama bide tüp bebek denemenm oldu ama olmadı onlarla inşdogal yoldan gelir canım hem ev alın diyolarsa yardımda etsinler canım öyle tek başına ev almak kolay deil!!!

zeynepcim dert etmeyin
inşallah gelecek doğal yoldan bak çoğumuz öyle kaldık vakti zamanını bekliyo bebekler
siz birlikte mi oturuyodunuz
Allah dermansız dert vermesin
bi bakarsın ev para borç derken kendi gelmiş yavrun
hep dualarımdasınız
inşallah doğaL yolla gelecek
nurdanın da gökçe nin de tüp bebek olmadı hemen sonra kendiliğinden oldu
mübarek günler de inşallah Rabbim sana da gönderecek

kayınbabamlarla kavgalıyız artık annesi öz olmadığı için arayı bozdu bi şekilde
benim babamlar yardım eder inşaallah bi evimiz olurda bizde tekrar denemeye başlarız
seninki doğaldanmı oldu
ya benim eşimin değerleri normalde bi benim tek tüpüm kapalı hamile kalma olasılığım yüksekmi sizce

kızlar çıkmam lazım benim temizliğe başlıcaz eşim hadi deyip duruyo
hepinizi çok öptüm
zeyneeep canını sıkma canım
hepimiz geçtik o yolları
düşündükçe utanıyorum üzüldüğüme sen de öyle olacaksın
bak ben de çok zor kaldım bebeğimi kaybettim
artık hamile kalsam da yine kaybedersem diyodum
şükğr halimize şimdi hepsi geçti
bi gün sana da ben demiştim bak dicem

ben kaçtım kızlar görüşürüz yinee

canım benim hep iyi ol zeynepcim rabbi m büyük herşeyin zamanı var elimizde deil ayarlamak umarım rabbim çok bekletmez
amin canım

yok beraber oturmuyoruz ama kiramızı onlar ödüyordu artık ödemez ve biz ev sahibi olmamız lazım biranönce
öle diyorum Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar inşaallah doğaldan gelir

zeynep preseed alın
yumurta takibi yaptır ordan yumurtladığın ay deneyin

çıkamadım bi türlü
bu defa gitmem lazım kızlar
öptüm herkesiiiiii

doğru canım çok sağol
zaten yaşım genç olmasaydı kafayı yerdim ama 22 yaşındayım eşim 25 yaşına kadar bekleyelim diyor o zamana kadar olmazsa yine tüpe balşarız diyo

güle güle maviumutum kendine ii baköptm canım
zeynepcim dogal yoldan oldu benimde genetik bozuklugum rahim tersligim eşimde sperm azlıgı guatr prolaktin vs vardı yani sen dua et rabbim kabuleder inş tüpünde teki açıkmış şansın var canım neden olmasın yumurta takibi yaptır tüpün açık oldugu ay deneyin inş olur inş canım

hoşgeldin nurdan cım maşallah yegenimize baktıki teyzeleri bekliyo dedi annemi üzmeyim bari :9 aferim ona
zeynepcim yaşın küçükmüş canım bak 29 yaşındayım ben rabbim ol derse olucak inş sıkma canını

zeynepcım hosgeldın canım rabbim tupe gerek kalmadan gondersın ıns yavrunu.allah o kaynanalara bızı unutturacak dert versın bızde tartıstık 20 25 gun oldu kendı annemlerdeyım gorusmuyorum onlarla benı odaya kılıtleyıp cocugumu elımden almaya kalktılar kayınpeder olacak kopek.babamı cagırdım geldı aldı benı polıs cagıracam deyınce bısı yapamadılar anlatsam agzınız acık kalır kızlar

nurdancım uykusu duzenlı mı ceren ın berat hala bı duzene gırmedı gece 4 de yatıyo gunduzde 10 15 er dk kestırıp kalıyo bu saatlerde sallamayla en fazla 2 saat uyuyo o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…