- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #6.221
sağol canım benim eşimdede var sperm hareketliliği az ve morfoloji %6güle güle maviumutum kendine ii baköptm canım
zeynepcim dogal yoldan oldu benimde genetik bozuklugum rahim tersligim eşimde sperm azlıgı guatr prolaktin vs vardı yani sen dua et rabbim kabuleder inş tüpünde teki açıkmış şansın var canım neden olmasın yumurta takibi yaptır tüpün açık oldugu ay deneyin inş olur inş canım
evet canım yaşıma güveniyorum zatenhoşgeldin nurdan cım maşallah yegenimize baktıki teyzeleri bekliyo dedi annemi üzmeyim bari :9 aferim ona
zeynepcim yaşın küçükmüş canım bak 29 yaşındayım ben rabbim ol derse olucak inş sıkma canını
hoşbuldum canımzeynepcım hosgeldın canım rabbim tupe gerek kalmadan gondersın ıns yavrunu.allah o kaynanalara bızı unutturacak dert versın bızde tartıstık 20 25 gun oldu kendı annemlerdeyım gorusmuyorum onlarla benı odaya kılıtleyıp cocugumu elımden almaya kalktılar kayınpeder olacak kopek.babamı cagırdım geldı aldı benı polıs cagıracam deyınce bısı yapamadılar anlatsam agzınız acık kalır kızlar
ne güzel bende öle düşünüyorum zaten biraz ara verelim unutalım diyorum eşime inşaallah dediğin gibi olurda benim bebişte beni bekletmezzeynepcim canımm
bak hem inan normal yolldan da hamile kalabileceğine,hemde çok dua et canım
meryem suresini oku bol bol
bak çok küçükmüşsün daha
ben şunu anladım,3 senemi heba ettim çocuk da çocuk hep aklımdaydı çokk üzüldüm çok ağladım
ama o güzel yıllar akıp gidiyo
rabbim muhakkak verecek sana o güzelliği
ama sen hayatın tadını çıkarmaya bak şimdi kimseyi takma kafana,hayırlı zamanda gelecek inşallah de
sonra hamile kaldığında bu günlerini düşüneceksin
ben tüpten sonra çok radikal kararlar aldım kendimce,6 ay tedavi yoktu yumurta takibine bile gitmicem dedim
bebiş olmazsa olmasın ben kocamla mutluyum dedim
gezdim eğlendim
o ay geldi kızım
tamam canım benim yerimede ye çoookkk acıktım cokacimcoookkızlar benimde kaçmam gerek yemek yemedim daha çok acuktumm benn bigün gene böyle buluşup konuşalım olurmu kib öptm hepinizi
zeynepcım bende 23 e gırdım esım 28 yasında yasımız genc ama mılletın lafı mahvettı bızı yoksa ben beklerdım bıraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?