Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım benim eşimdede var sperm hareketliliği az ve morfoloji %6
bendede prolaktin üst sınırda ve pko varmış rahmimde ters bu arada
sorunlarımız aynı gibiymiş
evet canım yaşıma güveniyorum zaten
inşaallah olur
hoşbuldum canım
amaaaa seninkide benimkilerden betermiş Allah sabır versin

zeynepcim canımm
bak hem inan normal yolldan da hamile kalabileceğine,hemde çok dua et canım
meryem suresini oku bol bol
bak çok küçükmüşsün daha
ben şunu anladım,3 senemi heba ettim çocuk da çocuk hep aklımdaydı çokk üzüldüm çok ağladım
ama o güzel yıllar akıp gidiyo
rabbim muhakkak verecek sana o güzelliği
ama sen hayatın tadını çıkarmaya bak şimdi kimseyi takma kafana,hayırlı zamanda gelecek inşallah de
sonra hamile kaldığında bu günlerini düşüneceksin

ben tüpten sonra çok radikal kararlar aldım kendimce,6 ay tedavi yoktu yumurta takibine bile gitmicem dedim
bebiş olmazsa olmasın ben kocamla mutluyum dedim
gezdim eğlendim
o ay geldi kızım

angell uyku düzenimiz yok canım ya
gece 2ye 3 e kadar ayaktayız sahuru yapıp sonra yatıyoruz
ceren uyurken gündüz uyuyabilirsem okadar yoksa sersem gibi oluyorum:)

kızlar benimde kaçmam gerek yemek yemedim daha çok acuktumm benn bigün gene böyle buluşup konuşalım olurmu kib öptm hepinizi

zeynepcım bende 23 e gırdım esım 28 yasında yasımız genc ama mılletın lafı mahvettı bızı yoksa ben beklerdım bıraz daha

ne güzel bende öle düşünüyorum zaten biraz ara verelim unutalım diyorum eşime inşaallah dediğin gibi olurda benim bebişte beni bekletmez
kızlar benimde kaçmam gerek yemek yemedim daha çok acuktumm benn bigün gene böyle buluşup konuşalım olurmu kib öptm hepinizi
tamam canım benim yerimede ye çoookkk acıktım cokacimcoook

zeynepcım bende 23 e gırdım esım 28 yasında yasımız genc ama mılletın lafı mahvettı bızı yoksa ben beklerdım bıraz daha

öylemi ben seni 28 felan zannediyordum
ne güzel genç yaşta annesin fazla uğraştırmadı inşaallah bizde öle oluruz hakkımızda hayırlısı

angelcim sana öyle davrandıkları için allah llarından bulsunlar inş rabbim herşeyi görüyo
nurdancım bende son ayıma girdim die oruç tutmuyom o yüzden bişey yiyeyim oruç tutunlarındakinide allah kabul etsin inş hadi bu kez kaçtım byyy

nurdancım aynen davulcuyu evıne yollayıp oyle uyuyoruz 4 de bı duzene gırseydı gunduzde sallandıgı ıcın ayakta bnm uyumaya fırsatım oluyo kızlar berat mızlıyo ayarlayıp yıne bulusalım boyle cok optum hepınızı

Amin gokcem ıste bayramda esımın koyune gdecez hep bırlıkte amcalarla falan kasımda da gorumcemın dugunu var bı evlenseydı ona naptıysam hanımefendı de konusmuyo nasıl kıskırttı bakalım kaygana aman hıc umurmda degıl valla benden uzak olsunlarda

zeyneeep daha 22 yaşındasın ben senin yaşındayken
bekardım:))))))
daha yaşıtların gezip tosuyo kafanı buna takma bende de pko varmış son ay öğrendim eşimde sperm hareket azlığı
ama oldu bak ben 28 yaşındayım yine şükrediyorum Allah çok bekletmedi diye
rahat ol kim ne derse desin eşinle sarılın birbirinize bizim bu stresimiz geciktiriyo biraz da

kıızzz angeel eşin hiç bişi demiyomu gerizekalılara
sinirlendim şimdi
sen nasıl cici bi kaynana olacaksın benim kızım rahat edecek :)))))
Allah ından bulsunlar

aman maviumutcum daha neler neler berat aren in esyalarını yere fırlattı üzerine cıktı cıgnıyo gıdemezsn dıye babam aldı annemlere geldım esım gıtmeyeceksın oraya bır daha dedı amcasını aramıs amca bızden ne ıstıyolar konus dıye ertesi gün ne anlatmıslar bılmıyorum yalanlarıyla cevırdıler kendı taraflarına özür dıle gıt o evde otur dedı bana:annem aradı seslenmıyoruz dıye uzerıne geldınız ıyıce bı yere gondermem sen gelene kadar dedı de oyle sustu simdide gordu gerceklerı ama kırdı benı BİR KERE

vicdansızlar
sen eşinle konuş anlat sinirlenme yoksa ters teper
kendi evinde kalsan ya eşin mi istemiyo
kal annenlerde sıkılınca kendi evine
kaynana ne kadar uzak o kadar iyi:)))))))))))
neyse çok takılma

angel allah yardımcın olsun
gerçekten çok fazla yüzgöz olmamak lazım baksana yaa bir ömür çeklirmi
bir ömür o insanlar etrafında olacak o kesin,eşinin ailesi sonuçta ama bu şekilde çekilirmi
nekadar uzak okadar iyi
ozaman daha kıymetli olursun hem..

ayyy kızlar ceren gündüzün acısını çıkarttı
evde yalnız kalmak da çok zormuş
akşam yemek yiyemedim nası ağlıyo gazdan uyuyamadı
dha yeni uyutabildim inşalah uyanmazz çok yorgunum çünkü

selam kızlaarrrr
berat paşaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
başının çaresine bak benim oğlum gelecekmiş:)))))))))))))))
kızlar rapor almaya gittim önce başka doktora erkek gibi ama bişey demicem dedi
sonra o rapor vermeyince kendi doktoruma gittim rapor aldım 40 kere mi oğlun olacak dicem dedi:)))))))))))
alışveriş yapıcam bi karar verin dedim
ben sana kız demedim göremiyorum dedim oğlun olacak dedi
%100 müş erkekte hata olmazmış
sanki cuma günü ben yaptım hatayı
böyle işte
oy çokluğuyla oğluşum olacak
yavrumu 3-4 gündür kızım diye seviyorum
inşşallah kendini kaptırmamıştır:)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…