Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldengamyoncuiremsu:roflol::roflol::roflol:

berat bekar kalsın bewn evlendırmıyom kıslarkaydirigubbakcemile3maviumutum saka bı yana saglıklı ya cok sukur onemlı olan o allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın canım benim.kuzum tek erkek degıl artık yuppiiiiikaydirigubbakcemile2

slm hanımlar
ooo maviumutum demek ogluş kesinleşti hee yaramaz kandırdı biz i neyse saglıkla dünyaya gelsin inş artık yavaştan alırsın biişeyler minişine :)

slm hanımlar
ooo maviumutum demek ogluş kesinleşti hee yaramaz kandırdı biz i neyse saglıkla dünyaya gelsin inş artık yavaştan alırsın biişeyler minişine :)

merhaba arkadaslar ben de bugun ikinci asilamami yaptirdim..dun e2 degerime bakti doktor 1638 cikti..gecen yapilan deger 568 di..catlatma ignesinin yarisini vurdurdu doktor..yuksek cikmasi kotu biseymi acaba?sordum doktora neden yarim igne vuruldum diye..yumurtalarin hepsini uyarmamak icin dedi..pek de aciklama yapmiyor sinir oluiyorum..yarin tekrar olcak asilamam..iki gun ustuste..sans artiyormus biraz..bilgisi veya tecrubesi olan varsa paylasalim

helenacım malesef benimde bilgim yok dr um ban ahiç e2 degeri bakıp bişeyler uygulamamıştı aşılaman tutar inş canım

slm kızlar ya ben uykusuzluktan gebercem 3 30 dan asagı uyumuyo gece berat aren her saat basıda uyanıyo emmıyo da kucagıma alıyorum oyle uyuyodelikafadulden dunde kuafore gıttım rofle yaptırdım saclçarımın ucundan al azcık dedım cok kısalttı ya uyuz oldumsenağlama gercı cok dokuluyodu cocugun bezınden sac cıkıyodu kestı bı kere yapacak bısey yok akannehir

yine uzar angel çocuklu kadınsın kısa olsun azcık:)))))
şikayet edip durma şu çucuğu sen şikayet ettikçe yaramazlık yapıyo
paşa berat üzme anneni akıllı ol leeeeennnnn

slm güzeller
angelcim güle güle uzat saçlarını boşver bende kızım dogunca gidicem röfle ve kesin için hatta kısa olsun ki banyo yapınca çok ugraşmayım kurutup çıkayım :)

kızlar sanırım hamileler çok bu topikte. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. birşey sormak istiyorum. aşılamayla mı oldu?kaçıncı aşılamada? kaç topik baktım zaman kaybı tüp bebek tavsiye ediyorlar. sizde ekim ayında aşılama yaptırmalı mıyım?

yine uzar angel çocuklu kadınsın kısa olsun azcık:)))))
şikayet edip durma şu çucuğu sen şikayet ettikçe yaramazlık yapıyo
paşa berat üzme anneni akıllı ol leeeeennnnn
aman mavıumutcum aglamasın hasta olmasında ben buna da razıyım napalım uyku duzenı olsa ne zaman yattıgı kalktıgı bellı olmuyo kı sureklı ayakta sallayarak uyuyokafamçokkarıştı
slm güzeller
angelcim güle güle uzat saçlarını boşver bende kızım dogunca gidicem röfle ve kesin için hatta kısa olsun ki banyo yapınca çok ugraşmayım kurutup çıkayım :)
gökcem saol canım valla dun 2 de gırdım kuafore 6 30 da cıktım berat a da annem baktı sinirden catladım sac dıplerım hala sızlıyo allahtan kestı bıde kesmese sahura cıkartırdı sanırım.dogru dıyosun canım banyodan sonra taramak sıkıntı gercı bnm taramaya bıle vaktım olmuyodu bazen baglayıverıyodum :kedi:kece gıbı olmustu ııce ama belimdeydı saclarım 1 karıstan fazla kesmıs bıde kat verınce kısaldı kaldı yada uzuna alıstıgım ıcın bu kadar yadırgadım.hastanelerde yatmaktan 1 senedır kuafor yuzu gormeyınce normal tabı

miraycım allah yardımcın olsun oncelıkle.ben 1 kez asılama denedım olmadı canım ertesı ay hemen tup bebege gectım.topıktekı arkadaslarımında bazılarının asılaması tuttu ama asılamada sans sadece %15.nasıp kısmet ısı.lıstemız var cnm orada kımın hangı yolla hamıle kaldıgı yazıyo oradan da bakabılırsın.sormak ıstedıgın bısey olursa seve seve yardımcı oluruz

sağol miray
biz de aşılama yaptırdık ama tutmadı malesef
bi arkadaşımız tüp bebekle
diğer 3 kişi de doğal yolla hamile kaldık
hatta 2 bebeğimiz doğdu bile maşallah:))
sen bilirsin aşılama kiminde tutuyo kimin de tutmuyo
tamamen şans
inşallah çok uğraştırmadan gelir bebeğin

02.09.2010 tarihi itibariyle listemiz........ [/B]
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09)
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT AREN
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek: CEREN
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp :ecrin_bebek:EYLÜL
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp :ecrin_bebek: BÜŞRA
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010) GÖKÇE
maviumutolsun ...................:CüvCüv::hooray:kendiliginden geldi melegi
DamlaUmut.........................(yola devam)
incemeşe............................(yola devam)
zeynep4..............................(tüp bebek)
LittleAngel.......................... (yola devam)
bilgisayarcii........................(yola devam)
ozgemercan.......................(yola devam)
giz1978..............................(yola devam)tüp
aglama_sevdiğim................(yola devam)
sakinlik.............................(yola devam)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

kııızzzz
beline kadar saçın vardı bi karış kesildi diye mi kısaldı diyosun delüüüüüüüüüü
benim onuzlarımda saçlarım düzgün dursa daha da kısa yaparım
hem röflen varmış toparlamış olur saçın
kısa da değilmiş ayrıca:))))))))))))
berat paşayı öptümm oğlumun kankası:))))

slm güzel anneler anne adayları bız bugun berat aren le carsıya cıktık annesıne bayramlık almaya öldüm valla her tarafım agrıyokafamçokkarıştı.valiz gibi bir canta aldım cocuklu bayan olunca normal cantalar dolapta beklıyo kaydirigubbakcemile3sonra berat aren in dogmasına vesile olan jinekolog dedemizi ziyaret ettik bayanssulusmile gükcem fazla yorma kendini canım.maviumutum ayarlayalım yıne ama ben salı yokum koye gıdıyoruz ona gore ayarlayalım kambersız dugun olmaz de miyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…