- Konu Sahibi cornelia35
-
- #6.241
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenselam kızlaarrrr
berat paşaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
başının çaresine bak benim oğlum gelecekmiş:)))))))))))))))
kızlar rapor almaya gittim önce başka doktora erkek gibi ama bişey demicem dedi
sonra o rapor vermeyince kendi doktoruma gittim rapor aldım 40 kere mi oğlun olacak dicem dedi:)))))))))))
alışveriş yapıcam bi karar verin dedim
ben sana kız demedim göremiyorum dedim oğlun olacak dedi
%100 müş erkekte hata olmazmış
sanki cuma günü ben yaptım hatayı
böyle işte
oy çokluğuyla oğluşum olacak
yavrumu 3-4 gündür kızım diye seviyorum
inşşallah kendini kaptırmamıştır:)))))))))))))
slm hanımlar
ooo maviumutum demek ogluş kesinleşti hee yaramaz kandırdı biz i neyse saglıkla dünyaya gelsin inş artık yavaştan alırsın biişeyler minişine :)
aman mavıumutcum aglamasın hasta olmasında ben buna da razıyım napalım uyku duzenı olsa ne zaman yattıgı kalktıgı bellı olmuyo kı sureklı ayakta sallayarak uyuyokafamçokkarıştıyine uzar angel çocuklu kadınsın kısa olsun azcık:)))))
şikayet edip durma şu çucuğu sen şikayet ettikçe yaramazlık yapıyo
paşa berat üzme anneni akıllı ol leeeeennnnn
gökcem saol canım valla dun 2 de gırdım kuafore 6 30 da cıktım berat a da annem baktı sinirden catladım sac dıplerım hala sızlıyo allahtan kestı bıde kesmese sahura cıkartırdı sanırım.dogru dıyosun canım banyodan sonra taramak sıkıntı gercı bnm taramaya bıle vaktım olmuyodu bazen baglayıverıyodum :kedi:kece gıbı olmustu ııce ama belimdeydı saclarım 1 karıstan fazla kesmıs bıde kat verınce kısaldı kaldı yada uzuna alıstıgım ıcın bu kadar yadırgadım.hastanelerde yatmaktan 1 senedır kuafor yuzu gormeyınce normal tabıslm güzeller
angelcim güle güle uzat saçlarını boşver bende kızım dogunca gidicem röfle ve kesin için hatta kısa olsun ki banyo yapınca çok ugraşmayım kurutup çıkayım :)
kızlar sanırım hamileler çok bu topikte. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. birşey sormak istiyorum. aşılamayla mı oldu?kaçıncı aşılamada? kaç topik baktım zaman kaybı tüp bebek tavsiye ediyorlar. sizde ekim ayında aşılama yaptırmalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?