Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gökçe hanım annesinin babasının kucağında rahat demekki:))))))))))))
alışsın boşver evdesin nasıl olsa bırakma hiç kucağından:))

selammm kızlar biz çok mızmız olduk ağlamıyo ama ilgi bekliyo ceren hanım:) kucağmıza aldğmızda susuyo
oyuncaklar almamız lazım
bugün çıkarız havalarda soğudu ama

üç ayı geçmiş ceren hanım ın artık ilgi odağı olmak istiyo tabii
ama hakkı ne kadar çok bekledik biz onları feda olsun bütün vaktimiz enerjimiz:)))

ay nurdancım allah kolaylık versin bizim kızda daha şimdiden ilgi istiyo yaa ıh ıh edip duruyo aglamıyoda acaip bişey yaa hem kızıyom hem seviyom o halini :)
mavim hadi az kaldı seninde inş o günleri görürsün sende :)
angelim naptınız canım beratla iyimi

kızlar bebişimin resmini koyucam ama ne zaman burda olursunuz herkes yazsın o zaman koyayım bende

gokcem carsambaya kadar ayarlayalım sonra ben 5 6 gun yokum ankara ıstabu edırne gezecem beratla nasıl oalacaksaorası da bı ayrı mesele de kızlara da uygunsa yrn ogleden sonra olabılır

Son düzenleme:
kız tüp bebek sayfasının son sayfalarına baksana dün koydum yaa görmedin he neyse albüme de koyarım sonra silem

kızlar albümde kızımın bi resmi var ordan bakın :)

özgülcüm masallah gökce naz prensese coook tatlı canım rabbım guzel hayırlı yazılar yazsın ömrü uzun olsun ınsallah bnm ıcın kokla kuzunu taze bebek öpülmez:)berat aren kadar olsun o zmn op benım ıcın gelınımı:)

teşekkür ederm angel teyzesi aslında kızım ordaki gibi çekik gözlü bi acaip çıkmış neyse ilerleyen zamanlarda daha güze bi resim bırakırım senin için öper koklarım gıdısıdan :) sede aret i öp canım
mavim se n arkadaşım degilmişsin sana teklif ettim kabu l et canım görürsün o zaman :) hamşilik asıl gidiyo

nihaye5t gördüm prensesi
bahtı şansı da kendi gibi güzel olsun

hamilelik iyi gidiyo çok şükür şu şeker testi de yapılsa rahatlıcam

saol mavi teyzesi teekkür ederiz
şeker inş çıkmaz canım stres yapma ki yükselmesin şekerin canım hayırlısı ile a kaldı seninde inş senin ogluşuda görücez inşş
rabbim incemeşeyede nasip eder damlayada isteyen herkesede inşş

inşallah
Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu sağlıkla kucaklamak nasip etsin

derya ve incemeşee
nasılsınız neler yapıyosunuuzzz????
çok gelseniz yaaa

selammmm kızlar
maşallah gökçe nazz çok tatlısın
angelim mavimm sizleri de öpüyorum
benim cadı hala uyumadı bi uğradım buraya
herkesler iyi çok şükür:)
damla incemeşe siz de haber verin kendinizden

kızlar 100 lük şeker yüklemem yapıldı
2 değer normalin üstünde(
şeker ölçüm cihazı aldık
1 hafta ölçücez değerler iyiyse diyetle devam ama yüksek bulursa
insülin verecek
inşallah iyi çıkar ya canım sıkıldı
oğlum iyiymiş 1034 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…