Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi hayırlısı bakalım.inşallah 1 ay sonra adetim gecikti test yapıyorum diye ,sonrada hamileyim diye yazarsın:Saruboceq:bol şanslar

canım 3.gunu gıdılmıycek mı dr a bana 3.gunu gel dedı
yrn ılaclar ıcın rapor cıkartmamı ıstedı bende 8 ınde adet lacagım sanırım allah yardımcın olsun canım

cnm banada adetın 2. veya 3.günün gel dedı bana uygun olan gun yarın ..ertessi günler işlerim var..saol cnm hepimizin yardımcısı olsun bakalım ne olcak ilk kez gidıyorum asılama için cok heyecanlıyım delikafadulden bu arada 21mılyon ml iyi cnm sınır zaten 20 mılyon.. total snırıda 40 mılyon sizn sayı iyi yanı hareketın toplamıda ileri ve yerınde hareket toplam en az%50 olması gerek morfoljı de en az %14 bunlar normal degerler .. bizm sayı 73mılyon harekt%75 ama morfoljı %0 ,,,%100 başl anomolısı var baskada hiç bi sorun yok bakalım ne olcak...

ben de 2.aşılamamı denicem ancak doktor değiştircem yine adetin 2.günü mü gitsem acaba?yoksa bir iki gün önceden gitmeme gerek var mı hani doktor yeni ya inceleme gereği duyarmı?henüz hasta olmadım bekliyorum da.

bence önce bi git hasta olmasan da tanışır konuşursun tahlil sonuçlarıyla birliktee git zaman kazanırsın.sonra da başlar inşallah ta olumlu sonuç alırsın

cnm bana kalırsa adetın 2.günü git eger özele gidıorsan boşa para verme bence direk asılamaya başlıyalım de eger özelse..

bence önce bi git hasta olmasan da tanışır konuşursun tahlil sonuçlarıyla birliktee git zaman kazanırsın.sonra da başlar inşallah ta olumlu sonuç alırsın

aslında ewet senın dediğin daha mantıklı herşeyini götür bı baksın yenıden muayene felan ol ona göre basla tedavıyee hyırlıs olsun cnm

sağolun ya eveet özel hastane tüp bebek merkezi var.ilk aşılamamı da özel hastanede yaptırdım ancak doktorumu hiç sevmedim o yüzden değişiyorum.

aslında ben de pek sevmedim doktorumu aslında sevdim de sanki acele etti gibi geldi sanki eşim tedavi olsa daha çok şansım olurdu gibi geliyo ama hayırlısı olsun.yavaş yavaş umutsuzlaşıyorum sanırım.Çok üzgünüm çoook

hayırlısı olsun cnmcım inş bu sefer yüzün güler iyi bi doktora denk gelirsin ben daha henuz doktorum kım bılmıorum hep eşimin tahlılllerıyle ugrastıgımız için süreklı deişme varmı yok mu dıe kaç aydır beklıoz ama hıc bı deişme yok biraz zor olucak ama olursada bı mucize olucak inş o mucızeyı hepimze yasatır allahım...izmir ege üniversitesınde tedavı oluyoruz inş asılamalarımız olumlu sonuc verecek hep umutla başlayın umutlu olalım kızlar inanaın öle daha cok pozitif sonuçlar alırız umudunuzu kesmeyın mesela bizm cok zor gözüküyor ama benım umudum var bakalım olucakmı

zerocum hareket %20lerdeydi yıkama sonrası %50 oldu ama sayı düştü böyle olunca da zaman geçse çabucak ta yolumu çizsem artık

yapma arkadaşım ya bizden kötü durumda olanlar var en azından aşılama şansımız var nicin gibi biraz umutlu olmalısın bence.dediğiniz gibi yaparım tabi bu gece hasta olup yarına hasta girmezsem.

aynen canım biz de 9 aydır eşimin sonuçlarıyla ilgileniyoruz bekliyoruz artma olacak diye bişey olduğu yok.bu nedenle artık aşılamaya başladık.bizimkide zor bir iş ancak mümkünatı yok değil.umutlu olmak gerek

doğru aslında ben hep söyleri dua ederken,Allahım verdiğin vermediğin herşeye şükürler olsun diye.umutluydum başlarda ama şimdi böyle oldum.hayırlısı olsun sağlığımız yerinde çok şükür. eşimi de çok seviyorum bunu da aşıcaz inşallah

zerocum hareket %20lerdeydi yıkama sonrası %50 oldu ama sayı düştü böyle olunca da zaman geçse çabucak ta yolumu çizsem artık

biz de de hareket en yüksek%20 çıktı aylardır yıkama yapıldımı sonucunda % kaç oldu bilmem kimse bana bu konuda bilgi vermedi,diyorum ya hastane değiştirmek için sebebim çok.

ins ılk seferde hepımıze nasıp olur bebısler canım valla sasırdım kaldım kısmet bekleyıp dua etmekten baska caremız yok ne yazıkkı allah mıllete verıyo kadın benım gozumun onunde 4. kurtajım dıye konusuyo dedım allah senı bıldıgı gıbı yapsın

canım bence adetınde once gıt hıc bekleme enıne boyuna herseyı konus aceleye gelmesın asılama falan derse

bana da söylemediler de ben baktım kağıttan doktorum aşılamayı yaptıktan sonra onlar koşa koşa gider şimdi dedi inşallah öyle olur zaten benim aşılamam iğneden 36 saat sonra olmadı biraz daha gecikti doktor canlıdır yumurtalar dedi ama görücez hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…