- Konu Sahibi cornelia35
-
kızla masllah topiğimiz boş bırakmamışınız ne guzel bol bol konuşmusunuz hepiniz saolun kızlar.. ben biraz önce adet oldum yarın doktora gıdıyorum ve tedavıye baslıyorum hadi bakalım hakkımızda hayırlsı olsun nisan ayı bize ugurlu gelirde bebişlermize kavusuruz inşş hepiniz cok cok öptüm...
canım 3.gunu gıdılmıycek mı dr a bana 3.gunu gel dedı
yrn ılaclar ıcın rapor cıkartmamı ıstedı bende 8 ınde adet lacagım sanırım allah yardımcın olsun canım
hadi hayırlısı bakalım.inşallah 1 ay sonra adetim gecikti test yapıyorum diye ,sonrada hamileyim diye yazarsın:Saruboceq:bol şanslar
ben de 2.aşılamamı denicem ancak doktor değiştircem yine adetin 2.günü mü gitsem acaba?yoksa bir iki gün önceden gitmeme gerek var mı hani doktor yeni ya inceleme gereği duyarmı?henüz hasta olmadım bekliyorum da.
bence önce bi git hasta olmasan da tanışır konuşursun tahlil sonuçlarıyla birliktee git zaman kazanırsın.sonra da başlar inşallah ta olumlu sonuç alırsın
hayırlısı olsun cnmcım inş bu sefer yüzün güler iyi bi doktora denk gelirsin ben daha henuz doktorum kım bılmıorum hep eşimin tahlılllerıyle ugrastıgımız için süreklı deişme varmı yok mu dıe kaç aydır beklıoz ama hıc bı deişme yok biraz zor olucak ama olursada bı mucize olucak inş o mucızeyı hepimze yasatır allahım...izmir ege üniversitesınde tedavı oluyoruz inş asılamalarımız olumlu sonuc verecek hep umutla başlayın umutlu olalım kızlar inanaın öle daha cok pozitif sonuçlar alırız umudunuzu kesmeyın mesela bizm cok zor gözüküyor ama benım umudum var bakalım olucakmı
zerocum hareket %20lerdeydi yıkama sonrası %50 oldu ama sayı düştü böyle olunca da zaman geçse çabucak ta yolumu çizsem artık
cnm banada adetın 2. veya 3.günün gel dedı bana uygun olan gun yarın ..ertessi günler işlerim var..saol cnm hepimizin yardımcısı olsun bakalım ne olcak ilk kez gidıyorum asılama için cok heyecanlıyım delikafadulden bu arada 21mılyon ml iyi cnm sınır zaten 20 mılyon.. total snırıda 40 mılyon sizn sayı iyi yanı hareketın toplamıda ileri ve yerınde hareket toplam en az%50 olması gerek morfoljı de en az %14 bunlar normal degerler .. bizm sayı 73mılyon harekt%75 ama morfoljı %0 ,,,%100 başl anomolısı var baskada hiç bi sorun yok bakalım ne olcak...
ben de 2.aşılamamı denicem ancak doktor değiştircem yine adetin 2.günü mü gitsem acaba?yoksa bir iki gün önceden gitmeme gerek var mı hani doktor yeni ya inceleme gereği duyarmı?henüz hasta olmadım bekliyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?