- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.081
canm bana iki gün dinlen iş yapma ağır kaldırma ani hareket etme dedi
valla ben rapro falan almadım direk işe başladım ama ağır iş veya yük taşımaya özen göster yeterya kızlar bişey sorcam ben çalışlıyorum, aşılama yaptırdığınızda dr unuz rapor verdimi yada dinlenme süresi yoksa direk işe başlayanınız oldumu???
canım İnşallah bebişin gelir, emekleriniz boşa çıkmasın inşallah..
ben çalıştığım için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum işyerim şehrin dışında yolları da baya kötü paldır küldür getiriyor serviste o sarsıntılar hamilenin bebişini bile düşürmeye yeter çok tedirginim bu yüzden olmadı drdan rapor isteyeceğim bakalım..
canım mrb bende saat 11 de aşılamamı oldum geldm dr eğer kanaman veya akınıtın olabilir korkma dedi benm az kanamam oldu hayırlıs hakkımızda inşşşş
kızlar aşılama yaptıranlar inş. tutmuştur.. belirtiler sanırım aynı hepinizde aşağı yukarı takdir allahtan bakalım hayırlı haberler verirsiniz bize .. bende şimdi geldim doktordan yumyumlar ın biraz daha büyümesi gerekmiş yarıns abah yine gideceğim..hayırlısı izin aldım evde olacağım 1 hafta dediğiniz gibi işe git gel hastaneye koş izin al olmuyo.. yıllık iznimden 1 hafta aldım aşılamam olduktan sonra da yatacağım evde...
arkadaşlarrrr slm bende şimdi geldiim eve. aşılalam yapıldı bugün. inşallah olucak inanın arkadaşlar inanmak çok önemli.hepimiz hamiş kalcaz allahın izniyle.hiç acı falan olmadı yapılırken.yalnız şimdi biraz biraz ağrım oluyo.25nisanda belli olucak.allah herkese sabır versin.
slm kızlar nasılsınız bugun masllah ne cok asılama olnlar varmış bende oldum asılamamı cok kolay oldu ilk kez oldum kolay gectı basarılıydı hep işlerimiz rast gitti herşey kolay gectı inş sonucta guzel olur..bakalım hyrlısı olsun da asılamdan sonra 4 kere gıttım vc ye yaa busaate kadar sızdede oldumu ya bıde asılamadan sonra belım agrıdı..
sağol canım allah razı olsuncanım hayırlı olsun inş. tutunur bebişin sana :1hug:
amin canım inş sağolasın hayırlısı artık sende rapor al bencede daha ii dinlenirsincanım İnşallah bebişin gelir, emekleriniz boşa çıkmasın inşallah..
ben çalıştığım için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum işyerim şehrin dışında yolları da baya kötü paldır küldür getiriyor serviste o sarsıntılar hamilenin bebişini bile düşürmeye yeter çok tedirginim bu yüzden olmadı drdan rapor isteyeceğim bakalım..
amin canım inş seninde tutar inşcanım hayırlı olsun inş tutmuştur :1hug:
hayırlı olsun canım bende bugğn yaptırdım inş tutararkadaşlarrrr slm bende şimdi geldiim eve. aşılalam yapıldı bugün. inşallah olucak inanın arkadaşlar inanmak çok önemli.hepimiz hamiş kalcaz allahın izniyle.hiç acı falan olmadı yapılırken.yalnız şimdi biraz biraz ağrım oluyo.25nisanda belli olucak.allah herkese sabır versin.
slm kızlar nasılsınız bugun masllah ne cok asılama olnlar varmış bende oldum asılamamı cok kolay oldu ilk kez oldum kolay gectı basarılıydı hep işlerimiz rast gitti herşey kolay gectı inş sonucta guzel olur..bakalım hyrlısı olsun da asılamdan sonra 4 kere gıttım vc ye yaa busaate kadar sızdede oldumu ya bıde asılamadan sonra belım agrıdı..
slm kızlar aşılaması olan herkese bol bol şans diliyorum bugün aşılama olanlar çok inşallah hamile haberleri de böyle peş peşe gelir.Allah hepimizin yardımcısı olsun. benim de yumurtlama zamanım geldi gelecek ,doğal aşılama çalışmalarını hızlandırıyorum dua edin bana da.bi de kimse umutsuz olmasın psikolojinizi bozmayın.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?