Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canm bana iki gün dinlen iş yapma ağır kaldırma ani hareket etme dedi

canım İnşallah bebişin gelir, emekleriniz boşa çıkmasın inşallah..
ben çalıştığım için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum işyerim şehrin dışında yolları da baya kötü paldır küldür getiriyor serviste o sarsıntılar hamilenin bebişini bile düşürmeye yeter çok tedirginim bu yüzden olmadı drdan rapor isteyeceğim bakalım..

slm canım bende geçen hafta pazartesi ve salı iki gun üst üste oldum canım bendede oldu akıntı hemd efazla 3 gun sürdü sonar durdu şimdi gene başladı am arenk değiştirdi üstelik kasık ve bel ağrılarım var sebebini bend ebilmiyorum beklemek zor

arkadaslar benim size bir sorum olacak ben vajinal bölgeye sıkılan jelden kullanıyorum ayın 16 jel bitiyor bittigi günmü test yaptıracam yoksa ertesi günmü yaptıracam onu bilemedim

arkadaslar benim size bir sorum olacak ben vajinal bölgeye sıkılan jelden kullanıyorum ayın 16 jel bitiyor bittigi günmü test yaptıracam yoksa ertesi günmü yaptıracam onu bilemedim

arkadaslar benim size bir sorum olacak ben vajinal bölgeye sıkılan ilactan kullanıyorum ayın 16 sındada bu jel bitiyor bittigi günmü testi yaptıracam yoksa ertesi günümü yaptırmam gerekiyor onu bilemedim

Canım bende aynı senin durumundayım. Evim küçükçekmecede iş yerim Taksimde, 3 araba değiştiriyorum ve 2 saatten aşağı eve gidemiyorum bide ayakta gittiğimde oluyor. İlk gün dinlen ama ikinci güne gerek yok. Hamile kalırsan bence druna durmu anlat düşük riski olursa o zaman sana rapor verir

kızlar aşılama yaptıranlar inş. tutmuştur.. belirtiler sanırım aynı hepinizde aşağı yukarı takdir allahtan bakalım hayırlı haberler verirsiniz bize .. bende şimdi geldim doktordan yumyumlar ın biraz daha büyümesi gerekmiş yarıns abah yine gideceğim..hayırlısı izin aldım evde olacağım 1 hafta dediğiniz gibi işe git gel hastaneye koş izin al olmuyo.. yıllık iznimden 1 hafta aldım aşılamam olduktan sonra da yatacağım evde...

En iyisini yapmışsın en azından kafan rahat olur vücudun dinlenik olur evde daha iyi dinlenir daha iyi beslenirsin. Benim dr beslenmekte çok önemli diyor aşılamadan sonra dikkat et diyorda.
Ayy inş. yumuşların böle kocaman olup ilk giren spermi hemen içine alır ve yumuşun bebişe dönüşür:1hug:

arkadaşlarrrr slm bende şimdi geldiim eve. aşılalam yapıldı bugün. inşallah olucak inanın arkadaşlar inanmak çok önemli.hepimiz hamiş kalcaz allahın izniyle.hiç acı falan olmadı yapılırken.yalnız şimdi biraz biraz ağrım oluyo.25nisanda belli olucak.allah herkese sabır versin.

hayırlısı olsun canım.Allahım inşallah dualrımızı kabul eder.bir an önce bebişlerimize kavusuruz...

slm kızlar nasılsınız bugun masllah ne cok asılama olnlar varmış bende oldum asılamamı cok kolay oldu ilk kez oldum kolay gectı basarılıydı hep işlerimiz rast gitti herşey kolay gectı inş sonucta guzel olur..bakalım hyrlısı olsun da asılamdan sonra 4 kere gıttım vc ye yaa busaate kadar sızdede oldumu ya bıde asılamadan sonra belım agrıdı..

guzel sonucları beklıyoruz senden.bende asılama yaptırdugumda benım ole bı sorunum olmamıstı ama kısıden kısıye degısır.bende sureklı kasık agrısı olmustu...

canım hayırlı olsun inş. tutunur bebişin sana :1hug:
sağol canım allah razı olsun
amin canım inş sağolasın hayırlısı artık sende rapor al bencede daha ii dinlenirsin
canım hayırlı olsun inş tutmuştur :1hug:
amin canım inş seninde tutar inş
hayırlı olsun canım bende bugğn yaptırdım inş tutar

canım hayırlısı olsun seninde inş bebişin gelir sana ve tüm isteyenlere banada tabiki
bende 3 ke gittim vc ye oluyo heyecandan

kızlar benim aşılama fazla ağrılı olmadı ama kanamam oldu ya bilginiz varmı böyle kanaması olupda hamile kalan duydunuzmu bliyomusunuz acaba
dr um sorun olmaz rahim den dolayı olur dedi amane bileyim korktum ben bişey duyarsanız yazın bana olur mu

slm kızlar aşılaması olan herkese bol bol şans diliyorum bugün aşılama olanlar çok inşallah hamile haberleri de böyle peş peşe gelir.Allah hepimizin yardımcısı olsun. benim de yumurtlama zamanım geldi gelecek ,doğal aşılama çalışmalarını hızlandırıyorum dua edin bana da.bi de kimse umutsuz olmasın psikolojinizi bozmayın.............

sağol tatlım umarım senin aşılaman tutar hadi kolay size şimdidenn ccanımmmkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…