- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.101
merhaba kızlar bende c.tesi oldum aşılamamı.26 sında kan testimi yaptıracağım.[/QUhayırlı olsun canım allah yüzünü güldürür inş
ozgul23 benimde aşılamadan sonra, yani 13.30 da aşılamam yapıldı saat 16.00 gibi hafif bir kanamam oldu ama geçti.Rahim ağzında yaram olduğu için olabilir dediler. sıkma canını önemli bişi deil.
Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklayalım.
canım mrb bende saat 11 de aşılamamı oldum geldm dr eğer kanaman veya akınıtın olabilir korkma dedi benm az kanamam oldu hayırlıs hakkımızda inşşşş
slm kızlar nasılsınız bugun masllah ne cok asılama olnlar varmış bende oldum asılamamı cok kolay oldu ilk kez oldum kolay gectı basarılıydı hep işlerimiz rast gitti herşey kolay gectı inş sonucta guzel olur..bakalım hyrlısı olsun da asılamdan sonra 4 kere gıttım vc ye yaa busaate kadar sızdede oldumu ya bıde asılamadan sonra belım agrıdı..
merhaba kızlar bende c.tesi oldum aşılamamı.26 sında kan testimi yaptıracağım.[/QUhayırlı olsun canım allah yüzünü güldürür inş
inş... sellenciğim..allah hepimizin yüzünü güldürsünn..hayırlı olsunnn inş.... hep dua ediyorum herkese...hastanede görüyorum ben hamile olanları..umudumuzu yitirmeyelim..bugün aşılamayla ikizi olan biriylede tanıştımm..kadın 8 sene uğraşmışşş.ama sonuçta 4 aylık ikizler var.. bana dedi ki hayırlısıyla seninde olur sakın düşünme sabret dedi. ben onlarla konuşunca rahatlıyorum ..savaşı kazananlar da çokk.bizde kazanıcaz bu savaşı inş....
kızlar benim aşılama fazla ağrılı olmadı ama kanamam oldu ya bilginiz varmı böyle kanaması olupda hamile kalan duydunuzmu bliyomusunuz acaba
dr um sorun olmaz rahim den dolayı olur dedi amane bileyim korktum ben bişey duyarsanız yazın bana olur mu
arkadaşlar benim aklıma bişey takıldı ben çatlatma iğnesi vurduktan sonra banyo yapmıştım acaba çatlatma iğnesi banyo yaptım diye etikisini kaybetmiş olabilirmi bu konuylan ilgili bir bilginiz varmı çok tetirginim arkadaşlar yardım
slm kızlar nasılsınız bugun masllah ne cok asılama olnlar varmış bende oldum asılamamı cok kolay oldu ilk kez oldum kolay gectı basarılıydı hep işlerimiz rast gitti herşey kolay gectı inş sonucta guzel olur..bakalım hyrlısı olsun da asılamdan sonra 4 kere gıttım vc ye yaa busaate kadar sızdede oldumu ya bıde asılamadan sonra belım agrıdı..
Merhaba arkadaşlar. ben bu ay aşılama olacaktım. Yumurta sayısı fazla olduğu için iptal oldu. Kaç yumurtaya kadar aşılama yapılır bileniniz varmı
canım benim 2 yumurtam oldu 3 gün oldu aşılama olalı bildiğim kadarıyla 3 yumurtadan fazla olunca aşılama yapılmıyor çoğul gebelik riski olabiliyormuş:icecream:
angelım saol tatlım allhım hepimizin yüzünü güldürsünn lşşş
En iyisini yapmışsın en azından kafan rahat olur vücudun dinlenik olur evde daha iyi dinlenir daha iyi beslenirsin. Benim dr beslenmekte çok önemli diyor aşılamadan sonra dikkat et diyorda.
Ayy inş. yumuşların böle kocaman olup ilk giren spermi hemen içine alır ve yumuşun bebişe dönüşür:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?