Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ozgul23 benimde aşılamadan sonra, yani 13.30 da aşılamam yapıldı saat 16.00 gibi hafif bir kanamam oldu ama geçti.Rahim ağzında yaram olduğu için olabilir dediler. sıkma canını önemli bişi deil.
Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklayalım.

seninde hayırlı olsun canım ben aşılamayı yaptıktan yarım saat dinlenip kalktım vc ye gittim geldi az biraz önce gene az geldi ondan korktum sağol canım inş hayırlısı olur hepimiz için

kızlar kendinize ii bakın hayırlı haberler veririm umarım sizlere ve hayırlı haberler alırım sizlerden inşallah

canım mrb bende saat 11 de aşılamamı oldum geldm dr eğer kanaman veya akınıtın olabilir korkma dedi benm az kanamam oldu hayırlıs hakkımızda inşşşş

canım inş..aşılaman tutar bebişine kavuşursunn... benimde az bir kanamam oldu.bunlar normal..akıntı zaten oluyorr kafaya takmaya bile değmez..bol bol dinlen yat..ağır iş yapma ..2 gün dinlenn..kendine iyi bak.dualarımız seninle....:CüvCüv:

canım hayırlısı olsun inş. tutar bebişine kavuşursunn..artık listede bebiş görmek istiyoruzz..benim belim ağrıdı ama sadece bir gün.. o ağrı sonra geçiyor..ama kişden kişiye de değişiyor..bence hep olumlu düşün... dinlen bol bol...

kızlar slm..aşılama yaptıran tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorumm..artık listemizde hamileler görelim diyorumm inş........:CüvCüv:

ben bugün hastaneye gittim.. yumoşlar 13 , 10 , 9 olmuş 5 tane olmuşlarrr..3 iğne daha vurulcam sonrada karar verecekler...ayyy dr. git ordan işe git zor oluyorr valla...birde iğneleri vuruldukça yorgunluk çöküyor insana...herşey bebişler için ..allah yardımcımız olsunn..bakalımm... evettttt tutan var mı arkadaşlar...ben siteye baktım ama kimse hamileyim dememiş..ayderya listee de hamişşşşşşşşş yok muuuuuu.....biri hamişş dese hepimiz arkadan gelecezz ama.........

arkadaşlar benim aklıma bişey takıldı ben çatlatma iğnesi vurduktan sonra banyo yapmıştım acaba çatlatma iğnesi banyo yaptım diye etikisini kaybetmiş olabilirmi bu konuylan ilgili bir bilginiz varmı çok tetirginim arkadaşlar yardım

ben de dün yaptırdım aşılamamı ve sonrasında biraz kan geldi. ama benim aşılama yapılırken rahim ağzım geriye dönük olduğundan biraz canım acımıştı zaten. sanırım kanama ondan oldu. hayırlısıyla aşılaması yapılan herkes hamile kalır inşallah

canım hadı hayırlı olsun allahım yuzunu guldursun ıns bebıs haberlerını alcaz allahın ıznıyle:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2

Merhaba arkadaşlar. ben bu ay aşılama olacaktım. Yumurta sayısı fazla olduğu için iptal oldu. Kaç yumurtaya kadar aşılama yapılır bileniniz varmı

Merhaba arkadaşlar. ben bu ay aşılama olacaktım. Yumurta sayısı fazla olduğu için iptal oldu. Kaç yumurtaya kadar aşılama yapılır bileniniz varmı

canım benim 2 yumurtam oldu 3 gün oldu aşılama olalı bildiğim kadarıyla 3 yumurtadan fazla olunca aşılama yapılmıyor çoğul gebelik riski olabiliyormuş:icecream:

canım benim 2 yumurtam oldu 3 gün oldu aşılama olalı bildiğim kadarıyla 3 yumurtadan fazla olunca aşılama yapılmıyor çoğul gebelik riski olabiliyormuş:icecream:

canım allah verısn de ben 3 uze bıle razıyım valla bı tasla uc kuskaydirigubbakcemile3:hooray::CüvCüv:

sağol canım ii dileklerin için........ umarım seninde hayırlı hamilelik haberlerini alırız..:teytey:

13/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
Eylül_güneşi...................13/nisan
cingis.pembesi................16/nisan
sellen............................ 16/nisan
zumrut8136.....................20/nisan
sevcan35.........................20/nisan
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
manolya..........................25/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
ayrederya........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
incemeşe..........................?
nevaa ...............................?
aslımuratelkoca.................?
cakıltaşı...........................?
nesemeşe........................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
nessel.............(yola devam)
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)

hayırlısı olsun canım........ ağrılar normal herhalde herkes yazıyo çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…