Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım allah verısn de ben 3 uze bıle razıyım valla bı tasla uc kuskaydirigubbakcemile3:hooray::CüvCüv:

çok haklısın canım bende senin gibi düşünüyorum dörtüz olmasına bile razıyım sağlıklı olsun yeterki anne olmak çok güzel bi duygu olsa gerek dün bir yiğenim daha oldu yeniden hala oldum hala oldum teyze oldum ama bi türlü anne olamadım çok üzülüyoru bu duruma fazla yansıtmak istemiyorum çünkü annem çok üzülüyor bekle diyor sabır diyor hayılısı olur inş aşılamam tutmuştur arkadaşımsenağlama

canım benım tatlımmm hıc sıkma canını rabbım verecek ıns dermanımızı ılerde anlatacagız bebeklerımıze bak senın ıcın bunları bunları yaptık nelere katlandıl dıye a.skaydirigubbakcemile3sabır canım derdı veren rabbım dermanını da verır hangı kuluna yardım etmemıs kı :Saruboceq::Saruboceq:yerimseniben

slm kızlarr benim de bu ay aşılamam olacakkk.. ikinci aşılamam bu...beni de listeye ekleyebilirmisiniz...inşallah bu liste hepimize ugurlu gelsinn....yarın kontrolum var ...yarın belli olur sanırım aşılamanın hangi gün olacağı...allah hepimizin gönlüne göre versinn..inşallah rabbim hepimize nasip etmiştirr..inşallah artık zamanı gelmiştirr..o zaman da bu aydırr....allah hepimze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn..hepimiz teker teker müjdeli haberi veririz inşallahh.

kızlar merhaba dün saat 5 te aşılamam oldu
20dk yattım snra drla görüştk ve eve geldik
başta biraz canım yandı ama sonrasında sıktım dişimi korktuğum gibi hiç değilmiş
yıkama sonrası 40 milyon sperm gönderilmş
hızlı ileri biraz düşük işte %5
ama artık bunları hiç düşünmicem eşim de kızıyo zaten artık sadece dua gerekli
canım ya senin aşılamadan sonra spermler yine geri gelmişmiydi hemen?
ben muayenehaneden çıktım eve geldik yattım falan sonra bi 5 saat sonra akıntı şeklinde geldi ama normaldir herhalde dimi?
sen nekadar süre dikkat etmştin canım
kızlar burda paylaşsak aşılamadan sonra neler yapcağımzı nelerin iyi geldiğini

hiç kimse yok muu
kızlar aşılama olanlar yıkandıktan sonra kaç sperm gönderildi yazabilirler mi
allah hepimzin yüzünü güldürsün inşallah

drların tavsiyeleri de çok önemli
benim doktorum aşılama ilaçları iki ay etkili olur dedi bu ay olmazsa adetten sonra iğne kullanmıcaksın 14.gün progesteron içeren prognexy fitil kullancaksın dedi
ve arkadaşlar kesinlikle yumurtlama zamanları dışında haftada 2 günden fazla ilişki olmasın dedi.

Canım aşılaman hayırlı olsun.:Saruboceq:
İnşallah tutar:Saruboceq:
Allahım sana sağlıklı ikizler göndersin:Saruboceq:

canım sen aşılamada hangi iğneden kullandın
bende adetimi bekliyorum
5-6 günüm falan kaldı
bende göbekten iğne vurunmaya başlıycam
doktor bana gonal-f yazdı
bide aşılamadan sonra fitil mi veriyolar

Aşılama yapıldığı gibi gelen akıntı içine konulan spermler değil yıkama sıvısı, sperm içine konulduktan sonra 20 dk yeterli oluyor. Normaldede zaten işe yaramayanlar geri geliyor. Benim drum asla iğneler 2 ay geçerli diye bişey demedi üst üste ikia y yaptırdım her ikisindede aynı ilaçları tekrar kullandım. Ve bana sperm kalitesinin düşmemesi için diğer drlarda aynı şekilde 3 güne bir ilişki öneriyorlardı. Ve aşılamadan sonraki gün başlamak üzere aşılamanın ilk haftası gün aşırı ilişki öneriyorlardı.
Senin dr un neden böle dedi anlamadım. Ünv. yemi gidiyorsun yoksa özelemi?

canım sen aşılamada hangi iğneden kullandın
bende adetimi bekliyorum
5-6 günüm falan kaldı
bende göbekten iğne vurunmaya başlıycam
doktor bana gonal-f yazdı
bide aşılamadan sonra fitil mi veriyolar

canım ben puregon ve menogon kullandım gonal-f ile puregonun içeriği aynı diye biliyorum
ewet fitil verdi aşılamadan 1 gün önce başladım progynex diye bi ilaç ağızdan da alınıyo ama fitil olarak daha etkili dedi dr
progesteron içeren bi ilaç bebeğin tutunması için rahmi hazırlıyomuş düşüğüde engelliyomuş

canım benim
doktorum üniversitede hoca ama ben özel muayenehanesine gidiyorum burda ünlü bi dr ilçelerden ve çevreillerden hasta geliyo sürekli
tabi senin drun farklı bi tedavi uyguluyo olabilr bu çok normal
ama benim doktorum neden ikinci ay aşılama yapmak istemesinki hatta aşılama yapsa daha kazançlı çıkar
ben burda siz ikinci ay aşılama yapmayun demiyorm drun dediğini söylüyorum herkesin tedavisini en iyi dr u bilir öle değil mi
günaşırı ilişki konusuna gelince belki dr eşimin değerlerine göre günleri belirliyor olabilirsositososito

bir de 3 güne bir ilişki demişsin o da zaten haftada 2 ilişki demek oluyor
yumurtlama günleri farklı zaten ben yumurtlama günleri dışında dedim

ben daha hiçbir tedavi görmedim.
eşim klomen kullandı sadece
ilk defa aşılama yaptırcam
eşimin sperm sayısı 16 milyon
morfoloji %5
bu değerlerle aşılama yapalım dedi doktor

eşim de klomen kullanıyo canm ve son testte14 milyondu
aşılamada 30 milyon çıktı çok şükür
ama işte bizim morfoloji ve jhareket düşük biraz
hepimz için hayırlısı olsun

canım hayırlısı olsun senin için inş hamiş olursun

canım hayırlı olsun hıza felan bakma allah kısmet etmişse olur zaten inşş bol bol dinlen yat ağır işler yapma ani hareketler yapma ded benim drum bende dün saat 11 de yaptırdım aşılamamı hayırlısı bakalım inş herşey ii olucak hayırlısı olsun inşşşşşş

burdayım pirancık bugün çok sıkıldım topik tede kimseler yoktu,eşimde çalışıyodu sıkıldım çoooooook.....aslı sanada hayırlı olur inşallah bol şanslar

sagol canım.inşallah rabbim hepimiz hakkında herşeyin hayırlısını nasip eder.bende dün dr gittim zar zor iki yumurtam oluşmuş ama dr um aşılama için yeterli görmedi ben ilaç olarak puregon kullandım ama oda fayda etmedi yeterli yumurta oluşmasına.dr um çatlatma igneni vurul dedi sonrada 3 4 gün ilişki olsun inşallah bu sefer kendiliginden olur dedi.bakalım artık hayırlısı olur inşallah.birbirimiz için hep dua edelim.:sm_confused::Saruboceq:

ben daha hiçbir tedavi görmedim.
eşim klomen kullandı sadece
ilk defa aşılama yaptırcam
eşimin sperm sayısı 16 milyon
morfoloji %5
bu değerlerle aşılama yapalım dedi doktor

Nurdan merhaba, senin kocan mı klomen kullandı? Eşim deyince şaşırdım ben çünkü. Tekirdağın neresindensin ben Saraylıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…