Haziran da Gebze medical park hastanesinde doğum

Cnm ödem bendede var.
ayaklarım aşırı şiş ve düşük tansiyonum var ilk baştan beri
günlerdir bulantı tansiyon düşmelerimde gene başladı
5. ayımda geçmişti gene başladı
akşamları yatıyorum dinleniyorum.
iznim 2 hafta sonra başlıyor ama dayanmak istiyorum sonra zaman kalsın diye.
senin tansiyon düşüyormuydu çıkıyormuydu?
başka neler yaşadın
ben sola yatıyorum ama bazen kendimi sağ dönük buluyorum yada sırt üstü buluyorum
ne kadar öyle kaldığımıda bilmiyorum
güzel uyuduğum için.
aşırıda kilo aldım 18-19 falan şuan sanırım belkide fazla.

senin bebek doğumdan birgün önce karnında ölmüşmüydü nasıl oldu.
nasıl anlaşılmadı noldu acını hatırlama diye yazmak istemiyorum aslında ama merak ettim. rabbim sana hayırlısıyla evlat versin dua edicem hep sanada. yaşadığın kolay değil

neden kovdu seni ne oldu da böyle oldu.
napcamı bilmiyorum
anlıyorsundur duygularımı

Bem zehirlemdim yavrum karnimda olmus. Trafiğe takıldı k aksilik ya 15 dk yolu 1.5 saatte gittik nerdeyse yol calismasi varmis yolda kusmaya başla dim. Sezeryan sonrasi karnima bakamadim bebegimi hatirlatiyor diye sonra dort gun sonra karnımda aci hissettim asiri baktim dikis hizasi sag tarafta siyah morluk buyuk ama bunun icin tel açtık asistanı teli yüzümüze kapadi ertesi gün gittik sana yemin ediyorum uc aylardayiz sanki düşman var karşısında. Diyorum sizin suan yaptığınız insanliga sigmaz muhattap a almıyor yuzune bakmıyor morlugu soruyorum siz vurduttunuz belki diyor. Bem Hayır dedim sonra bana dediği ne biliyormusun" burasi benim bölgem değil anlata biliyor muyum benim bolgem bu dikis hizasi" yaaaa canım boyle vicdansiz büyük morluk zatem dikis hizasi sag tatafta be dikis altida mordu benim ikinci sezeryanim ilkinde b oyle şey yasamadim. Kapıyı actim güvenlikle r kapida bizi kovduruy or esim tabi ikisini halletti cunku beni tutup cikaracak lar hangi koca buna izin verir ameliyatliyim. Ama burcu hanim çıkarın bunları diyor bashekime şikayet ettim. Abimin komsusunu sezeryan yapmis kadin kirki cikimca ikinci ameliyatini olmus safra kesesi galiba hasar gormus. Ama dr hatalimi orasini bilmiyorum Allah bilir orasini ama ikinci ameliyat olmus

nerde oturuyosun ben bayramoğlunda
benimde 10 dkkalık yol
hadi ya bebek zehinlemeden ölmüş farkedilemezmiymiş

Tansiyon yüksekti. Dr bi numune idrae aldi aslinda 24 saatlik idrar alip zehirlenmeye bakmasi lazimmis. Odem bende 30 lu haftalarda n sonra iyice artti.yavrumun kilosu sağlığı yerindeydi. Hamile sin üzmek korkutmak istemem çok kötüyüm nefesim daraliyor icim yaniyor cantasini alip gitmişti m ama olmadı bana dua et canim hamile sin inşallah kabul olur evlat acisi çok zorrr

nerde oturuyosun ben bayramoğlunda
benimde 10 dkkalık yol
hadi ya bebek zehinlemeden ölmüş farkedilemezmiymiş

24 saatlik idrar alsaydi protein kacagini gorurdu ama bir numune aldi onda eser miktarda cikti onemsemedi bizide aydınlatma di yoksa ben tedbirimi almazmiyim

Sabah hafif karın agrisi vardı ara ara agrıyordu normal doğum sancisi sanıyordumb ilkide sezeryan ya amlamadim ama aksam siddetlendi meger ice kanama olmus karnim tas gibiydi sanciyi anlatamam kabusss.sonrasi hastane iste anlatmak istemiyorum hamilesin uzulmeni istemem hu gunlerin tadini cikar iyi dusun iyi olsun ben bir kac ay oncesini cok ozluyorum

ah canım benim anlamam mı seni hamileyim ona kavuşmayı hayal ederken elin boş dönmek çok acı.
benim ödemim var bazen ayaklarım tanınmıcak hale geliyor.
tansiyon hep yerlerde benim.
sana dua edicem allahım gönlüne göre versin inş unuttursun acısını yerini doldurmanı nasip etsin.

Korkma Allah bebegini sana na bagisladiysa hic bir sey olmaz korkma canim insallah. 6.5 yil sonra ikinciyi yaptim hic hesapta yokken oldu cok heveslendim ikincib oglum melek oldu Allah beterinden korusun ben sebep olanlari beni yasimda ameliyatli y ken uzenleri Rabbime havale ediyorum. Acili yavrusunu kaybeden yuregi yanan lohusa kadina bunlari yasatan Allah im bildigi gibi yapsin

Aminn canim. Baska anneler tokalarini takmis bebek sesleri geliyor bebeklerini hastaneden cikariyorlar sarmislar usumesin diye. Ben gomuldugu gün hep yagmur lar yagdi ustune bebegimin elim kucagim karnim bos ciktim evlat kokusunu alip anneligi yasayan icin bunlar cok zor Rabbi m beterinden korusun çok sukur beni ogluma bagisladi

Ilk 24 yasinda anne oldum 26 kilo aldim odem vardi ama normal. Bunda asiri sistim dilim bile sisti bazi kelimeleri soyleyemiuordum. Ama tansiyon yuksek degilse korkma ama baska dr a da gorun ihmal etme tamsiyon dusunce tuzlu ayran
ic kansizlik vardir belki kirmizi et tuket kan ilacini magnezyum ve vitamimleri ihmal etme kac haftalilsin?

ah canım benim anlıyorum seni çok acı
31 e giriyorum yarın. benim sadece ayaklarım şiş başka şişliğim yok.
hafif var da yani ayağım gibi değil.
ama dilinin bile şişmesi bir belirtiymiş aslında.
netde heryeri eli yüzü gözü şişiyorsa diyor.
allah ona ömür vermemiş bahane herşey emanetçiyiz allahın kulunu geitrcez veya getiremicez. dilerim rabbim kaldıramıcamız acılar vermez oğlunu bağışlar inş. bakarsın bitanee daha olur kız olur öyle düşün.
üzülme kıyamam.
kansızlık vardı hap kullanıyorum iyi şuanda hergün ayran soda içiyorum.
tansiyonu düzenliyor biraz.
aç kalmamaya bakıyorum.
allahım korktuklarımıza uğratmasın .

Amin bitanem. Insallah hersey gönlümuzce olur. Ilkinde kilom karnim kalmisti. Bu yavrum melek oldugu belli gibi ne karnim kaldi ne kilo ne ameliyay acisi emanet oldugu nasil belli sadece kalbimde icimde oyle bir aci birakip gittiki annesi onu yaratana kurban olsun meleğim

Hayırlı olsun öncelikle. Ben de Amanullah Çağatay'a gidiyorum. Sezeryan ücreti neydi ?
yaaa çok üzüldüm canım benimde dr um burcu hanım
ağustos doğumum okuyunca çok korktum allahım sabır versin sanada inş bebek versin gene kucağına.
İş yerinde bir çok arkadaşım Burcu hanımda sezeryan doğum yaptı hepsi çok memnun, içini ferah tut kaderde varsa hangi doktora gidersen git korktuğun başına gelir. Allah'ın izniyle sağlıkla alırsın beb3ğini kucağına inşallah. Eylül sonunda da ben doğum yapacağım Medicalde :) Sezeryan ücretini araştırıyordum.

Allah sabır versin, yaşadığın şey çok acı çok talihsiz olmuş. Meleğin sana şefaatçi olur inşallah. İyice araştırıp dava açmayı düşünmedin mi.?

Cok tesekkur ederım canım sıkayetımı Allah a ettım davam onda canım. Onemlı olan bu dunyada degıl Ahırette cezasını ceksın Rabbım bıldıgı gıbı yapsın.Avukatım otopsı yapılıp yapılmadıgını sordu yavruma kıyamadım.Burcu Hanım tansıyondan kaynaklı degıl dedı ama hemsıre gebelık zehırlenmesı dedı olum belgesınıde bos bırakmıslar olum nedenı yazılmamıs.Gıttıgım doktorlar sıddetlı gebelık zehırlenmesı yasamıssın dedı. Onemlı olan ıyı sezeryan yapmak degıl bunu cogu doktor basarıyla yapıyorlar tabı saglıklı hamıle bebegı olan annelere asıl onemlı olan rısklı durumları farkedıp butun olasılıkları degerlendırmek. Boyle doktorlara Zaten hersey yolunda gıdıyorsa gıtmeye gerek yok sadece dogum ıcın gıtmek matıklı.Cogu doktor basarılı sezeryan yapıyor zaten. Kılosu bukadar suyu bukadar boyu bu demekle olmuyor tansıyonumu bıle ben olcturuyordum kıloma bıle bır kere bakıldı ıkıncısıne ben cıktım baktım.neyse canım ya bır doktordan herkes memnun olmak zorunda degıl.Umarım sız memnun kalırsınız.

Sezeryan ucretı 1600 canım.Amanullah Çağatay ıyı dıyorlar keske bende ona gıtseydım bırde Ahmet Seker dı galıba o da ıyımıs.Sana tavsıyem son haftalarda farklı doktorlara gıt bır doktorla kalma

Sezeryan ucretı 1600 canım.Amanullah Çağatay ıyı dıyorlar keske bende ona gıtseydım bırde Ahmet Seker dı galıba o da ıyımıs.Sana tavsıyem son haftalarda farklı doktorlara gıt bır doktorla kalma
Burhan Şeker canım. Doktorumdan memnunum her gittiğimde ilk tartıya çık der bakar yazar. vitami lerimi sorar yememi beslenmemi sorar akıl verir. İlgili bir doktor. Keşke nedensiz yere böyle birşey yaşamasaydın, çok büyük bir hata birden bire bötle birşeyin gelişmesi sonrasında sana çektirdiği acı. ve doktorun umursamaması. Ben adliyede çalışıyorum doktorlar bir can gitmiş ama napalım yeni gelir havasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…