Haziran da Gebze medical park hastanesinde doğum

Cok sanslısın senın adına sevındım.Ben bunların hıcbırını yasamadım okuyunca sok oldum uzuldum kendı adıma.Bana sedece vıtamın konusunda bılgı verdı ılk gıttıgımde guler yuzlu ılgılı davrandı kılo ve tansıyona baktı sonrası yok canım. Sımdı baska doktora basladım bır oglum var onun dogum kılosuna kadar not ettı sımdı benden bır suru test ıstedı onları yaptırdım genetık testının sonucunu beklıyorum ona gore program yapacagız.Bugun 3 ayım bıttı tekrar cocuk dusunuyorum ama cok korkuyorum. Adlıyede calısıyormussun boyle durumlarla sık karsılasıyor musun?

Bir keresinde bir hasta sancım var diye hastaneye gitmiş. Doktor yalancı sancı diye eve göndermiş, meğerse doğum başlamış. Ama annede doktor beklemesini söylediği için kadında başka bir doktora görünmemiş, anne karnında ölmüş bebek. Oluyor maalesef böyle şeyler. Şimdi hangi doktora gidiyorsun.? Bende cuma günü şeker yüklemesi yaptırdım hastaneye geldim sonucu göstermeye. Allah bağışlasın bir tane varmış senin benim şimdi daha ilk.

Yasadiginiz çok talihsiz çok acı bir durum Allah sabır versin bir daha böyle bi acı yasatmasin. Benim de doktorum burcu hanim 3 yildir haziranda ilk dogumumu yaptım. Hiçbir sorun yaşamamış olmama rağmen anlattiklarinizi dikkate alacagim. Tekrar çok geçmiş olsun.

Hayırlı olsum size de. Sezeryan mı oldunuz. Ne ladar ödediniz?

Seker testın nasıl cıktı ınsallah problem yoktur canım. Cok sukur bır tane oglum var 7 yasında.Benımde 30 lu haftalarda kasılmalarım oluyordu kanım tas gıbı oluyordu nst ye galıba 35 haftada gırmeye basladım dr ıyı dıyordu bılmıyorum yanı.Su an pendık bolgede Doğan Bey e gıdıyorum canım ınsallah bu doktorda da yanılmıyorumdur.
Insallah bebegıne sagsalım alırsın canım kac haftalıksın bebegın kız mı?

Tesekkur edrım canım bebegın hayırlı olsun Allah sana bagıslasın yavrunu

Bu sefer inşalah sen de sağlıkla alırsın bebeğini canım. Şekerim iyi çıktı dedi doktor açlıl 82 içecekten sonra 1 saat sonra yapılan ölçümde 138 di. ancak b12. vitamini eksikliğim çokmuş onun için iğne verdi. Evet teyzesi kızım olacak.

Icımden kız gectı bılıyormusun. Cok sevındım canım ınsallah boyle guzel devam eder arada bılgı verırsen sevınırım.Tekrar anne olmayı cok ıstıyorum herseyım yarım kaldı Allah bugunlerımı aratmasın cok sukur

Yarım olur musun hiç canım Allah sana bir evlat nasip etmiş, hayırlısı ile ikincide olur üçüncü de. Başından geçen olay çok üzücü ama sen artık geçmişi düşünme geleceğe bak, yanındaki evladına sıkı sıkı sarıl.

1600 tl sezeryan cnm

A
Allah sabırlar versin canım 9 ay burcu hanıma gittim pamuk şekeri gibi, şok oldum yazdıklarına. Benim ki oldukça riskli erken doğum olması beklenen bir gebelikti ve evime 100 km den fazla, çok şükür zerre sorun yaşamadık sanırım sana talihsizlikler üst üste gelmiş

Başınız sağolsun allah kimseye evlat acısı yaşatmasın tabi ama bende şok oldum yazdıklarınıza ilk çocuğumda bende başka dr.lara gittim sonra memnun olmadığım için dr. ararken 5 yada 6. ayımda Burcu Hn .tanıştım yuksek tansiyon sorunum olduğunu söyledi bana ve her gittiğimde çok ilgilendi en son kontrole diye gittiğimde bebeğe oksijen gitmiyor diye acil sezeryan oldum ve suan kızım 4,5 yasında Burcu Hn anlamasaydı belki kızım hayatta olmayacaktı suan 2. cocuğuma hamileyim ve inş. 20 gün sonra oğlumu kucağıma alıcam ve dr. um tabiki Burcu Hn. son zamanlarda ödemlerim olmaya başladı ve bu yuzden ayda bir gittiğim kontrollere her hafta gelmemi söyledi.kızım gibi oğlumuda sağlıkla kucağıma alacağım inş. önce rabbimim sonra Burcu Hn. sayesinde.

Herkesin memnuniyeti farklıdır canim. Su an sana dikkatli davranmasi normaldir 4.5 ay once yaşanan bir gerçek var çünkü. DDoktor iyi olabilir ama ortada ihmal var cunku ben tansiyondan bebegimi kaybettim ve su an kucağım boş.

Senin adina sevindim canin Allah sana bagislamis yavrunu kiymetini bil. Benin yasadigim ve lohusa anneye yasattigi seyler var. Yaşadıklarımı ben biliyorum ve yalan olmadiginida Allah biliyor. Bu bana yeter

Valla kizlar beni o gune götürdünuz niye ben bebegimi kaybettim ozaman niye kucagim boş niye benim oğlum yanımda koynumda degil yüzünü bile göremedim bebegimi cokkk ozledim hala eli karnında uyanmak ne demek bilemezsiniz. 9 ay yavrumu tasidim karsiligi bumu olacakti. Ben o kadina agrilarim var dedim her gittigimde odemimin arttığını goruyordu sismissin diyordu idrarda az miktarda protein cikti niye onemsemedi o zaman. Geceleri ellerim şişiyor uyusuyor diyordum agrim var diyordum esim pazartesi olabilirmi doğum dedi niye kabul etti sorun yok tabi tabi olur dedi. Doktor o degilmi niye bize aciliyet var demedi. Konusmam bile degisti dilim sisti her gittigimde farketmedimi. Ben yandım canımı topraga verdim üstüne yagmurlar yagdi o gun. Sonra bana yaptigi muamele. Hersey Allahtan ama o kendini beğenmiş burnu 5 karis havada olan o kadini Allaha havale ediyorum Allah gördü bana nasil davrandığını. Simdi hersey bos iyi doktor olsun birsuru hastasi olsun banane benim yavrum gitti annesini birakti kokusunu bile alamadim simdi ben ne yapayım oglum toprak olmus banane onun pamuk gibi doktor olmasindan banane neyi değiştirecek giden geri gelecek mi ben tansiyondan bebegini kaybettim gittigim her doktor agir gebelik zehirlenmesi dedi ne yapayım o kadinin doktorlugunu Allah bildiği gibi yapsın hatasi varsa lanet olsun
Ona gittigim gune

tugrammbebegimm cnm çok üzüldüm yaşadığın talihsizlige inşallah cennette kavuşacaksin kaybettiğin yavruna inşallah tekrar anne olcaksin ( çok üzüldüm.

Kızlar bende mine hanima gittim daha ilk kontrol biraz soğuk geldi doktor hanim yapısı öyle tabi de böyle sıcak kanlı biri olsun beni rahatlatsin çok bilgi versin istiyorum henüz ilk kontrolüm. Amanullah beyi çok öneriyorlar ama çok kalabalık olduğu için az mı ilgi görüşürüm bilmiyorum. Burhan bey in de başka siteler de falan olumsuz yorumlarını duydum. Ali Rıza Bey ve gülsüm hanim nasıl acaba? Ya da mine hanim ilk gidişim olduğu için mi beni tatmin etmedi

Bn ahmet riza beye gidiyorum. Ilgili iyi bi doktor. Kontrole gelen hastalari en az yarim saat icerde durdu hep. Bizimle de cok ilgilendi guven verdi. Bnce doktorun guven vermesi bu donemde cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…