Hayirlisi olsun...
gunaydınnnnnnnn.............tedavıye başlayan çok kışı var ..........inş rabbım kolaylık versın ..............emeklerınızı boşa cıkarmasın...bu yaz gobeklerınız buyuysunnnn ınşşşşşşşşşş
momiciğim canım arkadaşım benimde bugün 4. lucrin günüm hadi bakalım inşallah beraberce güzel haberleri alırz
kizlar bugun agrim cogaldi..relg agrisina benze yarim saatte bir agri giriyor...olumlu dusunmeye calisiyorum..ama ilk denememdede benzer agrilar olmustu..yine sonuc ayni olursa diye endiseleniyorum..dua edin benim icin...
bebek istiyoruz canım uzme kendini lutfeeen senin mutluluk veya stress hormonlarına gore butun vucudunun duzeni degisiyor olumlu gidiyordur insallah ama sen uzulursen olmaz boyle... benim ilk denemem bilmiyorum ama zaten regl agrisi gibi oluyormus ilk belirtiler... insallah senin bebislerinde tutunmuslardır sımsıkı onlar agri yapiyordur oyleee.
aaaa yaşasıııın beraber süreci yaşayacağım biri çıktı :sm_cool: yuppiiiiieee
iyi iyi super cok sevindim bulutcum... seninde uzun protokol herhalde hadi bakalım insallah olumlu olur sonuçlarımızda kucaklarımız hemeeeen doluveriiiirrr.
canim benim cok saol sizlerde olmasaniz...inslh cnm insh dedigin gibidir...4 keciden 1 tanesi olsun birakmasin beni:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?