tüm bekleyen ve tedaviye başlayan arkadaşlara allah çifter çifter bebişler versin..........zümmincim.....hoşgeldin canım...sende tedaviye başladın ha....hayırlısı olsun.allah emeklerini boş çıkarmasın.......elmuallim.....ne haber.....hamişlik nasıl gidiyor.....ayyyyy....sizleri böyle okudukça bu ay tedaviye başlayısım geliyor......
olmuyo.....canım keseyi gördünmü....
olmuyo....canım çok sevindim...demek ikiz annesi olacaksın....darısı başıma inşallah.....allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin her ikisinide....[/QU ins canım...hayırlısıyla olsun rabim hepimize nasıpe tsın saglıklı evlatlar
ewet canımkeseleri gördüm sımdıde dr dan geldim merakatn acıle gettım kalp atıslarınıda gördüm iki tane minik minik pıt pıt biri 6 mm digeri 3 mm hayırlııs olsun dualara hepimiizn ihtiyacı var
inşallah canım allahım sonunu güzel etsin ...sana da öyle oldumu bilmiyorum 10 gündür yaşadıklarım sanki benim hayatım değil ,okuduğum bir roman ,gördüğüm bi rüya,arkadaşımın anlattığı bi hikaye gibi geliyo ...
umarım bu rüyadan beni uyandıran gözyaşlarım değil de bebeğim olur....
allahım yardım et güç ver yarabbim bana ne kadar ağır bi yükmüş bu ....
ayyy canim benim...cok duygulandim....bunlar bana mucize gibi geliyor....8 senedir sayisiz kan idrar tahlilleri....sonuc ya tek cizgi..yada 0.0....pozitif bi sonuc almak...boyle pit pit kalp atislarini duymak...mucize benim icin...dusuncesi bile kalp atislarimi hizlandiriyor...gercekte olsa kim bilir ne halde olurumopuyorumnanaktan.....
cok sanslisin canim cok...iyi bak bebislerine...Allahim saglikli 9 ay gecirip kucagina almayi nasip etsin...
saol canım allahım sanada nasıp etsın guzel guzel bebeısler ........hayırlısıyla herkes sag salım kucagına alsın bekleyenler guzel haberler alsınalr tedavıdekıler hayırlı sonuclar alsın........... allahım hepimizin yüzüne baksın...........
selam kizlar
ben geldim yine
bi gelip kayip oluyorum yaaaa
nasilsiniz ne guzel bir suru arkadas tedavide allah yardimcimiz olsun benimde bugun 10.gunum
allahima bin sukur erken sevinmek istemiyorum ama fazla agrim yok yumoslarda iyi E2 de guzel ilerliyor
sizleriniz E2 leriniz nasil kizlar
el-muallim, olmuyor nasilsiniz kizlar... sohbete gecelimmi vaktiniz varsa...biraz laflarizzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?