tesekkurler denizmavisi sanırım sende yakın zamanda tedaviye başlayacaksın?
şimdiden hayırlı olsun seninki de canım. ha başladı başlayacak derken benimde 3. lucrin günüm. bakalım bundan sonrakileri de yaşadıkça paylaşırız inş... hepimizin sonucu güzel olur bebişleri alırız kucağımızaaaa...
aaaa yaşasıııın beraber süreci yaşayacağım biri çıktı :sm_cool: yuppiiiiieee
iyi iyi super cok sevindim bulutcum... seninde uzun protokol herhalde hadi bakalım insallah olumlu olur sonuçlarımızda kucaklarımız hemeeeen doluveriiiirrr.
selam arkadaşlar ......................bebek ıstıyoz canım nasılsın..............
günaydın kızlar bugun cokkkkkkkkkkk sevınclıyım kayınvaldemler gitti su evimi barkımı iyice temizleyim gelecm artık sık sık nasılsınız
ohhh hadi gozun aydin mi desem Allah kavustursun mu desem ne desem sasirdimkaydirigubbakcemile3onlar gitti diye hemen agir temizlige falan kalkisma sakinlmaz:bebise iyi bak...
canım ya sen nasılsın ıns sende olumlu sonuc vereceksın bızlere berabere kutlayacaz senın de hamişligini gözun aydın de kaydirigubbakcemile3 halılar yıkanmaya gıtı pazartesı gelecek kadında gelecek pazartesı evı temızlemeya bana fazla bı ıs kalmıyo görumcem burda o yapıo yıkanacakları yıkıor ıste test günün ne zaman dı senın canım
iyiyim sukur...dun cok agrim vardi bugun ara ara bicak saplanir gibi oluyorkaydirigubbakcemile3cok bicak yedim ya agrisini ne biliyorsam....oyle derler yakaydirigubbakcemile3sali gunu test gunum el-muallimin dedigi danani kuyrugu kopacak....inslh bana dua edin...gozun aydin o zamankaydirigubbakcemile3 sen gordun mu bebisi..tek mi ikiz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?