- 11 Mart 2025
- 284
- 148
- 18
- Konu Sahibi Aysenaysen94
Bende haftaya cumartesi gidicem inşCumartesi günü kalp atışını bekliyorum ben, sizde durumlar nasıl
Senin transfer günün ne gündü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende haftaya cumartesi gidicem inşCumartesi günü kalp atışını bekliyorum ben, sizde durumlar nasıl
Benim ikiz gebelik doğal yolla canım son adet tarihim 1 hazirandı transfer tarihi ne demek bilmiyorum amaBende haftaya cumartesi gidicem inş
Senin transfer günün ne gündü
Benimde son adet tarihim 1 HaziranBenim ikiz gebelik doğal yolla canım son adet tarihim 1 hazirandı transfer tarihi ne demek bilmiyorum ama
Hiç ailede var mı ikiz çocukBenim ikiz gebelik doğal yolla canım son adet tarihim 1 hazirandı transfer tarihi ne demek bilmiyorum ama
Şuan 6+4 bizim doktorun ölçümüne göre ama aslında 6+2 olmalıydı. Benim tarafımda da eşimin tarafında da ikiz var çok yakın akraba olmasa da. Sizin ne kadarlık. Kalp atışı duydunuz mu. Benim randevum cumartesi. Durduğum yerde duramıyorum. Geçtiğimiz mart ayında bir düşük yaşamıştım.Benimde son adet tarihim 1 Haziran
Sen şuan kaç haftalık hamile oluyorsun
Ayyyy hayırlı olsun sanırım çift yumurta ikizi, tek yumurta ikizi henüz gözükmezdiSelam ben de ikiz annesi olacağım inş 5+2yiz bugün kese gördük kalp atışı için ayın 24’üne randevu aldık![]()
![]()
Sağolun çift evet tüp bebek transferi. İnşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım.Ayyyy hayırlı olsun sanırım çift yumurta ikizi, tek yumurta ikizi henüz gözükmezdi![]()
Ben bugün gittim ve duydum iki kalp atışı mevcut çok şükür herşey yolunda dediŞuan 6+4 bizim doktorun ölçümüne göre ama aslında 6+2 olmalıydı. Benim tarafımda da eşimin tarafında da ikiz var çok yakın akraba olmasa da. Sizin ne kadarlık. Kalp atışı duydunuz mu. Benim randevum cumartesi. Durduğum yerde duramıyorum. Geçtiğimiz mart ayında bir düşük yaşamıştım.
Ayyyy çok sevindim canımmm bebeişlerinin seslerini duymak ne güzel kaç haftalıksın bugün tamBen bugün gittim ve duydum iki kalp atışı mevcut çok şükür herşey yolunda dedi![]()
Bugün kontrole gittim, göbekten baktılar. 6+2 ölçüldü ve kalp atışını duydukAyyyy çok sevindim canımmm bebeişlerinin seslerini duymak ne güzel kaç haftalıksın bugün tam
Çok heves ettim şuan anlatamam cumartesi günü normalde randevum ama olduğum şehirde nöbetçi kadın doğumcu var sadece akşamları çalışan, acaba gitsem miiiiiBugün kontrole gittim, göbekten baktılar. 6+2 ölçüldü ve kalp atışını duydukVajinal olsaydı ölçüm daha büyük çıkabilirdi, çünkü göbekten çok net görünmüyor. Ona rağmen duyduk çok güzeldi
Git ya içinde kalmasınÇok heves ettim şuan anlatamam cumartesi günü normalde randevum ama olduğum şehirde nöbetçi kadın doğumcu var sadece akşamları çalışan, acaba gitsem miiiiiay rahat bir uyku uyu artık canım, elini koyup arada konuşmayı da unutma
![]()
He sen de bekleyememekten gittinGit ya içinde kalmasın
Benim kontrolüm 25/26 felan dı ama okadar gün sabredememçıktım gittim sabah bi özel hastaneye tanımadığım bi doktor, herşey yolunda dedi çok şükür
Napıcaz peki kendi doktorlarımıza gittiğimizde ilk defa duyuyor gibi mi davranacağızGit ya içinde kalmasın
Benim kontrolüm 25/26 felan dı ama okadar gün sabredememçıktım gittim sabah bi özel hastaneye tanımadığım bi doktor, herşey yolunda dedi çok şükür
Selammm, şimdi doktordan geldim bebişlerin kalp atışlarını dinledim ikisi de iyiiGit ya içinde kalmasın