- 13 Mayıs 2022
- 20
- 14
- 3
- 36
- Konu Sahibi kelebek bebek
-
Emekleriniz boşa gitmesin Rabbim gönlünüze göre versin inşallahMerhaba arkadaşlar sonunda beklenen gün geldi dün adet kanamam başladı. anlaştığım merkez bugün beni rahim duvarı geliştiric ilaçlara başlattı. bana dua edin, sürecimi burada paylaşacağım sizlerle
Kaç yaşındasınız ? Kendi yumurtanızla olmadı mı? Ben de düşünüyorum o sebeple soruyorum kusura bakmayınMerhaba arkadaşlar sonunda beklenen gün geldi dün adet kanamam başladı. anlaştığım merkez bugün beni rahim duvarı geliştiric ilaçlara başlattı. bana dua edin, sürecimi burada paylaşacağım sizlerle
Gönlünüzce olsun.Merhaba arkadaşlar sonunda beklenen gün geldi dün adet kanamam başladı. anlaştığım merkez bugün beni rahim duvarı geliştiric ilaçlara başlattı. bana dua edin, sürecimi burada paylaşacağım sizlerle
Merhaba inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende inşallah bu ayın18 gibi Kıbrıs yolcusuMerhaba arkadaşlar sonunda beklenen gün geldi dün adet kanamam başladı. anlaştığım merkez bugün beni rahim duvarı geliştiric ilaçlara başlattı. bana dua edin, sürecimi burada paylaşacağım sizlerle
Merhaba kibrisa mi dusunuyorsunuz tup bebekKaç yaşındasınız ? Kendi yumurtanızla olmadı mı? Ben de düşünüyorum o sebeple soruyorum kusura bakmayın
Merhaba 5.000 euro donasyon dondurma 500 euro otel ucak extra Benim 7.500 euro felan tuttu hepsi Bende gittimMerhaba, şuan Kıbrısta donasyon fiyatı nasıl acaba, merkezlere göre değişiyordur mutlaka ama ortalama ne kadar ve uçağı, oteli ile ne kadar oluyor? Bilgisi olan varsa paylaşa bilir mi?
Çok teşekkür ederim, ben 44 yaşındayım pgt den geçmiyor embriyolarımız, siz de sorun neydi? Bir de mesela o siklüste çıkan bütün yumurtalar bizim mi oluyor yani saklayacak embriyo kalıyor mu bu fiyatın içinde? Çünkü ilk denemede olmayabilirmişMerhaba 5.000 euro donasyon dondurma 500 euro otel ucak extra Benim 7.500 euro felan tuttu hepsi Bende gittim
Merhaba Ben 35 yasindayim 2 kez kibrisa gittim Biri 2018 ikizlere hamileydim bebegin kalbi durdu Biri 16 haftalik Biri 22 haftalik. Ayni klinikde yeni tekrar gittim Tek emriyo koydular 4 tane dondurdum bu sefer 8 haftalik kalbi durdu. Donasyonda tutma sansi yuksek ve dondurmak icinde tabiki kaliyo. Klinimden cok menunum benimle yaptiran arkadaslarimin hepsi hamile ve bazilarin bebegi bile oldu . Orayi tavsiye ederim sizede. Benim kalitesiz yumurtam oldu icin donasyon tercih ettiler. Daha once 8 kez kendi yumurtamla deneme yaptim tutmadi. Donasyonda tutma sansi yuksek tutar yaniÇok teşekkür ederim, ben 44 yaşındayım pgt den geçmiyor embriyolarımız, siz de sorun neydi? Bir de mesela o siklüste çıkan bütün yumurtalar bizim mi oluyor yani saklayacak embriyo kalıyor mu bu fiyatın içinde? Çünkü ilk denemede olmayabilirmiş
Sizin kendi yumurtanız var ama tüp bebek çok fazla denemek istemiyorsunuz sanırım, yoksa yaşınız gençMerhaba Ben 35 yasindayim 2 kez kibrisa gittim Biri 2018 ikizlere hamileydim bebegin kalbi durdu Biri 16 haftalik Biri 22 haftalik. Ayni klinikde yeni tekrar gittim Tek emriyo koydular 4 tane dondurdum bu sefer 8 haftalik kalbi durdu. Donasyonda tutma sansi yuksek ve dondurmak icinde tabiki kaliyo. Klinimden cok menunum benimle yaptiran arkadaslarimin hepsi hamile ve bazilarin bebegi bile oldu . Orayi tavsiye ederim sizede. Benim kalitesiz yumurtam oldu icin donasyon tercih ettiler. Daha once 8 kez kendi yumurtamla deneme yaptim tutmadi. Donasyonda tutma sansi yuksek tutar yani
Tabi herkesin hikayesi başkaSizin kendi yumurtanız var ama tüp bebek çok fazla denemek istemiyorsunuz sanırım, yoksa yaşınız genç10 15 kere tüp bebek deneyen arkadaşlarım var pgt yaptırarak,
8 Kere denedim Ben kendi yumurtamdan hic Biri tutmadi ve 3 cu gunun emriyosu Hep koydular gelisme Yok ve kalitesiz. Yumurta cok cikiyo ama hepsi kalitesiz En son birakin dediler. O yuzden donasyon yaptirdim anca o sekil hamile kaliyorum. Cok arastirdim olmadi . Siz donasyonmu dusunuyorsunuzSizin kendi yumurtanız var ama tüp bebek çok fazla denemek istemiyorsunuz sanırım, yoksa yaşınız genç10 15 kere tüp bebek deneyen arkadaşlarım var pgt yaptırarak,
Tabiki yapiliyo pgt orda da8 Kere denedim Ben kendi yumurtamdan hic Biri tutmadi ve 3 cu gunun emriyosu Hep koydular gelisme Yok ve kalitesiz. Yumurta cok cikiyo ama hepsi kalitesiz En son birakin dediler. O yuzden donasyon yaptirdim anca o sekil hamile kaliyorum. Cok arastirdim olmadi . Siz donasyonmu dusunuyorsunuz
Sizde Yenimi yaptirdiniz hamilemisiniz ? Hangi klinikdeBende yeni geldim kibristan ama benim ikinci denemem di aynı hastanede oyizden biraz uyguna geldi
Sonuç bekliyorum 1 Ağustos da test tarihim. Doğuş tüp bebek de yaptırdım benSizde Yenimi yaptirdiniz hamilemisiniz ? Hangi klinikde
Hamilemisiniz ? Hangi klinige gittiniz kibrisdaBende yeni geldim kibristan ama benim ikinci denemem di aynı hastanede oyizden biraz uyguna geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?