HAZİRAN KIBRIS YOLULARI 2022

Emekleriniz boşa gitmesin Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Kaç yaşındasınız ? Kendi yumurtanızla olmadı mı? Ben de düşünüyorum o sebeple soruyorum kusura bakmayın

Merhaba inşallah güzel sonuçlar alırsınız bende inşallah bu ayın18 gibi Kıbrıs yolcusu

Geçmiş olsun, kıbrısla alakası nedir? Yumurta ya da sperm Bankalarından mı yararlanacaksınız?

Merhaba, şuan Kıbrısta donasyon fiyatı nasıl acaba, merkezlere göre değişiyordur mutlaka ama ortalama ne kadar ve uçağı, oteli ile ne kadar oluyor? Bilgisi olan varsa paylaşa bilir mi?

Merhaba, şuan Kıbrısta donasyon fiyatı nasıl acaba, merkezlere göre değişiyordur mutlaka ama ortalama ne kadar ve uçağı, oteli ile ne kadar oluyor? Bilgisi olan varsa paylaşa bilir mi?
Merhaba 5.000 euro donasyon dondurma 500 euro otel ucak extra Benim 7.500 euro felan tuttu hepsi Bende gittim

Merhaba 5.000 euro donasyon dondurma 500 euro otel ucak extra Benim 7.500 euro felan tuttu hepsi Bende gittim
Çok teşekkür ederim, ben 44 yaşındayım pgt den geçmiyor embriyolarımız, siz de sorun neydi? Bir de mesela o siklüste çıkan bütün yumurtalar bizim mi oluyor yani saklayacak embriyo kalıyor mu bu fiyatın içinde? Çünkü ilk denemede olmayabilirmiş

Merhaba Ben 35 yasindayim 2 kez kibrisa gittim Biri 2018 ikizlere hamileydim bebegin kalbi durdu Biri 16 haftalik Biri 22 haftalik. Ayni klinikde yeni tekrar gittim Tek emriyo koydular 4 tane dondurdum bu sefer 8 haftalik kalbi durdu. Donasyonda tutma sansi yuksek ve dondurmak icinde tabiki kaliyo. Klinimden cok menunum benimle yaptiran arkadaslarimin hepsi hamile ve bazilarin bebegi bile oldu . Orayi tavsiye ederim sizede. Benim kalitesiz yumurtam oldu icin donasyon tercih ettiler. Daha once 8 kez kendi yumurtamla deneme yaptim tutmadi. Donasyonda tutma sansi yuksek tutar yani

Sizin kendi yumurtanız var ama tüp bebek çok fazla denemek istemiyorsunuz sanırım, yoksa yaşınız genç 10 15 kere tüp bebek deneyen arkadaşlarım var pgt yaptırarak,

Sizin kendi yumurtanız var ama tüp bebek çok fazla denemek istemiyorsunuz sanırım, yoksa yaşınız genç 10 15 kere tüp bebek deneyen arkadaşlarım var pgt yaptırarak,
Tabi herkesin hikayesi başka peki Kıbrısta transferden önce pgt yaptırılmıyor mu

8 Kere denedim Ben kendi yumurtamdan hic Biri tutmadi ve 3 cu gunun emriyosu Hep koydular gelisme Yok ve kalitesiz. Yumurta cok cikiyo ama hepsi kalitesiz En son birakin dediler. O yuzden donasyon yaptirdim anca o sekil hamile kaliyorum. Cok arastirdim olmadi . Siz donasyonmu dusunuyorsunuz

Tabiki yapiliyo pgt orda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…