HAZİRAN KIBRIS YOLULARI 2022

9 cu gun bile gösteriyo normal idrar testi hamile oldunuzu . Ben Hep Erken test yapmistim kendim Hep gösterdi .
Oylemi ya ben diğerinde 7. Gün yaptım negatif çıkmıştı bundada negatif olur diye korktuğum dan dolayı biraz kendimi tutuyorum moralim bozulur cikmassa ama yapmakta çok istiyorum bakalım Perşembe veya cuma bı yaparım galiba

Bende merakdan yapiyordum iki kere yaptirdim ikiside Hep hamile oldum cikdi . Ertesi gun yine yapiyordum yine cikiyordu . Test gunu beklemiyordum. Ama cikmasa bile takma Kafana cunku cikmayada bilir normal . Ama genelde dogru cikiyo test gunun 2-3 gun oncesine gösteriyo

Dondurulmus emriyonuz varmiydi sizin ?

Bakalım yaparım belki bu sefer embriyo yapıştırmayla denedik inşallah olur

Benimde Kıbrıs'ta Op.dr. Vedat ugurel sevinç hastanesinde De donasyon tedavisi gördüm hiç memnun kalmadım. Negatif oldu. Şimdi tekrar başka merkez düşünüyoruz var mı tavsiyeleriniz?

Benimde Kıbrıs'ta Op.dr. Vedat ugurel sevinç hastanesinde De donasyon tedavisi gördüm hiç memnun kalmadım. Negatif oldu. Şimdi tekrar başka merkez düşünüyoruz var mı tavsiyeleriniz?

Ben yazdım diğer tarafta da okumuşsunuzdur. Gynolife ile görüşün isterseniz. Hayırlısı bakalım.

Donasyonmu ? Donasyon 5.000 Euro eğer kalan emrıyonuzu dondurursanız extra 500 Euro verdım ben . Otel uçak toplam hepsı 7.500 Euro felan tuttu.
ciddi para.. gerçi 2 tüp bebek tedavisi için 40-45 bin verdik. ve 3. için şimdi yine gidiyor. bu da tutmazsa kıbrıs düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…