Merhaba
Bayrama doğru transfer olacaklar var mu acaba
Neler yapıyorsunuz
merhaba ben varımm 21 hazıran transferım olacak ıgnelere devam edıyorum aglıyorum ıgne canımı yakıyor stres yasıyorum bazen guluyorum :)Merhaba
Neler yapıyorsunuz
İnşallahKizlar bayram sonrasi insallah pozitifleri goruruz
Selam, az once son kontrolden ciktim. Persembe sabahi transferim olacak insallah. 2 adet 3. Gun embriyosu. Maalesef rezervim cok dusuk oldugu icin sadece 2 embriyo elde edebildik. Yani tek atimlik sansim varMerhaba
Neler yapıyorsunuz
Selam canim, ben bu sabah aldim hucre bebeklerimi geldimMerhaba kızlar anca bakabildim bende açtığım konuya
Yarın da benim transferim var inşallah
Bayram sonrası pozitiflerimizi görelim inşallah
Mrb ben pazartesi transfer oldum bakalım ne olacak çok heyecanliyimMerhaba
Neler yapıyorsunuz
Mrb ben pazartesi transfer oldum bakalım ne olacak çok heyecanliyimMerhaba
Neler yapıyorsunuz
Ben de aynı sizin gibi rezervim azdı sadece iki embriyo oldu ve direk 3. Gün transfer yapıldı heyecan doruktaSelam, az once son kontrolden ciktim. Persembe sabahi transferim olacak insallah. 2 adet 3. Gun embriyosu. Maalesef rezervim cok dusuk oldugu icin sadece 2 embriyo elde edebildik. Yani tek atimlik sansim varbugune kadar doktorum sadece estrofem ve redostim vermisti. Yarin itibariyle progestan fitil + igne, coraspin ve dekorta baslayacagim. Estrofem aynen devam. İnsallah hepimiz aliriz kucagimiza bebiklerimizi
Taze transfer galiba sizinki ve bugun 4. gununuzBen de aynı sizin gibi rezervim azdı sadece iki embriyo oldu ve direk 3. Gün transfer yapıldı heyecan dorukta
Evet taze transfer geçen yıl 1.4 olan amh im bu yıl 0.01 e düştü kendimi apar topar tüp bebekte buldum hiç yumurtam oluşmaz diye düşündüm. Çok umutsuzdum ama ultrasonda 6 yumurtam oluştu bu defa opu da boş çikarsa ne yaparım dedim ve 5 tane toplandi 2 tane dollendi ve ikisi transfer edildi. Bayramdan hemen sonraki gün test vericem inşallah. Belirti olarak da bı gaz sıkıntım var, arada karnıma kramp giriyor, bel ağrisi var göğüs Hassasiyeti var, bugünde bacaklarım ağriyor ve aşırı uykum varTaze transfer galiba sizinki ve bugun 4. gununuznasil hissediyorsunuz kendinizi var mi agri batma vs? Ve test gununuz ne zaman
Bı şey soracağim doktorunuz tutma oranını söyledi mi size birde embriyo glue da kullandılar mi sizde deSelam canim, ben bu sabah aldim hucre bebeklerimi geldimher sey cok yolunda ve sorunsuz ilerledi. Doktor umudunun yuksek oldugunu soyledi ama belki moral vermek icindir, bilemem senin transferin de benimki gibi sorunsuz sıkıntısız gerceklessin insallah benden 2 Temmuzda kan tahlili istedi. 10 gün sonra yani. İnsallah hepimiz hayirli guzel haberler alalim
Ahh inşallah canım sımsıkı tutunsun inşallah seninde benimdeSelam canim, ben bu sabah aldim hucre bebeklerimi geldimher sey cok yolunda ve sorunsuz ilerledi. Doktor umudunun yuksek oldugunu soyledi ama belki moral vermek icindir, bilemem senin transferin de benimki gibi sorunsuz sıkıntısız gerceklessin insallah benden 2 Temmuzda kan tahlili istedi. 10 gün sonra yani. İnsallah hepimiz hayirli guzel haberler alalim
Embriyo glue da ne demek acabaBı şey soracağim doktorunuz tutma oranını söyledi mi size birde embriyo glue da kullandılar mi sizde de
Bebeğin tutma oranını arttıran bı solüsyon transfer oncesi 30 dk o suda embriyolar bekletilip güya o şekilde transfer ediliyorEmbriyo glue da ne demek acaba
Ay hadi insallah tutunmuslardir sana bebikleriinnEvet taze transfer geçen yıl 1.4 olan amh im bu yıl 0.01 e düştü kendimi apar topar tüp bebekte buldum hiç yumurtam oluşmaz diye düşündüm. Çok umutsuzdum ama ultrasonda 6 yumurtam oluştu bu defa opu da boş çikarsa ne yaparım dedim ve 5 tane toplandi 2 tane dollendi ve ikisi transfer edildi. Bayramdan hemen sonraki gün test vericem inşallah. Belirti olarak da bı gaz sıkıntım var, arada karnıma kramp giriyor, bel ağrisi var göğüs Hassasiyeti var, bugünde bacaklarım ağriyor ve aşırı uykum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?