- 23 Şubat 2018
- 110
- 158
- 103
- 40
Benim de ilk denemem. Doktorumu kendim arastirarak buldum ve cok memnunum, bence teknik bilgisinin yani sira guler yuzlu, ulasilabilir, aciklayici ve sosyal yonu guclu olmasi da onemliydi, ona gore sectim. Benim beklentimi fazlasiyla karsiliyor doktorum. Ayrica tup bebek merkezi degil de hastane doktoru oldugu icin artik kendisi benim doktorum olduAynen doktor ve tüp bebek yapılan merkez etkiliymis benim ilk denemem olduğu için kafamda çok soru işareti var
Hiç bir sebep yok gerçektenTutmama sebepleri ne acaba ben de ilk defa yapıyorum içimde tutmayacak gibi bir his var
İçinizi ferah tutun ne zaman olcak sizin transferTutmama sebepleri ne acaba ben de ilk defa yapıyorum içimde tutmayacak gibi bir his var
Transferim oldu 3. Gün taze transfer yapıldı iki embriyo transferi yapildiİçinizi ferah tutun ne zaman olcak sizin transfer
Sizin transfer yapıldı miBenim de ilk denemem. Doktorumu kendim arastirarak buldum ve cok memnunum, bence teknik bilgisinin yani sira guler yuzlu, ulasilabilir, aciklayici ve sosyal yonu guclu olmasi da onemliydi, ona gore sectim. Benim beklentimi fazlasiyla karsiliyor doktorum. Ayrica tup bebek merkezi degil de hastane doktoru oldugu icin artik kendisi benim doktorum olduMuhtemelen bebegim olduktan sonra da uzun yillar kendisine giderim jinekoloji icin
Bu sabah oldu benim transferim deSizin transfer yapıldı mi
Hadi bakalim pozitifleri bayramdan sonra gorelim insallahBu sabah oldu benim transferim de
Sizin 4. Gün demi bugün ay ilaçlar çok ağır ama sıkıyo beniBilemedim bende sanki var yok cok degisigim belirtimi ariyorum yoksa birseyim yokmu cok karmasik haldeyim
Benim bugün 6. Günüm ilk 4 gün aşiri bel ağrım vardı iki gündür yok. Onun yerini ara sıra yoklayan adet sancısı aldı. Dizlerim çok ağriyor. Bir de alt karnıma sanki igne saplanıyor ara sıra özellikle bu gece ağrısıyla uyandım.Kızlarr be durumdasınız benim 3. Günüm bugün sırt ağrım var
İlaçlariniz hangileri?Bugun 4 gunevet ilaclar cok
Progestron dex var birde oksapar var vitamin vermediİlaçlariniz hangileri?
Benimki; 1)estroferm
2)coraspin
3)pregnom folikasit
4)progestan fitil
5)devit3 vitamin
Soylediklerinize ilave olarakProgestron dex var birde oksapar var vitamin vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?