haziran temmuz 2013 anneleri burda buluşalımmı

slm kızlar benimde 9 yıllık bir beklemeden sonra gelen bebeğim... inşallah hepimizin sağlıklı bir hamileliği ve sağlıklı bebekleri olacak.. evet yaşadıklarımızı burdan paylaşmak güzel olacak...

korkma canım böyle düşük tehlikesi olup da düzelen de çok oluyor dua edicem.kendine dikkat et.

Merhaba bayanlar,aranıza biri daha katıldı.

Hayırlı olsun:) Hoşgeldin

Kızlar benim perşembe gününden beri inanılmaz bulantım var üzerine aynı gün grip oldum ve migrenim tuttu. Kendimi çok ateşlenmiş gibi hissettim ama eşim her baktığında ateşim yok gibiydi. Geceleri çok inliyo muşum. Bebek için yüksek ateş çok tehlikeli allah korusun fiziksel zihinsel rahatsızlıklara sebep olabliyomuş. Yarın doktor randevum var inşallah bebeğimle ilgili güzel haberler alırım:)

Günaydın,bence çok normal vücut ısısını yüksek hissetmek ama doktoruna sormanda fayda var.Gebelikte insan vücudunda dengesizlik çok oluyor ben de ilk gebeliğimde yasadım

bayağa bi olmuşuz galiba ne güzel Rabbim hepimize meleklerimzi sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşş.. şu ilk 3 ayı atlatırsak Allahın izniyle sonrası daha rahat geçicek çok dikkatli olmakta ve fırsat buldukça dinlenmekte fayda var bende de 2 kuzu var zaten dinlenmek zor ama olsn Allahım yardım ediyor bende tam 7. haftamdayım kalp atışlarını bugün gördüm şimdilik bir problem yok ama bakalm kısmet ..

korkma canım böyle düşük tehlikesi olup da düzelen de çok oluyor dua edicem.kendine dikkat et.

bebeğimi kaybediyorum cuma günü tam tanı konulacak ama dr %80 düşüyor dedi.dualarım onu tutmaya yetmedi çok üzgünüm allah sizin bebeklerinize sağlık versin

bebeğimi kaybediyorum cuma günü tam tanı konulacak ama dr %80 düşüyor dedi.dualarım onu tutmaya yetmedi çok üzgünüm allah sizin bebeklerinize sağlık versin

rabbim sabrından ayırmasın arkadaşım,,,,,üzülme diyecem ama çok zor acı allah sabırlar versin bende 2,5 aylık yaşayan bebeğimi kaybettim çok zor toparlanmak ama herşeyde bi hayır var diyebiliyorum çok şükür rabbime, allah beterinden korusun çok zor helede bi anne için çokkk acı ama ne yapalım ki, demekki rabbim bizden daha çok sevmiş minik kızımı bu dünya için çok fazla güzelmiş, allahım mekanını cennet kabrini nur eyle inş.. rabbim şefaatlerinden bizleri ayırmasın, dua etmeye çalış üzülme o senin şefaatçin olacak seni kurtaracak sabretttttttttttt. allah sabredenlerin yanında unutma bunu,,,,

bak allah nasip ederse gözü yaşlı bi anne olarak inş. rabbim hayırlısıyla haziran ayında kucaklarımıza kızımın kardeşini almayı nasip eder, allah birini aldı kızımın kardeşini verdi inş. ona sağlık sıhhat verir çok zor bi acı sevgiyle üzüntü bi arada,,,allah hepimize çooooooooooook sabır versin

Ben de bugün 7. haftamı bitirdim 8-9 gün kadar önce keseyi görebilmiştik haftaya gel kalp atışlarına bakalım bebeği görmeye çalışalım demişti. Sen bebeğini görebildin mi? Yarın randevum var bebeği göremezsek kalp atışını duyamazsak diye korkmaya başladım nedense...

bende acayip bir korkuyla gittim dr a ve evet gördüm canım ufacık bir karaltı kalp atışı çok rahat görünüyodu pıtır pıtır sesi azdı ama atışını çok rahat görünüyodu gidince Allahtan bişi çıkmazsa rahatça görebilirsin sende canım benim güzel haberlerinizi bekliyorum

canım Rabbim hayırlısını versin hakkında lütfen kendini çok yıpratma eğer düşüyorsa sağlıksız bir durum vardır belli de olmaz tabi belkide bişi olmaz dualarım seninle Allahım yardımcın olsn

İnşallah dediğin gibi olur bu kez eşimde gelecek o da bebeğinin kalp atışını duysun onu görsün istiyorum. saat 16. 30a randevum var ama acayip midem bulanıyor nasıl gidicem bilmem. Benim hamilelik çok zor geçiyor sabah midem bulanmaya bi başlıyo gece yarısına kadar banyodan çıkamıyorum.

merhaba hanımlar, kısmetse bende haziran annesi olacağım =) mide bulantılarım dışında harika bir duygu.. Cinsiyeti de bir belli olsaydı, çok heyecanlıyım.

merhaba kızlar bende Allahın izniyle Haziran Annesi olacağım 8+5 günlük olduk bugün kalp atışlarını 7. haftada duyduk herşey yolundaydı yarın kontrole gideceğiz tekrar bakalım herşeyin hayırlısı Allahım hepimizin gönlüne göre versin Meleklerimizi koruyup esirgesin inşallah....

merhaba kızlar

sanırım bende temmuz annesi olucam 5 haftalık hamileyim 2 cm lik kesem oluşmuş :)
ilk gebeliğim beklenmedik bi anda gelen bi gebelik dolayısıyla n yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum
sizlerden öğrenmem gereken çok şey varmış gbi hissediyorum
korku heyecan sevinç aynı anda çok fazla hissiyat sahibiyim :)
pazartesi dr a gidicem kalp atışlarını dinlemek için gel dedi
hiç bişey sormadım doktorada rastgele bi doktora gittim kesemin sağlıklı 2 cm olduğunu söledi
kilomu ölçtü haftaya gel kalp atışı dinleyelim dedi folik asit verdi o kdr
mesela ilk kontrolnuzde noldu naptınız?
ist avrupa yakasında oturanların tercihi hangi doktor?
ilk kontrolde doktora sorulması gerekenler neler?
kimler n testi yaptırdı şuan yada en yakın test yaptıranlar kimler?
çok detaylı paylaşımlar yapabilirmiyiz kaçırmak istemiyorum hiç bir detayı :)

Çok ŞÜkür bende hamileyim, dün öğrendim inanılmaz bir duygu allahım herkere nasip etsin inşallah , sağlıkla sıhatle kucağımza almayı nasip etsin, çok minik ama daha 4 haftalık 2 hafta sonra dr kontrolüne gidicem :)

Merhaba hamişler:)31 yaşındayım iki çocuğum var sürpriz yumurtam da yolda kısmetse haziran 8 dedi doktor hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inş.

meraba arkadaşlar bende 2 yıllık ugraş 1 düşük ve 1 zorunlu kürtajdan sonra 2. melegime kavuştumm :)) bugün 5+4 ve kesemizi gördük 10 gün sonrada allahın izniyle kalp atışını duymaya gidecegizz..her hamilelik farklı oluyor ama 2 hamileliğimin ilk döneminde lekelenme yaşadım ve istirahatle düzeldi umarım bebişlerimizi saglıkla kucagımıza alırızz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…