korkma canım böyle düşük tehlikesi olup da düzelen de çok oluyor dua edicem.kendine dikkat et.kızlar az kalsın hasteneye yatıroyordu doktor beni ama 1 haftalık ev istirati ile ucuz kurtuldum sadece wc ye gitmeme izin var yatıyorum şimdi kahverengi akıntım var neden oluyor anlamış değilim bebeğime bişey olacak diye korkuyorum düşük şüphesiyle istiraat verdi bana dua edin nolur bişey olmasın progestan a başladık içimi ferah tutmatya çalışıyorum
Merhaba bayanlar,aranıza biri daha katıldı.
korkma canım böyle düşük tehlikesi olup da düzelen de çok oluyor dua edicem.kendine dikkat et.
bebeğimi kaybediyorum cuma günü tam tanı konulacak ama dr %80 düşüyor dedi.dualarım onu tutmaya yetmedi çok üzgünüm allah sizin bebeklerinize sağlık versin
bayağa bi olmuşuz galiba ne güzel Rabbim hepimize meleklerimzi sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşş.. şu ilk 3 ayı atlatırsak Allahın izniyle sonrası daha rahat geçicek çok dikkatli olmakta ve fırsat buldukça dinlenmekte fayda var bende de 2 kuzu var zaten dinlenmek zor ama olsn Allahım yardım ediyor bende tam 7. haftamdayım kalp atışlarını bugün gördüm şimdilik bir problem yok ama bakalm kısmet ..
Ben de bugün 7. haftamı bitirdim 8-9 gün kadar önce keseyi görebilmiştik haftaya gel kalp atışlarına bakalım bebeği görmeye çalışalım demişti. Sen bebeğini görebildin mi? Yarın randevum var bebeği göremezsek kalp atışını duyamazsak diye korkmaya başladım nedense...
bebeğimi kaybediyorum cuma günü tam tanı konulacak ama dr %80 düşüyor dedi.dualarım onu tutmaya yetmedi çok üzgünüm allah sizin bebeklerinize sağlık versin
bende acayip bir korkuyla gittim dr a ve evet gördüm canım ufacık bir karaltı kalp atışı çok rahat görünüyodu pıtır pıtır sesi azdı ama atışını çok rahat görünüyodu gidince Allahtan bişi çıkmazsa rahatça görebilirsin sende canım benim güzel haberlerinizi bekliyorum
benimde ilk hamileliğim sanırım 5 haftalık daha ultrasonda gözükmediğinden bilemiyoruz:)))kendimden birilerini bulmak çok güzel görüşelim hep:)))[/QUOT
mrb canım saglıklı sıhhatli bebeklerimiz olur inşallah...ben de geçen pazartesi gittim ilk kez doktora ve ultrasonda kese gözüktü 5 hafta 5 günlüktü ve doğum için 15 temmuz yazıyodu verilen resimin alt köşesinde...tabi oynamalar olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?