benimde pek yok göbeğim az bişey belli oldu sanki valla bende kimseye söylemedim daha ama söylememe nedenim daha oğlumuza söyleyemedik kardeş konusuna pek hevesli değil nasıl söylüyeceğiz hiç bilemiyorum birde bu sene birinci sınıfa başladı dersleri ii maşallah ama ya kardeşi olacağını söyledikten sonra derslerini etkilerse diye düşünüyoruz( bakalım hayırlısı .. bu arada kilolar ne durumda ben sanki 500-700 gr falan aldım daha şimdiden ( okadarda dikkat ediyorum.. ben mi böyleyimm sadece sizler nasılsınız :)
Merhabalar,
Ben de 6 haftalık hamileyim ilk bebeğim pazartesi kontrolüm var..İnşallah hayırlısıyla geçer günlerimiz.. 2 kilo aldım şimdiden neden bilmiyorum doktora gittiğimde soracağım
bende geldim. ilk bebegim 10 haftalık hamileyim kalp atıslarını duydum bıdahakı ay 2lı test ıcın gıdıcem.herkez gıbı bendede korku var. inş saglıklı bısekılde alırız bebişlerimizi kucagımıza...
Rabbim inşallah güzel haberler verdirtir bize canım
canım ben öğretmenim bence şöyle söyleyin eşin sen ve çocuğun oturun sen bizim kıymetlimizisn canımızsın ve biz önce sana söylemeye karar verdik senin çok iyi bir abi olcağına inanıyoruz gibi kendisini önemseten şeyler söyleyin
Merhabalar,
Ben de 6 haftalık hamileyim ilk bebeğim pazartesi kontrolüm var..İnşallah hayırlısıyla geçer günlerimiz.. 2 kilo aldım şimdiden neden bilmiyorum doktora gittiğimde soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?