haziran temmuz 2013 anneleri burda buluşalımmı

merhabalar bende temmuz annesiyim inşallah Allah nasip ederse...8.haftanın içindeyim benimde iki bucuk hafta sonra kontrolum var...

merhabalr bende hamilym ve ilk bebeğim sanrım bnde 4. haftadym doktra gittiğimde 2 hftlktı gözükmedı bu hafta tekrar gıtmem gerekyo ama bırazdaha buyusun istyrm :) sol kasığımda ara ara ağrı ve yanma batma oluyo normalmıdir acaba ya

Ben de haziran annesiyim. Devlet hastanesine gidiyorum kontrollere. Çoğu kişiye vitamin, folik asit filan verilmiş. Bana vermedi doktor. Kafam karıştı. Bulantı ve kusmalardan başımı kaldıramıyorum. Yorgunluğum bitkinliğim de cabası. Bunlar ne zaman bitecek acaba ya?

Merhabalar; bende 9 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim 8.haftada kalp durması yüzünden kürtajla alındı. Bundada çok korkuyorum ama Allaha şükür kanamam falan olmadı. 3ünde doktora gittiğimizde kalp atışınıda duyduk. Cuma günü tekrar doktora gidicem. İnşallah sağlıklı bi şekilde büyüyor bebeğim. Rabbime emanet. Doktor 10 haftayı atlatınca risk azalıyor dedi. İnşallah bebeği tekrar görürsem rahatlicam.

Bende temmuz annesiyim 8+ haftalık hamileyim 2. çocuğum :) haftaya kontrolum var bakalım hayırlısıyla sağlıklı olsun başka birşeye gerek yok :)

harika gittikçe daha ha kalabalık oluyoruz ne kadar güzel Rabbim meleklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inşş. benim 1 numara okula başladı bu sene oyüzden çok sık giremiyorm ben 3. ü tecrübem olmasına rağmen (şükürler olsn ) aynı heyecan merakla günlerimi geçiriyorm kontrlme daha çok var yani şu ultrasonların ev tipi olsa alırdım herhal hep kalp atışını duyayım istiyorm şimdilik bi problem yok sanırım şükürler olsn acaba ne zaman karnım çıkar diye bekliyorm daha pek kimseyede söyleyemedim biraz daha geçsin de zaman kısmet sizlerin nasıl gidiyor arkadaşlar sıkıntılarınz farklılıklarınız varmı...

benimde pek yok göbeğim az bişey belli oldu sanki valla bende kimseye söylemedim daha ama söylememe nedenim daha oğlumuza söyleyemedik kardeş konusuna pek hevesli değil nasıl söylüyeceğiz hiç bilemiyorum birde bu sene birinci sınıfa başladı dersleri ii maşallah ama ya kardeşi olacağını söyledikten sonra derslerini etkilerse diye düşünüyoruz ( bakalım hayırlısı .. bu arada kilolar ne durumda ben sanki 500-700 gr falan aldım daha şimdiden ( okadarda dikkat ediyorum.. ben mi böyleyimm sadece sizler nasılsınız :)

canım ben öğretmenim bence şöyle söyleyin eşin sen ve çocuğun oturun sen bizim kıymetlimizisn canımızsın ve biz önce sana söylemeye karar verdik senin çok iyi bir abi olcağına inanıyoruz gibi kendisini önemseten şeyler söyleyin

Merhabalar,

Ben de 6 haftalık hamileyim ilk bebeğim pazartesi kontrolüm var..İnşallah hayırlısıyla geçer günlerimiz.. 2 kilo aldım şimdiden neden bilmiyorum doktora gittiğimde soracağım

Merhabalar,

Ben de 6 haftalık hamileyim ilk bebeğim pazartesi kontrolüm var..İnşallah hayırlısıyla geçer günlerimiz.. 2 kilo aldım şimdiden neden bilmiyorum doktora gittiğimde soracağım

guzelim benimde pazartesi kontrolum var bende kilo aldigimi hissediyorum erken olmasina ragmen ama ben cok uyuyorum ya onun etkisi var galiba

bende geldim. ilk bebegim 10 haftalık hamileyim kalp atıslarını duydum bıdahakı ay 2lı test ıcın gıdıcem.herkez gıbı bendede korku var. inş saglıklı bısekılde alırız bebişlerimizi kucagımıza...

Rabbim inşallah güzel haberler verdirtir bize canım

yavaş yavaş alıştıra alıştıra söylüyeceğiz artık bakalım.. önce kardeş fikrine alıştırmaya çalışıyoruz kardeşinin olmasının ne kadar güzel bir şey olacağını yavaş yavaş anlatmakla başladık bu konuda çok beceriksiziz galiba ehh birde daha önceki söyleme denemelerimizden sınıfta kaldığımız bir başka konuda kardeş nasıl anne karnında büyür sonra nasıl dışarı çıkar pufff biz beceremiyoruz bu olayı (

Merhabalar,

ayy ben ilk oğluma hamileyken aşırı kilo almıştım 58 ile hamile kalıp 95 ile doğum yapmıştım. bu sefer de aynı şey olmasını istemedğimden dolayı dikkat etmeye çalışıyorum ama nafile forumlarda ne güzel 4-5 aya kadar hiç kilo almadıklarını yazıyor çoğu anne ben niye böyle oluyorum anlam veremiyorum bakalım sende sor doktoruna ne diycek :)

bugün öğrendim hamile olduğumu.ilk bebeğim.sabah ilk defa doktora gidicem.sürpriz oldu bize.çok tedirginim.nasıl olacak napıcam neler yapmalıyım.maximum 4 haftalıktır bu dönemde yaptırmam gereken testler varmı.nasıl hareket etmeliyim beslenme şekli gibi tecrübeli annelerin bilgilerinden faydalanmak istiyorum..

5 haftalık hamileyim.. 26 temmuz 2013 olarak görünüyor doğum tarihi..pazartesi kontrol var doktoruma karar verdim. inşallah herşey güzel ve yolunda gider hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…