haziran temmuz 2013 anneleri burda buluşalımmı

cnm bende anadolu yakasında pendıkte oturuyorum medıcına hospıtal neslıhan alana gıdıyorum.
cok arastırdım en son onda karar kıldım cok memnun hastaları.
sen nerde oturuyosun?
bende ılk gıttıgımde keseyı gorduk ben ben zaten ıkı ay onceden baslamıstım folık asıte ona devam etmemı soyledı
testlerı ıse saglık ocagındakı doktor yaptı gebelık testını yaparken trıotı baktı, seker,kan pırtılasması varmı yokmu dıye baktı. oyuzden benım doktorum benden bısey ıstededı ordan cıkan sonucları yazdı takıp kartıma.
bıdahakı ayda ense olcumune bakıcak 12-13 haftalık olunca onada zaten ultrasondan bakılıyomus.

5 haftalık hamileyim.. 26 temmuz 2013 olarak görünüyor doğum tarihi..pazartesi kontrol var doktoruma karar verdim. inşallah herşey güzel ve yolunda gider hepimiz için

benim de muhtemel tarih 26 temmuz.sabah doktora gittim.folik asit kullanmam gerekiyormu dedim keseyi görelim öyle başlıcaksın dedi de benim kafama takıldı belli bi zamandan sonra faydası da olmuyormuş.akşama başka bi doktora gidicem.benimki sürpriz yumurta olduğundan öncesinde de kullanmadım folik asit.bana da anlattın neler yapmam gerektiğini nolur (

cnm 3 aya kadar folıc asıt kullandırıyolar sonra multıvıtamıne gecıyolar. 3 ay onceden kullandırmaya baslıyo doktorlar sana nıe vermedı anladım.bu aksamkı doktorun verır belkı.vermeze bıle bol bol cevız ye cnm cevızdede bol mıktarda folıc asıt var

sağol cnm.bilmiyorum adamın başından savmak ister bi hali vardı.

canim nette folik asitle ilgili bilgiler var bakabilirsin gebelik dusundugun anda folik asite baslayabilirsin yani hamile kalmadan baslanabilecegi soyleniyo ve bebek icin onemli cunku yan etkisi olsa boyle birsey onermezler zaten

merhaba arkadaşlar ben de 6+1 hamileyim.. 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı inşallahh rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımza almayı nasip etsin hepimizi kötü tecrübelerden korusun.. inşallah kalp atışlarını duyarız ...

canim nette folik asitle ilgili bilgiler var bakabilirsin gebelik dusundugun anda folik asite baslayabilirsin yani hamile kalmadan baslanabilecegi soyleniyo ve bebek icin onemli cunku yan etkisi olsa boyle birsey onermezler zaten

akşam başka bi doktora gittim Bhcg bakıldı 201 çıktı.doktorla daha tahlil sonucunu konuşamadık çünkü sonucu netten gördüm.sabah gidicem.bu doktor iyi bi doktordu.çok ilgiliydi.folik asit kullandınmı diye sordu.ben gebelik beklemediğim için kullanmadığımı söyledim.yarın tahlil sonucundan sonra ilaçlarını yazıcam beslenme listesi ve kontrol listesi hazırlıycam dedi.bakalım içimi de baya rahatlattı.diğer doktor psikolojimi bozdu resmen.adamdan hiç bi soruma cevap alamamıştım en azından bu doktor beni rahatlattı.bi de folik asiti 12.haftaya kadar kullanabilirsin dedi.geç kalmış değilsin,bi de ultrasonda baktı.sadece şüpheli bi oluşum var ama bu kese diyemem çok erken evrede henüz bişi belli değil dedi.geç yumurtlama olmuş olabilirmiş.

Mrblar. Ben de temmuz annesi olucam ALLAH izin verirse.. Şuan 38 günlük hamileyim ve ilk bebeğim olucak. Az da olsa doğum fobim var, korkuyorum birascık..:18::18:

dr. dogru soylemis gec yumurtlama olabilir guzel haberlerini bekliyorum :)

Mrblar. Ben de temmuz annesi olucam ALLAH izin verirse.. Şuan 38 günlük hamileyim ve ilk bebeğim olucak. Az da olsa doğum fobim var, korkuyorum birascık..:18::18:

canim o korku bendede var ama bebisin kokusunu duyucani hayal edince korku falan kalmiyo sende bu guzellikleri hayal edersen korkunun kalmadigini fark edersin

ultrasonda hamılelegım cıktı ama 47 gunluk olarak gorundu.. Ama benım hesaplamama gore şu an 49 günlük onlara gore ıse 54 gunluk oluyor. ya bu nasıl oluyor anlamadım. hem adet tarıhınızın ılk baslangıc tarıhınden sonrakı gun kalmıo kı ınsan hamıle yaaaaa :26: adet bıtıo sonra cınsellık belkı bır gun belkı ıkı gun sonra hamıle kalınıo yanı üffff yaaa

mrb hamıs arkadaslarım bnde 7 haftalık hamıleyım bnm ılk gebelık catlama ıgnesyle hamıle kaldım dun bebısımn pıt pıt dıe atan kalp atısını duydum bu zaman kadr duydugum en guzel sesdı :)

Merhaba bende 7 haftalık hamileyim 39 yaşındayım ilk bebeğim ve diyabet hastayım çok heyecanlıyım ve korkularım var.

dr. dogru soylemis gec yumurtlama olabilir guzel haberlerini bekliyorum :)

bugün gittim bebişin tahlil sonuçları için doktora.doktor yeni daha dedi.bhcg 201 çıktı zaten bu sebeple göremiyoruz dedi.salıya tekrar randevu verdi.decavit diye bi ilaç verdi.salı tekrar bhcg bakılcak.o zaman normal bi gbelikmi sorunlu mu anlaşılcakmış.

Merhabalar ben de insallah haziran annesi
olucam tup bebek ve ilk bebegim ilk hamileligim.
benim 8.haftada biraz kanamam oldu sonra
hemen kontrole gittim bisey yoktu sukur gecti
derken 2 gun once hafif bi lekelenme oldu dun
yine kontrole gittim iyiymis cok sukur boyle
lekelenmesi olan var mi raporluyum dinleniyorum
bitmek uzere raporum uzatsam mi raporu bilemefim
korkuyorum cok
12 haftayi bir atlatsam zaman hic gecmiyor gibi.

inşallah bişi olmas.kendini strese sokup da kendine zarar verme.düşündükçe etkileniosun.ben de çok fobiğim her lavaboya girdiğimde kanama varmı diye bakıyorum bi de ne zaman ıslaklık hissetsem hemen kanama oluyor zannediyorum.

evet bende de zaman zaman lekelenme oluyor...7. haftamın içindeyim...ilk olduğunda çok endişelenmiştim gerçi yine görsem keyfim kaçıyor...ama doktora gittiğimde bebeğe utrasonda baktı ve sorun yok dedi,rahim içi kanama yok dedi,yerleşme kanamasıymış...progestan adında hap yazdı ve kullanıyorum.çarşamba kontrolüm var...doktor kanamanın miktarı ve rengi önemli dedi...kırmızı ve pıhtılanmış kan şeklindeyse geçiktirmeden kontrole git...kahverengimsi ve pembemsi lekelenmeler normalmiş...doktorunla konuş bence ama kendini yormayacagın bir meslekte isen raporu uzatmana gerek yok...mesela evde gün boyu uzandığım günler de bile lekelenme olmuştu bende.

BEBİŞLERİMİZ SAĞ SALİM KUCAKLARIMIZA ALSAK İNŞAALLAH...
devlet hastanesine giden var mııııı ? ben daha bir kere kontrol oldum yiaaa neler yiyip içiyorsunuz acaba hareket ederken nelere dikkat ediyorsunuz :26: ben cok dengesiz yatıroyum sureklı uyanıyorum sag sola dönüyorum sureklı uyuyamıyorum acaba içimdekine bişi olur mu yaawww :18:

bende temmuz annesi olucam inşş. zaman gecmekte bılmıyo keske hamıle kalsakta 1 ay sonra dogursak ne guzel olurduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…