merhaba kızlar
sanırım bende temmuz annesi olucam 5 haftalık hamileyim 2 cm lik kesem oluşmuş :)
ilk gebeliğim beklenmedik bi anda gelen bi gebelik dolayısıyla n yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum
sizlerden öğrenmem gereken çok şey varmış gbi hissediyorum
korku heyecan sevinç aynı anda çok fazla hissiyat sahibiyim :)
pazartesi dr a gidicem kalp atışlarını dinlemek için gel dedi
hiç bişey sormadım doktorada rastgele bi doktora gittim kesemin sağlıklı 2 cm olduğunu söledi
kilomu ölçtü haftaya gel kalp atışı dinleyelim dedi folik asit verdi o kdr
mesela ilk kontrolnuzde noldu naptınız?
ist avrupa yakasında oturanların tercihi hangi doktor?
ilk kontrolde doktora sorulması gerekenler neler?
kimler n testi yaptırdı şuan yada en yakın test yaptıranlar kimler?
çok detaylı paylaşımlar yapabilirmiyiz kaçırmak istemiyorum hiç bir detayı :)
5 haftalık hamileyim.. 26 temmuz 2013 olarak görünüyor doğum tarihi..pazartesi kontrol var doktoruma karar verdim. inşallah herşey güzel ve yolunda gider hepimiz için
benim de muhtemel tarih 26 temmuz.sabah doktora gittim.folik asit kullanmam gerekiyormu dedim keseyi görelim öyle başlıcaksın dedi de benim kafama takıldı belli bi zamandan sonra faydası da olmuyormuş.akşama başka bi doktora gidicem.benimki sürpriz yumurta olduğundan öncesinde de kullanmadım folik asit.bana da anlattın neler yapmam gerektiğini nolur(
cnm 3 aya kadar folıc asıt kullandırıyolar sonra multıvıtamıne gecıyolar. 3 ay onceden kullandırmaya baslıyo doktorlar sana nıe vermedı anladım.bu aksamkı doktorun verır belkı.vermeze bıle bol bol cevız ye cnm cevızdede bol mıktarda folıc asıt var
benim de muhtemel tarih 26 temmuz.sabah doktora gittim.folik asit kullanmam gerekiyormu dedim keseyi görelim öyle başlıcaksın dedi de benim kafama takıldı belli bi zamandan sonra faydası da olmuyormuş.akşama başka bi doktora gidicem.benimki sürpriz yumurta olduğundan öncesinde de kullanmadım folik asit.bana da anlattın neler yapmam gerektiğini nolur(
canim nette folik asitle ilgili bilgiler var bakabilirsin gebelik dusundugun anda folik asite baslayabilirsin yani hamile kalmadan baslanabilecegi soyleniyo ve bebek icin onemli cunku yan etkisi olsa boyle birsey onermezler zaten
akşam başka bi doktora gittim Bhcg bakıldı 201 çıktı.doktorla daha tahlil sonucunu konuşamadık çünkü sonucu netten gördüm.sabah gidicem.bu doktor iyi bi doktordu.çok ilgiliydi.folik asit kullandınmı diye sordu.ben gebelik beklemediğim için kullanmadığımı söyledim.yarın tahlil sonucundan sonra ilaçlarını yazıcam beslenme listesi ve kontrol listesi hazırlıycam dedi.bakalım içimi de baya rahatlattı.diğer doktor psikolojimi bozdu resmen.adamdan hiç bi soruma cevap alamamıştım en azından bu doktor beni rahatlattı.bi de folik asiti 12.haftaya kadar kullanabilirsin dedi.geç kalmış değilsin,bi de ultrasonda baktı.sadece şüpheli bi oluşum var ama bu kese diyemem çok erken evrede henüz bişi belli değil dedi.geç yumurtlama olmuş olabilirmiş.
Mrblar. Ben de temmuz annesi olucam ALLAH izin verirse.. Şuan 38 günlük hamileyim ve ilk bebeğim olucak. Az da olsa doğum fobim var, korkuyorum birascık..:18::18:
merhaba arkadaşlar ben de 6+1 hamileyim.. 2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı inşallahh rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımza almayı nasip etsin hepimizi kötü tecrübelerden korusun.. inşallah kalp atışlarını duyarız ...
dr. dogru soylemis gec yumurtlama olabilir guzel haberlerini bekliyorum :)
Merhabalar ben de insallah haziran annesi
olucam tup bebek ve ilk bebegim ilk hamileligim.
benim 8.haftada biraz kanamam oldu sonra
hemen kontrole gittim bisey yoktu sukur gecti
derken 2 gun once hafif bi lekelenme oldu dun
yine kontrole gittim iyiymis cok sukur boyle
lekelenmesi olan var mi raporluyum dinleniyorum
bitmek uzere raporum uzatsam mi raporu bilemefim
korkuyorum cok
12 haftayi bir atlatsam zaman hic gecmiyor gibi.
Merhabalar ben de insallah haziran annesi
olucam tup bebek ve ilk bebegim ilk hamileligim.
benim 8.haftada biraz kanamam oldu sonra
hemen kontrole gittim bisey yoktu sukur gecti
derken 2 gun once hafif bi lekelenme oldu dun
yine kontrole gittim iyiymis cok sukur boyle
lekelenmesi olan var mi raporluyum dinleniyorum
bitmek uzere raporum uzatsam mi raporu bilemefim
korkuyorum cok
12 haftayi bir atlatsam zaman hic gecmiyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?