Cnm benim uzme kendini belki hakkinda hayirlisi buydu.seni cok iyi anliyorum benimde bir dusugum oldu tarif edilemiycek bir aci.ama ben iki ay sonra tekrardan hamile kaldim. İns rabbim en kisa zamanda sanada nasip eder en azindan acin biraz daha hafifler.
kızlarr cinsiyet için cok erken ama bir söylenti varmıs bılırmısınız. eger ılk aylarda mide bulantısı cok olanlar KIZ, mide bulantısı olmayan ise ERKEK olurmus. sizde durumlar nasıl. benim hiç bulantım olmadı:26: tabı alahım hayırlı saglıklık evlat versın öncelıkle. ama cinsiyet merakındanda çatlıcam
Bir gün daha büyüdük annecim
Merhaba güzel anne adayları,
Ben forumda yeni sayılırım, uzun zamandır ilk defa giriş yaptım. Bir konuda bilginize danışmak istiyorum. 12-13. haftalarda ikili test yaptıranınız var mı? doktorum cumartesi için yönlendirdi ama ücreti el yakıyor. 1000 Tl gerçekten çok fazla geldi, sizlere danışmak istedim,
Hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
CAnlar benim günler iğrenç geçiyor..Her akşam fix kusma..midemde hiç birşe kalmıyor..artık öğcümekten gözlerim ağrıyor, boğazımdan kan geldi..ilaç sadece sabahları etki ediyor. akşamları yine aynı terhane.Tek duam inşallah bir an önce geçer...ne süt ne et ne yopurt ne çerez hiç birşey yiyemiyorum , içemiyorumRabbim yardımcımız olsun.
Bizde aralığın 27 sinde gideceğiz inşallah. 12+3 iken. belkim o gün cinsiyetini de söyler doktor teyzemiz
CAnlar benim günler iğrenç geçiyor..Her akşam fix kusma..midemde hiç birşe kalmıyor..artık öğcümekten gözlerim ağrıyor, boğazımdan kan geldi..ilaç sadece sabahları etki ediyor. akşamları yine aynı terhane.Tek duam inşallah bir an önce geçer...ne süt ne et ne yopurt ne çerez hiç birşey yiyemiyorum , içemiyorumRabbim yardımcımız olsun.
Bizde aralığın 27 sinde gideceğiz inşallah. 12+3 iken. belkim o gün cinsiyetini de söyler doktor teyzemiz
ayy benimde bir dönem aynı senin gibi çok bulantım oldu ama 3. ayın sonunda bıçak gibi kesiyor tatlım telaşlanma :13:..
canım hiç haber vermedin cinsiyeti ne söyledimi doktor ?? :26: bende de başladı bi 4-5 gündür çok ağrıyor kasıklarım. rahmin büyümesinden kaynaklanıyormuş.inşallah cnm soyler bende aynı ümidi taşıyorum
kontrolude yarına aldırdım bakalım ne dıyecek
bende bulantı falan olmadı ama agrılarım cok kasıklarımda sende de oluyormu
bu agrılar ınsallah normaldır
aynen benimde öyle akşam yatana hatta uyuyana kadar sürüyor. ama 2 gündğr hiç bulantım yok çok şaşırıyorm. bir yandan da korkuyorum birşey mi oldu acaba diyeBenimde bulantılarım 7. hafta başladı. İnternette sabah bulantıları diyorlar ama benim bulantılar akşam 10a kadar şiddetli sürüp akşam hafifliyordu. Allah'ımm neler çektim. Çok şükür bu hafta biraz hafifledi 2 haftaya kadar düzelirim diye umuyorum inşallah seninde 11. haftadan sonra hafifler...
İnşallah canım ne güzel söyledin. Bende meraklandım bak şimdi. bende sanırım 24 aralıkta gideceğim. 27 aralık perşembe( biraz uğursuz bir gün benim için ) gidecektim ama vazgeçtim.ayy benimde bir dönem aynı senin gibi çok bulantım oldu ama 3. ayın sonunda bıçak gibi kesiyor tatlım telaşlanma :13: cinsiyet için de inşallah gösterir miniğin benimki göstermedi 24 Aralık ta tekrar bakıcak büyük ihtimal görürüz demişti.. Hepimiz için hayırlı, sağlıklı bebekler diliyorum..
5 haftalık hamileyim.. 26 temmuz 2013 olarak görünüyor doğum tarihi..pazartesi kontrol var doktoruma karar verdim. inşallah herşey güzel ve yolunda gider hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?