haziran temmuz 2013 anneleri burda buluşalımmı

anne adayı olmak çok güzel bir duyguymuş.yaşadım güzelliğini tattım.üzüldüm bebişimi kucağıma alamadığıma.ama yine de şükrettim Allahıma.yıllarca tedaviler görüp de bu duyguyu hiç tadamayanlar da var.ben en azından onu yaşadım.Allah babasına ve bana sağlık ve ömür versin.yine olur inşallah bebişimiz.sürpriz yumurtamdı...sürpriz yaptı hep bize...bi sabah hayatımızdaydı, bi sabah hayatımızdan çıkıp gitti :'((

benm ilk hamileliğimde göbek şişmesi dışında ne bir bulantı ne aşerme hiç bişey olmadı ve bir kızım var,bunda ise tam tersi müthiş midem bulanıyo 11.haftadayım mide ekşime ve yanması var cinsiyetini daha öğrenmedim öğrenince yazarım inş..

Merhaba güzel anne adayları,

Ben forumda yeni sayılırım, uzun zamandır ilk defa giriş yaptım. Bir konuda bilginize danışmak istiyorum. 12-13. haftalarda ikili test yaptıranınız var mı? doktorum cumartesi için yönlendirdi ama ücreti el yakıyor. 1000 Tl gerçekten çok fazla geldi, sizlere danışmak istedim,

Hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah

arkadaşlar ben de inşallah haziran annesiyim gebeliğim bu gün itibariyle 11artı 2 günlük... şimdiye kadar neler yaşadım neler ilk doktora yedi haftalıkken gittim ve doktorum bana bebegımın kalp atışlarının oolmadığını söyledi iki hafta sonra tekrar gitiim gebelik yok bebek ölmüş dedi.. inanmadım dopler ultrasona gttim bebegim anne ben burdayım der gibi güm güm kalp atışlarını duyurdu bana... ama yaşadıklarımı anlatamam.. kanamalarım oldu korkularım oldu en son özel bi doktor buldum otagtepe tıp merkezinde ömer demirelli. harikkaaa bir insan. geçen pazartesi oraya gittim bebegimin ilk oynayışlarını gösterdi bana resmen bekledi ultrasonda oynamasını inanılmaz bir insan. e biraz şaşırttı beni meyve yeme dedi. yani tamamen değil meyvenin fazlası insana kilo aldırırmış. abartmamak şartıyla ihtiyacın olanı ye dedi. içim çok rahatladı. doktor çok önemli. ilk doktora yaşlı deneyimli falan diye güvendim ama cahil bi insan olsaydım canlı bir bebeğe kıymış olacaktım o doktorun adı da haluk özcan beykoz devlet hastanesinde. daha önce bi ameliyatımı yaptı ve hiç skıntı yaşamadım ama bu gebelik olayında beni psikolojik olarak mahvetti. artık yürüyüşlere de başladım. umarım haziran temmuz anneleri en stresli şu ilk üç ayı hepimiz çok sağlıklı atlatırız.

canım bu test kişinin kendi tercihi. ben uzun uzun düşündüm yaptırmama kararı aldım. o kadar fazla ki doktorların testlerin yanıldığı hikayeler.... devlet hastanesinde de yaptırabilirsin bu testi istersen. ben şahsen tasarruflu davranmak adına doktorumla konustum testlerimi devlette yaptırıyorum. doktorum kabul edeceğini söyledi sağolsun.

bende salı gunu kısmet olursa kontrole gıdecegım
12+1 gunluk bugun buyuk ıhtımalle 2 lı test ısteyecek

cnm sana 1000 tl cok fazla demıs bence cok fazla
hastaneye gore en fazla 200 tl olsun

CAnlar benim günler iğrenç geçiyor..Her akşam fix kusma..midemde hiç birşe kalmıyor..artık öğcümekten gözlerim ağrıyor, boğazımdan kan geldi..ilaç sadece sabahları etki ediyor. akşamları yine aynı terhane.Tek duam inşallah bir an önce geçer...ne süt ne et ne yopurt ne çerez hiç birşey yiyemiyorum , içemiyorum Rabbim yardımcımız olsun.
Bizde aralığın 27 sinde gideceğiz inşallah. 12+3 iken. belkim o gün cinsiyetini de söyler doktor teyzemiz

inşallah cnm soyler bende aynı ümidi taşıyorum
kontrolude yarına aldırdım bakalım ne dıyecek
bende bulantı falan olmadı ama agrılarım cok kasıklarımda sende de oluyormu
bu agrılar ınsallah normaldır

Benimde bulantılarım 7. hafta başladı. İnternette sabah bulantıları diyorlar ama benim bulantılar akşam 10a kadar şiddetli sürüp akşam hafifliyordu. Allah'ımm neler çektim. Çok şükür bu hafta biraz hafifledi 2 haftaya kadar düzelirim diye umuyorum inşallah seninde 11. haftadan sonra hafifler...

ayy benimde bir dönem aynı senin gibi çok bulantım oldu ama 3. ayın sonunda bıçak gibi kesiyor tatlım telaşlanma :13: cinsiyet için de inşallah gösterir miniğin benimki göstermedi 24 Aralık ta tekrar bakıcak büyük ihtimal görürüz demişti.. Hepimiz için hayırlı, sağlıklı bebekler diliyorum..

ayy benimde bir dönem aynı senin gibi çok bulantım oldu ama 3. ayın sonunda bıçak gibi kesiyor tatlım telaşlanma :13:..

Maalesef herkeste aynı olmuyor. Benim hala devam ediyor. Hiç bitmeyecek gibi... Bana 3 ayın sonunda biter diyorlardı, şimdi 4. ayın sonunda biter diyorlar. Bana göre de 9 ayın sonunda bitecek

kızlar nerelerdesiniz ?bugun dr.a gittim 14 haftalık olmuş bebeğim. Allah nasip ederse bir oğlum daha olucak:)kızlar daha erken biliyorum ama isim konusuna takıldım buyuk oğlumun adı Yiğit aklımda olanlar MERT ve YAVUZ sizce hagisi daha iyi ?

canım hiç haber vermedin cinsiyeti ne söyledimi doktor ?? :26: bende de başladı bi 4-5 gündür çok ağrıyor kasıklarım. rahmin büyümesinden kaynaklanıyormuş.

aynen benimde öyle akşam yatana hatta uyuyana kadar sürüyor. ama 2 gündğr hiç bulantım yok çok şaşırıyorm. bir yandan da korkuyorum birşey mi oldu acaba diye Gözün aydın bak senin en azından hafiflemiş...İnşallah hiç kalmaz bulantıların..

İnşallah canım ne güzel söyledin. Bende meraklandım bak şimdi. bende sanırım 24 aralıkta gideceğim. 27 aralık perşembe( biraz uğursuz bir gün benim için ) gidecektim ama vazgeçtim.

5 haftalık hamileyim.. 26 temmuz 2013 olarak görünüyor doğum tarihi..pazartesi kontrol var doktoruma karar verdim. inşallah herşey güzel ve yolunda gider hepimiz için

keşke herşey bu cümlelerde ki kadar güzel olsadı. 6+3 de bebeğimin kalp atışlarını duyamadı doktor vajinal ultrasonda da ne görüldü ne de duyuldu. 6 gün sonra tekrar kontrole çaüırdı ama doktorumun biraz patavatsız ve gelişigüzel söylemesi üzerine tam 9 gün sonra başka bir doktora gittim zaten çok olumsuzdum giderken ve beklediğim gibi de oldu bebeğin gelişimi 6+2 de kalmış ve ben 7+6 günlük hamileydim kese yer değiştirmiş.. doktor kan testlerimi yaptı çok daha ayrıntılı ultrasonda incelemeler yapıldı ve kürtaja karar verildi çok anlayışlı bir doktordu ve her ayrıntıyı anlattı 2 saat sonra da kürtaj oldum. kürtajın üzerinden 4 gün geçti Allah kimseye yaşatmasın.. bu kadar kötü olacağımı düşünmezdim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…