Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aysegul21072008

seni bekliyorum melegim
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
585
6
96
37
Konya
selam kizlar doktorum haziranda asilamaya baslariz dedi ama cok bi bilgim yok tecrubeli olanlar yaptiracak olanlar burda bildiklerimizi paylasalim 2 senedir cocuk dusunuyoruz allahim kimseyi cocukla sinamasin tez zamanda kucaklarimiz dolar insallah bu arada ben konya selcuklu ozel hastanede tedavi oluyorum nerde oldunuz ? maliyeti ne kadar ? islem nasil oluyor simdiden cok tskkler

ASILAMA YAPTIRANLAR

++ISIM++ ++ASILAMA GUNU++ ++ KACINCI ASILAMA++ ++SONUC++

++ naz3306 ++ ++ 30 MAYIS ++ ++ BILINMIYOR ++ ++ 13 HAZIRAN ++

++ deryalcin ++ ++ 4 HAZIRAN ++ ++ BILINMIYOR ++ ++ 17 HAZIRAN ++

++ beteray ++ ++HAZIRAN ++ ++ IKINCI ++ ++ BILINMIYOR ++

++ derin35 ++ ++ HAZIRAN ++ ++ IKINCI ++ ++ HAZIRAN ++

++ fatmana ++ ++ HAZIRAN ++ ++ BILINMIYOR ++ ++ BILINMIYOR ++

++ oglumolsun++ ++ 11 HAZIRAN ++ ++ BILINMIYOR ++ ++ 24 HAZIRAN ++

++ crimson ++ ++ HAZIRAN ++ ++ ILK ++ ++ 3 TEMMUZ ++

++ efza09 ++ ++ HAZIRAN ++ ++ ILK ++ ++ BILINMIYOR

++ jalem ++ ++ HAZIRAN ++ ++ IKINCI ++ ++24 HAZIRAN ++

++ clover_15 ++ ++ HAZIRAN ++ BILINMIYOR ++ ++ 25 HAZIRAN ++

++ashanur ++ ++ HAZIRAN ++ ++ ILK ++ ++ BILINMIYOR ++

++ kokohantes ++ ++ TEMMUZ ++ ++ ILK ++ ++ BILINMIYOR ++

++ gunessema ++ ++ TEMMUZ ++ ++ ILK ++ ++ BILINMIYOR ++

++ MAYIS01 ++ ++ TEMMUZ ++ ++ ILK ++ ++ BILINMIYOR ++

++ beren 3101 ++ ++ TEMMUZ ++ ++ ILK ++ ++ BILINMIYOR ++

++ aysegul21072008 ++ ++ EYLUL ++ ++ ILK ++ ++ BILINMIYOR

++ hilalll4040 ++ ++ EYLUL ++ ++ ILK ++ ++ BILINMIYOR ++

++ canan21 ++ ++ BILINMIYOR ++ ++ BILINMIYOR ++ ++ BILINMIYOR ++

ASILAMAYI DUSUNENLER

++ ISIM ++ ++ ASILAMA GUNU ++ ++ KACINCI ASILAMA ++ ++ SONUC ++

++ kaya79 ++ ++ BILINMIYOR ++ ++ IKINCI ++ ++ BILINMIYOR ++

++ppatya++ ++ BILINMIYOR ++ ++ IKINCI ++ ++ BILINMIYOR ++

++cewo++ ++BILINMIYOR++ ++BILINMIYOR++ ++ BILINMIYOR ++

++ dyy ++ ++ BILINMIYOR ++ ++ILK ++ ++ BILINMIYOR ++

TUP BEBEK

++ ISIM ++ ++TUP BEBEK UYGULAMA GUNU ++ ++ SONUC ++

++aybenin ++ ++ 25 MAYIS ++ ++ 6 HAZIRAN ++

++ ruveyda12 ++ ++ TEMMUZ ++ ++ BILINMIYOR ++

HAMILE LISTEMIZ

1) ++ asya35 ++ ++ 11 HAZIRAN ++ ++ ILK ++ ++ 26 HAZIRAN ++ HAMILE
2) ++ beteray ++ HAZIRAN ++ ++ IKINCI ++ ++ 4 HAZIRAN ++ HAMILE

CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN DARISI TUM ISTIYENLERE INSALLAH

KIZLAR INSALLAH ALLAHIM ARATMADAN GOBUSLERIMIZ DOLAR VE MELEKLERIMIZE KAVUSURUZ INSALLAH COCUKLARIMIZIN CINSIYETINI , ISIM SECMEYI , SORUNLARI KI INSALLAH OLMAZ BIRLIKTE KONUSMAYI DERTLESMEYI NASIP ETSIN INSALLAH ALLAH KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN IYIKI VARSINIZ KIZLAR BOL CALISMALAR BU AY VE ONUMUZDEKI AYLAR BIZEDE KISMET OLUR SEVINMEK BU ARADA KIZLAR UNUTMADAN BILGILERINIZIN BOL OLAN KISMI BILDIRIRSENIZ TABLOMUZ TAMAMLANMIS OLUR TSKLER BENI YALNIZ BIRAKMADIGINIZ ICIN

Son düzenleme:
bende haziran ayında 2. aşılamayı yaptıracağım kısmetse ege ünv.de yaptırıyorum.şimdi rengli olmayı bekliyorum.hayırlısı bakalım.

bende haziran ayında 2. aşılamayı yaptıracağım kısmetse ege ünv.de yaptırıyorum.şimdi rengli olmayı bekliyorum.hayırlısı bakalım.

hosgeldin canim ilk asilaman nasil gecti islem nasil
oldu cunki ben eltimin yanina gidecem igneler nasil
oluyor adetin kacinci gunu uyguluyor tutma sansi neye
bagli sende sorun kimdeydi canim ben hem pcos hemde
esim sperm azligi hareketsizligi vardi allahim herkeze
nasip etsin

Son düzenleme:
slm bende tecrübemi paylaşayımm 3 senelik evliyiz hiç gebelik oluşmadı bende sorun yok gibi eşimde morfolojı ve sayı ve hareket sorunu var 30 mayısta ilk aşılamamı yaptırdım ben ankaradayım adetin 2.günü doktora gittim kan testleri yapıldı bana doktorum rahim filmi istedi onuda çektirdik adet olunca 5.gün gonal f isimli iğnelere başaladık göbekten kendin yapabiliyorsun. 9gün iğne kullandım bu arada 2kez kontrol oldum yumoşlara bakıldı 2 olgun yumoşum oluştu sonra çatlama iğnesi vuruldu bir gün sonra da aşılama yapıldı çok çok basit bir işlem normal muaneden farkı yok anlamıyorsun hiç birşey. şimdi progestron jel kullanıyorum bebeğin kolay tutunması için aşılama şans çok yüksek değil ama ilk aşılamada bile hamile kalan var bizde onlardan oluruz inşallah zor bir süreç 13 hazirana kadar adet olmazsam inş. test yapılacak belemek çok zor...
biz sebeblere sarıldık takdir Rabbimin .. kolay gelsinn

Canım ben de konyadayim Kizilay hastanesinde tedavi görüyorum yarın çatlamaz iğnem yapılacak bı problem olmazsa sonrada aşılama.bende sorun yok. Esimin morfoloji 2 ameliyat oldu sayı ve hız normale dondü fakat morfoloji ii değil pek ümidim yok ama deniycez bakalım.

haziranda 2. aşılamamı yaptırcam.
mayıs ayındaki tutmadı inş bu tutar.

cnim hosgeldin topige allahim insallah gonlulmuze gore verir fazla ugrastirmadan meleklerimizi kucagimiza aliriz bol dua insallah 3 aylari guzel degerlendirelim insallah tskler cvp icin

hayirli gunler kizlar nasilsiniz benim bi sorum olcakti ben pazartesi gunu adet oldum ve persembe gunu biti gibi azaldi ve gunde cok bitti gibiydi yani bugun felan abdest alirim diyordum az once tam kirmizi bi kanamma geldi yani normal adetliymis gibi hayret ettim ilk defa oluyor acaba diyorum kizlar ustune gormus olabilirmiyim daha once size oldumu boyle cunku adetimin 16. GUNU DUPHASTON kullancam insallah oyleysem bile hap zarar vermese bebisime

gecmis olsun canim esin icin peki asilaman fiyati ne kadara yaptilar ben selcuklu ozel hastaneye gidiyorum insallah basarili olur cnm

hayırlı günler kızlar.ben 9 aylık evliyim 1 ay faaln yasmin kullandım.sonra hiç korunmadık ama bebişimizde olması.pek düşünmüoydum bu sene ama olmayınca bi doktora gidelim deidk.gittim.hiç bi problemim olmadığını söledi.2 ay önce klomen kullandım sonra ovitrella çatlatma iğnesi yaptırdım ama yine olmadı.1 ay ara vrdik iğneden dolayı kist olablir adetliyken atılıomuş vücüddan bir ay adet geçirdim.bu ay yine gittim doktora.eşim daha hiç test falan yaptırmadı.ama doktor çok uzakta olduğu için bana aşılama önerdi.gonal f 75 lik verdi.8. gün gel dedi tekrar.gidicem.12 tane kullanıcam.12 . gün yine çatlatma yapıcak ve aşılama yaptırıcaz.ilk aşılamda tutma şansı ne kadar aranızda bu durumda olan varmı.hemen aşılama demesi düşündürücü değil mi.doktorum samsunda ben sinoptayım.medicana hospital hatice hanım.başkada hiç doktora görünmedim aslında.

Merhaba kızlar bende adet olunca aşılama yapıcaz bu ay. Ocak ayında bir aşılama yaptırmıştım fakat yumurtalar çatlamadığı için tutmadı. bende doktorumu değiştirdim çünkü doktor hatasıydı. şuan ki doktorumla bir süre yumurtlama tedavisi oldum ve haziranda artık aşılama yaptırcaz. bende hem pko var hem de endometriozis var. Allahtan eşimin problemi yok ama yinede ona da proxeed plus, evicap falan kullanıyoruz. buarada 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebek çalışmaları devam ediyor. hiç hamile kalamadım

canım bende mayısın 25 inde ilk aşılamamı yaptırdım beklemedeyim az kaldı sonuca günler geçmek bilmiyo

ben 1 bucuk sene korunma hapi kullandim yurt disina gitme olayim vardi ondan yani insallah hos geldin canim bu arada tam gun olarak yazarmisin asilama gununu listeye ekliyim insallah hamile haberinide vermek nasip olur

proxeed i doktormu yazdi canim gecmis olsun canim insallah bu sefer tutar haziran hangi gun yaptircan onuda yazarsan listemizi olusturmamis icin canim

canım bende mayısın 25 inde ilk aşılamamı yaptırdım beklemedeyim az kaldı sonuca günler geçmek bilmiyo

hos geldin canim allahim insallah melegin seninledir gunler gecmez simdi senin bol bol dinlen allahim insallah bu arada ilk asilamamn mi canim

ASILAMA YAPTIRANLAR

++ISIM++ ++ASILAMA GUNU++ ++ KACINCI ASILAMA++ ++SONUC++

++ derin35 ++ ++ 25 MAYIS ++ ++ ILK ++ ++ 7 HAZIRAN ++

++ naz3306 ++ ++ 30 MAYIS ++ ++ BILINMIYOR ++ ++ 13 HAZIRAN ++

++ deryalcin ++ ++ 2 HAZIRAN ++ ++ BILINMIYOR ++ ++ 15 HAZIRAN ++

ASILAMAYI DUSUNENLER

++ ISIM ++ ++ ASILAMA GUNU ++ ++ KACINCI ASILAMA ++ ++ SONUC ++

++ kaya79 ++ ++ BILINMIYOR ++ ++ IKINCI ++ ++ BILINMIYOR ++

++ppatya++ ++ BILINMIYOR ++ ++ IKINCI ++ ++ BILINMIYOR ++

++ aysegul21072008 ++ ++ BILINMIYOR ++ ++ ILK ++ ++ BILINMIYOR

++ oglumolsun++ ++ 11 HAZIRAN ++ ++ BILINMIYOR ++ ++ 24 HAZIRAN ++

KIZLAR INSALLAH ALLAHIM ARATMADAN GOBUSLERIMIZ DOLAR VE MELEKLERIMIZE KAVUSURUZ INSALLAH COCUKLARIMIZIN CINSIYETINI , ISIM SECMEYI , SORUNLARI KI INSALLAH OLMAZ BIRLIKTE KONUSMAYI DERTLESMEYI NASIP ETSIN INSALLAH ALLAH KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN IYIKI VARSINIZ KIZLAR BOL CALISMALAR BU AY VE ONUMUZDEKI AYLAR BIZEDE KISMET OLUR SEVINMEK BU ARADA KIZLAR UNUTMADAN BILGILERINIZIN BOL OLAN KISMI BILDIRIRSENIZ TABLOMUZ TAMAMLANMIS OLUR TSKLER BENI YALNIZ BIRAKMADIGINIZ ICIN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…