- Konu Sahibi aysegul21072008
-
bende haziran ayında 2. aşılamayı yaptıracağım kısmetse ege ünv.de yaptırıyorum.şimdi rengli olmayı bekliyorum.hayırlısı bakalım.
hosgeldin canim ilk asilaman nasil gecti islem nasil
oldu cunki ben eltimin yanina gidecem igneler nasil
oluyor adetin kacinci gunu uyguluyor tutma sansi neye
bagli sende sorun kimdeydi canim ben hem pcos hemde
esim sperm azligi hareketsizligi vardi allahim herkeze
nasip etsin[/QUOT
ben yanıtlayım
benim aşılamam biraz sancılı geçti bu sefer kas gevşetici ve ağrı kesiciyle giricem.
ilk aşılamam klomen çatlatma iğnesi ile oldu bu sefer puregon iğne ile olacak göbekten vuruyorum ama hiç acımıyor sonrada sanırım yine çatlatma iğnesi verecek.
adetin kacıncı günü diye birşey yok o yumurtalarına bağlı ne zaman büyürse.
ilk aşılamam 14.günde olmuştu bu da sanırım öyle olacak.
işlem kısa sürüyor 2 dkda iş bitiyor sonrasında 30 dk yatıyorsun.
benim eşimdede bendede bi sorun yok ama 5 yıldır olmuyor inş rabbim hepimize nasip eder.
Canım ben de konyadayim Kizilay hastanesinde tedavi görüyorum yarın çatlamaz iğnem yapılacak bı problem olmazsa sonrada aşılama.bende sorun yok. Esimin morfoloji 2 ameliyat oldu sayı ve hız normale dondü fakat morfoloji ii değil pek ümidim yok ama deniycez bakalım.selam kizlar doktorum haziranda asilamaya baslariz dedi ama cok bi bilgim yok tecrubeli olanlar yaptiracak olanlar burda bildiklerimizi paylasalim 2 senedir cocuk dusunuyoruz allahim kimseyi cocukla sinamasin tez zamanda kucaklarimiz dolar insallah bu arada ben konya selcuklu ozel hastanede tedavi oluyorum nerde oldunuz ? maliyeti ne kadar ? islem nasil oluyor simdiden cok tskkler
haziranda 2. aşılamamı yaptırcam.
mayıs ayındaki tutmadı inş bu tutar.
hosgeldin canim ilk asilaman nasil gecti islem nasil
oldu cunki ben eltimin yanina gidecem igneler nasil
oluyor adetin kacinci gunu uyguluyor tutma sansi neye
bagli sende sorun kimdeydi canim ben hem pcos hemde
esim sperm azligi hareketsizligi vardi allahim herkeze
nasip etsin[/QUOT
ben yanıtlayım
benim aşılamam biraz sancılı geçti bu sefer kas gevşetici ve ağrı kesiciyle giricem.
ilk aşılamam klomen çatlatma iğnesi ile oldu bu sefer puregon iğne ile olacak göbekten vuruyorum ama hiç acımıyor sonrada sanırım yine çatlatma iğnesi verecek.
adetin kacıncı günü diye birşey yok o yumurtalarına bağlı ne zaman büyürse.
ilk aşılamam 14.günde olmuştu bu da sanırım öyle olacak.
işlem kısa sürüyor 2 dkda iş bitiyor sonrasında 30 dk yatıyorsun.
benim eşimdede bendede bi sorun yok ama 5 yıldır olmuyor inş rabbim hepimize nasip eder.
insallah 13 haziranda guzel haberlerin gelir canim bu arada hos geldin topige bende 4 senedir evliyim 2 senedir bebis istiyoz tskler cvp icin
slm bende tecrübemi paylaşayımm 3 senelik evliyiz hiç gebelik oluşmadı bende sorun yok gibi eşimde morfolojı ve sayı ve hareket sorunu var 30 mayısta ilk aşılamamı yaptırdım ben ankaradayım adetin 2.günü doktora gittim kan testleri yapıldı bana doktorum rahim filmi istedi onuda çektirdik adet olunca 5.gün gonal f isimli iğnelere başaladık göbekten kendin yapabiliyorsun. 9gün iğne kullandım bu arada 2kez kontrol oldum yumoşlara bakıldı 2 olgun yumoşum oluştu sonra çatlama iğnesi vuruldu bir gün sonra da aşılama yapıldı çok çok basit bir işlem normal muaneden farkı yok anlamıyorsun hiç birşey. şimdi progestron jel kullanıyorum bebeğin kolay tutunması için aşılama şans çok yüksek değil ama ilk aşılamada bile hamile kalan var bizde onlardan oluruz inşallah zor bir süreç 13 hazirana kadar adet olmazsam inş. test yapılacak belemek çok zor...
biz sebeblere sarıldık takdir Rabbimin .. kolay gelsinn
tabiki canim benim veren allah alan allah bize bol dusuyor rabbim ne zaman ol derse herkeze aratmadan versin kiymet bilenlere nasip etsin insaallah cani bu arada hosgeldin bilgiler icin cok saol
Canım ben de konyadayim Kizilay hastanesinde tedavi görüyorum yarın çatlamaz iğnem yapılacak bı problem olmazsa sonrada aşılama.bende sorun yok. Esimin morfoloji 2 ameliyat oldu sayı ve hız normale dondü fakat morfoloji ii değil pek ümidim yok ama deniycez bakalım.
canim hos geldin demek konyadasin allahim insallah yumoslarin buyumustur ve bebisin seninledir ben seydisehirden eltime gidecegim icin ondabn sordum acaba igne olayi gun asirimi girmek gerekiyor hastaneye diye cvp icin cok saol canim
kizlar simdi guzel bi liste olusturalim asilama gunu ve netice gunu insallah meleklerimiz simsiki sarilmistir bizlere simdiden cok saolun yalni_z deilmisim
Canım ben de konyadayim Kizilay hastanesinde tedavi görüyorum yarın çatlamaz iğnem yapılacak bı problem olmazsa sonrada aşılama.bende sorun yok. Esimin morfoloji 2 ameliyat oldu sayı ve hız normale dondü fakat morfoloji ii değil pek ümidim yok ama deniycez bakalım.
hayırlı günler kızlar.ben 9 aylık evliyim 1 ay faaln yasmin kullandım.sonra hiç korunmadık ama bebişimizde olması.pek düşünmüoydum bu sene ama olmayınca bi doktora gidelim deidk.gittim.hiç bi problemim olmadığını söledi.2 ay önce klomen kullandım sonra ovitrella çatlatma iğnesi yaptırdım ama yine olmadı.1 ay ara vrdik iğneden dolayı kist olablir adetliyken atılıomuş vücüddan bir ay adet geçirdim.bu ay yine gittim doktora.eşim daha hiç test falan yaptırmadı.ama doktor çok uzakta olduğu için bana aşılama önerdi.gonal f 75 lik verdi.8. gün gel dedi tekrar.gidicem.12 tane kullanıcam.12 . gün yine çatlatma yapıcak ve aşılama yaptırıcaz.ilk aşılamda tutma şansı ne kadar aranızda bu durumda olan varmı.hemen aşılama demesi düşündürücü değil mi.doktorum samsunda ben sinoptayım.medicana hospital hatice hanım.başkada hiç doktora görünmedim aslında.
Merhaba kızlar bende adet olunca aşılama yapıcaz bu ay. Ocak ayında bir aşılama yaptırmıştım fakat yumurtalar çatlamadığı için tutmadı. bende doktorumu değiştirdim çünkü doktor hatasıydı. şuan ki doktorumla bir süre yumurtlama tedavisi oldum ve haziranda artık aşılama yaptırcaz. bende hem pko var hem de endometriozis var. Allahtan eşimin problemi yok ama yinede ona da proxeed plus, evicap falan kullanıyoruz. buarada 3 yıllık evliyim 1.5 yıldır bebek çalışmaları devam ediyor. hiç hamile kalamadım
canım bende mayısın 25 inde ilk aşılamamı yaptırdım beklemedeyim az kaldı sonuca günler geçmek bilmiyo
canım aşılama tarihim net belli değil ama tahminlerime göre adetten 14 . Günü ypıcak.oda 11 hazirana denk gelio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?