- 7 Ağustos 2011
- 1.201
- 177
- 123
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
proxeed i doktormu yazdi canim gecmis olsun canim insallah bu sefer tutar haziran hangi gun yaptircan onuda yazarsan listemizi olusturmamis icin canim
evet tatlım üroloji yazdı ama reçetesiz de alabilirsiniz. Bende pko olduğu için adetlerim düzensiz o yüzden bat belli değil. Adet olduktan sonra aşılama yaptırcaz.
ilk aşılamam ayşegülcüm
bende aynı canım adetım duzenlı deıldı doktorum duphaston verdı duzene gırdı bende pcos esımde de sperm sayısında az ve hareketsızdı ıkı aylık hap verdıler esıme salı sabahı tahlıl verıcez ınsallah faydasını gormustur
hapın yanında bitkisel birşeylerde yap eşine. ihmal etmeyin.
Ben bu ay (nerden yaptıysam) soğan suyu kürü yaptım ve yumurtalarımı baskıladı büyümedi. büyüyüp çatlasaydı bir kaç gün içinde adet olmam gerekiyordu. 29 günde adet oluyorum yumurtlama olmazsa 40-45 günü buluyo. o yüzden net söyleyemedim aşılama gününü
inşallah canım bu arada doktor bana 1 hafta sonra kontrole gel dedi dün gittim içimde biraz kanama olmuş doktor o kadar önemli değil dedi ultrason kağıdında işte bak burayı takip etcez diye gösterdi orda beyaz küçük bişeyler vardı dedim varmı bişeyler haftaya kesin belli olcak bişey söyleyemem dedi acaba anlamışmıdır daha çok umutlandım şimdi günler daha da geçmiyo
izmirdeyim canım inşallah ilk güzel haberi ben veririm
evet canim haklisin keci boynuzunu uyguluyodum adet olunca ara verdim esime ne biliyim iki senedir cok yiprandik
inşallah hepimizinki tutunmuştur konyada ben 2 sene kaldım güzel bi yer
aynen bizde 1.5 senedir çok yıprandık. birsürü ilaç kürler vs vs. birde ilk doktorum yanlış tedavi uygulamış. o çok yıprattı beni. 1 yılım boşa gitti
kızlar hayırlısıyla ben aşılama tedavime başladım,iğnelerimi oluyorum hergün göbekten ,ege ünüversitesinde tedavi görüyorum
kendim göbekten yapıyorum,6 haziran konturole çağırdı artık o gün belli olacak aşılama günüm ben gelişmeleri yazarım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?