Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım okul yok mu bugün
öğlene kadardı,ilçe çapında sınav yapıldı canım. gözetmen olarak sınavı yapıp dondum.Sen nasılsın? bebişin cınsıyetı bellı oldu mu?
iyi hadı maşallah ıyıleşmışsın.Umutsuzluga kapılma bakalım.Engeller ortadan kalktı, işin daha da kolaylaştı canım
Ölumden başka herseye care var, ama zaman lazım.Allah eşinle sana ailene sağlık versın.
Benden bı haber yok ama kardesım hamıle.1 aylık.Anne olamadım, teyze yarısı oluyorum ılk kez

aynen canım haklısn aslın da bu zaman kadar çok üzüldüm ağladım ama inşş bundan sonra herşey çok güzel olur
bugün dr kont çok ama çok iyi geçti önce eşimin sperm sonucu için dr yanna gitik sonuçlar olması gerekende de güzel çıktı bu sonuçlara göre hamile kalmaman da hiç bir sıkıntı yok dedi ve tabi allahın izniyle inşş sonra benimkine girdik alttan baktı herşey yolunda çok iyi keyfinize bakın dedi bu ayı böyle geçirin önümüzdeki ay adetinin 3. günü gel ne yapacağımıza karar verelim dedi işte böyle kızlar şimdilik herşey normal rabbim inşş bebişimi de en yakın zaman da nasip eder inşşşşş

tatlım bu çok güzel bi haber maşallah bebişiniz hayırlı uğurlu olsn inşş rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşş sen de tez zaman da meleğine kavuşurusn canım çifte mutluluk yaşarsınız

hayalipapatya canımmmm minnoşumuzun cinsiyeti belli oldumu tatlım ne olacak

canım teyzoşluğun hayırlı olsun süper bir duygu ben göremeyince kafayı yiyorum,bebişimin cinsiyeti belli,şehzadem geliyor teyzesi,darısı tüm isteyenlere inşallah,Alllah'ım yardımcınız olsun

canım sonuçlara çok sevindim,bundan sonra herşey farklı olacak inşallah,minnoşum şehzade olacak teyzesi,sizden de bu haberleri en kısa zamanda duyarız inşallah

canım sonuçlara çok sevindim,bundan sonra herşey farklı olacak inşallah,minnoşum şehzade olacak teyzesi,sizden de bu haberleri en kısa zamanda duyarız inşallah

desene şehzadeniz geliyo canımmm maşallah rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin

darısı hepimizn başına olsun allahım bizlerede nasipp eyleee

canım ne yaptın tüp bebek işini?inşallah hayırlısı olur

Sagol canım benim. Beklemedeyiz hala.para biriktirmeye çalışıyoruz.maddi acıdan hazır degiliz hala.hem yaz tatiline daha iyi olur. gidip gelmekte sorun yaşamayız. Fiyat araştırması yapıyoruz. Hangisi kafamıza yatarsa ona karar vereceğiz inş. Sen nasılsın,oğlancık nasıl kocaman olmuş mşlh.

oğluş iyi canımcığım,az kaldı doğuma,hem heyecan var hem de doğum korkusu sardı beni,darısı hayırlısıyla sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah

kimse girmiyor ama ben yazayım,beterayımız doğum yaptı kızlar,biraz erken doğum olmuş ama ikisi de şuan sağlıklı,Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

normalde izne çıkmış olmam lazımdı ama sonrasına atmak için devam ediyorum,mart ortası gibi bırakırım sanırım,sen nasılsın hiç topiğe gelmiyorsun

iyiyim canım, ilk buraya degıl de pko.lu bi başlık var oraya yazıyordum.yine oraya ugruyorum, aşılama maceram bitti ya artık (
Biz de tüp bebek işini yaza degıl de bahara mı alsak diyoruz bu dogum izni 6 aya çıkarılırsa diye :44:

doktorunu seçtin mi,aynı doktorla mı devam edeceksin tüp bebeğe de

arkadaşlar mrb.bende aranıza yeni katıldım.sizleri yazdıklarınızı takip ediyordum.allah hepimize yardımcı olsun.bende 1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık.açıklanamayan interlitilite tanısı kondu.bu yüzden aşılama yapılacak.geçen ay rahim filmim çekildi.şuanda adetimin 2.günü nü bekliyorum fakat hafta sonuna geleceğini düşünüyorum.adetim 1.gün cumaya gelecek sanırım yani 4.gün aşılama tedavisine başlanırmı.bu arada bende hiçbir problem yok çok şükür eşimdede öyle problem yok..cvp verirseniz sevinirim.şuanda ne yapacağımı bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…