Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah,Allahım o güzel duyuguyu yaşamayı bizlere tez zamanda nasip etsin bu tedavilerimiz hamile kalmamıza vesile olsun,hepimizin göbekleri böyle olsunnnnnnnnnnnn

slm ayşegül benim ilk aşılamam cnm

slm ayşegül benim ilk aşılamam cnm

HAYIRLISI INSALLAH CANIM ALLAHIM GOBUSUMUZU DOLDURSUN TMM EKLIYORUM BILGINI CANIM

İnşallah,Allahım o güzel duyuguyu yaşamayı bizlere tez zamanda nasip etsin bu tedavilerimiz hamile kalmamıza vesile olsun,hepimizin göbekleri böyle olsunnnnnnnnnnnn

AMINNNNNNNNNN CANIM INSALLAH

slm bence dr un gördüğü kese olabilir emin olmadığı için sana bişey dememiştir ayy çok heyecanlı bence sen hamişsin inşallah tutunur sıkıca annesine bu arada belirti olarak farklı birşeyler hissediyormusun?:26:

derin bencede sen hamilesin gibi geliyor doktor yanlış bir şey olmasın diye söylemedi bence...

ilaç dozunu fazla uygulamış. Ayrıca bende pko olduğu için glukophage tarzı bir ilaç kullanmam gerekiyormuş ne onu verdi nede folikasit.

bende doktorumu deıstırdım yumurtlama hapı verıp gonderdı benı hıc bır takıp olmadı daha 2 aydır konya selcukludayım ınsallah faydasını goruruz bu arada sen devlet hastanesıne mı gıttın ozelemı ?

Derıncım ınsallah hamılesındır ve bıze ugur getırısın canım

8 yıllık evliyım başından iki aşılama geçmiş olan birisi olarak ve sonucu olumsuz olan bi durum ...aşılamanın %15 gibi tutma olasılığı var..o da eğer sizde ve eşinizde bir problem yoksa,diğer türlü başarı biraz daha düşüyo...eşim ve bende hiç bir problem yok tu..sayamıyorum değiştirdiğim dr.sayısını..hep olur olur dediler ...bu zaman zarfında geriye dönüp bi baktıkki 8 yılımız geçmiş evlatsız..çok zor beklemek sabretmek düşünmek..şimdi ise tüp bebek yaptırdık gün bekliyoruz ..hepimizin hakkında hayırlısını verir işllah rabbim..aşılamalarım bursa tüpbebek merkezinde oldu..tüpbebeğimizi bursa acıbademde yaptırdık....bekliyoruz hayırlısıyla bu gün 8..günüm allahım hayırlı haber olur işallah....

8 yıllık evliyım başından iki aşılama geçmiş olan birisi olarak ve sonucu olumsuz olan bi durum ...aşılamanın %15 gibi tutma olasılığı var..o da eğer sizde ve eşinizde bir problem yoksa,diğer türlü başarı biraz daha düşüyo...eşim ve bende hiç bir problem yok tu..sayamıyorum değiştirdiğim dr.sayısını..hep olur olur dediler ...bu zaman zarfında geriye dönüp bi baktıkki 8 yılımız geçmiş evlatsız..çok zor beklemek sabretmek düşünmek..şimdi ise tüp bebek yaptırdık gün bekliyoruz ..hepimizin hakkında hayırlısını verir işllah rabbim..aşılamalarım bursa tüpbebek merkezinde oldu..tüpbebeğimizi bursa acıbademde yaptırdık....bekliyoruz hayırlısıyla bu gün 8..günüm allahım hayırlı haber olur işallah....

aşılama olan arkadaşlar folikasit kullanıyormusunuz?:44:

pazartesı gunu ılk ısım folıkasıt almak haklısın takvıye her zaman ıyıdır canım tavsıye ederım daha dınc oluyorsunuz ve bebegınız ıcınde cok gereklı

canım benım hos geldın ınsallah hayırlısı olur sende bebegını kucagına alırsın evet ben 2 senedır ne bılıyım anlatılmaz aslında beklemenın nasıl bırsey oldugunu onun ıcın sen sımdı 8 sen dıyınce canım senın ıcın dahada zor olmustur ama eger esın anlayıslıysa gerısı fasafıso bence dunyada hıc bırsey ıcın uzulmeye degmez canım bu ne olursa olsun bu arada 8 cı gunum dedın yanı adetın gecelı mı 8 cı gun mu oldu hıc bı bılgım olmayınca ondan soruyorum senıde lısteye eklıyorum canım bu arada ne zaman bellı olur hamıle oldugun

özele gidiyorum canım ben hiç devlete gitmedim gitmeyide düşünmüyorum. eski doktorumda öyleydi ilacı verir gönderir bir daha çağırmazdı (özel olmasına rağmen ilgilenmezdi). şimdiki doktorum Allah razı olsun kızı gibi kardeşi gibi ilgileniyo hiç hasta gibi yaklaşmıyo. eski doktorum erkekti yeni dktorum bayan. bayanla iletişim kurmak daha kolay kendimi daha rahat hissediyorum yanında.

hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberlerinizi alırız.

aşılamanın tutma olasılığının düşük olduğunu doktorumda söyledi ama deneseydik keşke dememek için deniyoruz. Aşılama yaptıranların inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebekleri.

tüpbebek transferim 25 mayıs cuma günü saat 12.00 civarlarında oldu...ogünden bugüne 8 gün oldu..dr.um..6 haziran test yaptırmamı söyledi...şuan iyiyim bir sıkıntım yok..sadece heyecan çok var..sabah akşam dua ediyorum allahım kucağımızı boş çevirme diye...dr.çok güzel geçtiğini söyledi transferin sonuda hayırlı olur işallah dedi...kesin sonuç kan testinde belli oluyor..ama ben idrar testi aldım ..yarın yapmayı düşünüyorum ama kararsızım..azda olsa iki çizgi çıkıyo dediler..gebelik varsa...bu arada eşim çok iyi bir insan hiç çocukdan dolayı sıkıntımız olmadı aramızda sağolsun ..yanlız nereye kadar diye ben ısrarcı oldum...çocukları seviyoruz yiyenlerimiz var ama geliyolar kalıyolar 2 gün bilemedin 3,5 gün yine evlerine gidiyolar..ben artık yanımdan hiç gitmeyen..benimle gidip geri dönen kendi evlatlarımı istiyorum..ne bileyim allahım gönlümüze göre versin...herşey ondan gelir ..hepinize sevgiler...

çok sevindim senin adına ..işallah hayırlı haberi alırsın...senin içinde dua edicem ..allahım ikinizi birbirinize bağlasın sımsıkı..stres yapma sakin ol..heyecan yok dediğime bakma yanlız sakin ol canım stres yokk..sevgiler..

allahim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah bu sefer melegin seninledir bence carsambayi bekle canim uzuleceksende sevineceksende acele etme derim alalhim gonlune gore versin canim arkadasim beklemek en zor seymis dunyada canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…