Aşılama haziran temmuz ağustos 2012 yaptirmayi dusunenler buraya bekliyorum

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merak ediyorum iğneler bittikden sonra mı kontrole gidiyorsunuz ve iğneyi kaç gün vuruluyorsunuz :)

kızlar merak ediyorum iğneler bittikden sonra mı kontrole gidiyorsunuz ve iğneyi kaç gün vuruluyorsunuz :)

canım iğneleri vurulurken gün aşırı yada doktorun tercihi 2 günde birde olabiliyor. yumurta takibini yapması için çağırıyor. iğneyi senin yumurtlamana bağlı belli olmuyor.. benim 6-7 gün sürüyordu.. ama sonuç :-((((

canım inşallahhhhh bu sefer hayırlısıyla olur,kasmayı sorun etme,ben de kasmıştım,olacağı varsa oluyor canım

cevap için teşekkürler ilk aşılamam olcak allah nasip ederse :)) allah hepimiz yardımcısı olsun

Hayırlı olsun canım, hamileyım yazdıgın günleri de görürüz inş. bu ay içinde

ayyy canımmm benim yaaaa AMİNNNNNN inşallah öyle olur,o günleri görürüm bende hayırlısıyla inşallahhhh..bilmiyorum tabi Allah büyüktür,en doğrusunu bilir,hayırlısı olsun ama o mutluluğa ulaşırsam Allahın izniyle,ömrümdeki en mutlu günlerim olacak sanki...Allah başka dert vermesin tabi de... :)

canım inşallahhhhh bu sefer hayırlısıyla olur,kasmayı sorun etme,ben de kasmıştım,olacağı varsa oluyor canım

inşallahh canımmmm inşallahhhhhh... sorma yaa kasmayı çok dert ettim bende..bi de dr kasarsan yapamayız bak aşılamayı falan dedi..ama tabi ki nasipse olur... sizlerden dua bekliyorum bol bol......

evet canım bizde aynen senin gibi düşünüyoruz ve zaten o kadar kadar da veremen valla saki yoldan topluyoruz
ay inşş bitanem ya bende senin gibi olurum hiç olmazsa operasyon bi işe yarasın bundan sonra
ya canım benim de hsg çekildi sol tüp açık gözüküyo ama ben bi dış gebelik ameliyatı geçirdim ondan sonra da olabilirmiş ve bi sorun varsa bile ancak laporoskopiyle halledilebilirmiş
yarın zaten dr ravdevum var ilk ameliyatımı yapan prof bi dr önerdi oraya gideceğiz bakalım o ne diyecek ne kadar yapılcak :18:
inşş canım siz de bi an önce madddi açıdan hazır olursunuz rabbim daha fazla bekletmez
zaten canım dr 5000 deyince valla nutkum tutuldu eşimle donduk kaldık canım benim de hsg filmin de sol tüp temiz çıktı ama işte bi kez operasyon geçirdiğim için yapışıklık olabilirmiş :18:zaten dr konuştuk başka bi yerde yapıp sonucu ona götüreceğiz dediğin gibi 5000 ben gider tüp bebek yaptırırm yazık valla o para nasıl kazanılıyo hiç soran yok :95:

canım hayırlısı olsun 2. aşılaman inşş rabbim bu kez sana hayırlısyla nasip eder evladını

kızlar nihayet opersayonum pazartesi günü 1 de allahın izniyle yapılacak ve 850 tl dualarınızı esirmegeyin lütfen inşş bi sorun varsa bile bulunsun artık halledilsin valla bıktım rabbim bol bol sabır versin

bi de dr ultrasondan baktı biraz pko görünümü var dedi glifor diye bi ilaç verdi sabak akşam içiyorum yemeklerden 40 dk önce duyan yada kullanan var mı acaba :44:

netten araştırdım genel de çok iyi geliyomuş herkez ya 2 yada 3 ayında hamile kalmış kısmet artık darısı benim de başıma olur :26:

canım şimdiden geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. inşallah kısa sürede sorun bulunur canım seninde için rahatlar.. ve temennindeki gibi sende 3 ay sürmeden hamile kalırsın..

İnşallah hersey yolunda gıder ve olumlu sonuclar alırsın arkadasım
ben de pko.luyum ya ama senın hafifmiş, ben agır vakayım
glifor metformın içerikli bir ilaç ve pko.lulardakı insülin direncını dengelemeye yarıyor.Zaten pko olunca insülin direncı sebebiyle yumurta oluşumu gercekleşmıyor.Bu ılaç insülini dengede tutarak yumurtlamanın kolaylaşmasını sağlayacak.Ben de neredeyse 1 aya yakındır içiyorum.Adetımı düzene soktu, sanırım yumurtlamaya başladım cunku akıntım oluyor.
Ben ac karına içmıyorum, çok fena mide bulantısı yapıyor dıkkat et.Eğer bulantı yaparsa tok karına iç.

canım şimdiden geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. inşallah kısa sürede sorun bulunur canım seninde için rahatlar.. ve temennindeki gibi sende 3 ay sürmeden hamile kalırsın..
çok sağol bitanem inşş sorunsuz bi şekilde girer çıkarım allahın izniyle :18::18: ahh bitanem inşş dediğin gibi olur hemen hamşle kalırım tek dileğim tek istedğim bu baksana olsun diye neler çekiyorum nelere katlanıyorum doğum yapmadan 2. poersayonumu geçireceğim rabbim çok büyük ya alahım hepimize nasip etsin yarabbim

sağol bitanem ya tek düşüncem bu zaten hiç olmazsa nedeni ne olduğunu öğrenmiş olucaz :26::26:
evet canım bende netten baktım aynen senin yazdığın gibiydi ilacın etkileri genel de yazanlarda 3 ay sürmeden hamiş kalmışlar inşş bitanem bizde öyle oluruz ilaç işe yarar
yok bebeğim ya çok şükür bende bulantı falan yapmadı ama dr özellikle yemeklerden önce iç dedi :44:benim adetler 5 ay günün de oluyosa 1 ay sektimi tam sekiyo 10 yada 15 gün kadar geçikiyo işte inşş ilaç herşeyi yoluna koyar

canım Allah yardımcın olsun,gliforu sadece 3 gün kullanabildim zayıflattığı için pkoya iyi geliyor demişlerdi çok bi kilom yok ama umut işte...ama yan etkileri yaşadım ve mahvoldum,başımı tutamıyordum,bulantı,ishal ayyyy inşallah sende yapmaz canım

of 195.sayfada takıldım kaldım, 196'yı açamıyorum bır türlü:44: hasretım bana cevap yazmışsn ama sayfayı acamadıgımdan okuyamıyorum canım

of 195.sayfada takıldım kaldım, 196'yı açamıyorum bır türlü:44: hasretım bana cevap yazmışsn ama sayfayı acamadıgımdan okuyamıyorum canım

banada arada öyle oluyor.. birine cevap verince düzeliyorrrr.. bu arada Cuma günü doktora gitmiştim. 4 yumurtam oluşmuştu.. bugün tekrar gittim 8 tane olmuş bu sefer.. çok sevindimm.gribim antibiyotik gibi geldi banaa 8 yumurta )...doktor AMH test sonucuma göre çok çok iyi dedi. İnşallah içleride dolu doludur.. bu cuma veya cumartesi günü Yumurtaları alacaklar dışarıya.. çok heyecanlıyım.allahım bu sefer yüzümü güldürür inşallah.. sağlıkla sihatle tabiki..

ay sonunda cevap yazınca duzeldı, hadı canım ıyı haberlerını beklıyoruz.İnş. sapasağlamdırlar.Güzel güzel döllenirler

Kızlar, Ovitrelle çatlatma iğnesi sonucu pozitif olanlar lütfen anketimizi doldurur musunuz?

http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/577703-ovitrelle-vb-catlatma-ignelerinden-kac-gun-sonra-testte-pozitif-sonuc-aldiniz.html#post27619412

anladım canım ya dr sordum ilk baştan yapar dedi öyle sonra alırısın bişey olmaz dedi

veeee kızlar operayonum çok ama çok iyi geçti ve iyi ki olmuşum diyorum meğerse bi çok sorun varmış ve hepsi allahın izniyle halledildi sağ tarafım da kocama bi yapıkışlık vamış rahim kanalın da 8 yada 10mm çapın da polip et parçası bulmuş rahim duvarında yapışmış haldeymiş onu ordan almış en tuhafı da rahimim karın buşluğuma yapışmış hani eski dr diyoduya rahim de biraz eğrilik var meğerse ondanmış sol tüp ve yumurtam da çok iyimiş dr artık bundan sonra herşey daha da kolay olacak dedi bütün problemler ortadan kalktı blki de aşılamay bile gerek kalmayacak dedi allahım inşş bundan sonra nasip eder bebeğimi bana tabi biraz koruncakmışım haftaya da kont. var daha tedaylı konuşacağım yaraların ancak iyileşsin karnıma 4 yerden girmişler valla daha doğum yapmadan pertim çıktı

çooooook sevindim canım ne güzel haberler böyle inşşşşş hep böyle devam eder canımm rabbim bebeğini sağ sağlim sana bağışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…