- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.941
kızlar merak ediyorum iğneler bittikden sonra mı kontrole gidiyorsunuz ve iğneyi kaç gün vuruluyorsunuz :)
canım inşallahhhhh bu sefer hayırlısıyla olur,kasmayı sorun etme,ben de kasmıştım,olacağı varsa oluyor canımMerhabalar kızlar.. Dün 2. Aşılamam yapıldı..bakalım hayırlısı ne ise o olsun..hepiniz bütün isteyenler için dualarım sizlerle.. :) bu durumların nasıl olduğunu bildiğim için başka kimse sıkıntı çeksin istemiyorum..allahım herkese hayırlısını sağlıklısını versin inşallah... Buarada 2. Aşılaması tutanlar varsa aranızda anlatabilir misiniz neler yaşadınız?neler yaptınız?nasıl davrandınız falan..ben evdeyim yatıyorum bu sefer.. Haa çok umutlu muyum değilim..çünkü ilk aşılamamda inanılmaz yıkılmıştım ben yine öyle olmak istemiyorum doğrusu...Haberlerinizi bekliyorum.. Ona göre istatistik belirlicem kendime tutar tutmaz falan diye :) bide benim dün o spekulum denen alet girerken canım çok yandı..ve dr kendini kasarsan olmaz bak falan dedi.. Yine kafam karıştı o anlamda da .. dualarınızı eksik etmeyin...
canım iğneleri vurulurken gün aşırı yada doktorun tercihi 2 günde birde olabiliyor. yumurta takibini yapması için çağırıyor. iğneyi senin yumurtlamana bağlı belli olmuyor.. benim 6-7 gün sürüyordu.. ama sonuç :-((((
Hayırlı olsun canım, hamileyım yazdıgın günleri de görürüz inş. bu ay içinde
canım inşallahhhhh bu sefer hayırlısıyla olur,kasmayı sorun etme,ben de kasmıştım,olacağı varsa oluyor canım
evet canım bizde aynen senin gibi düşünüyoruz ve zaten o kadar kadar da veremen valla saki yoldan topluyoruzcanım çok iyi etmişsin başka doktora da gitmeyi düşünerek.fiyat çok uçuk yapılan işlem çok basit.bendende 2500 istemişti özel.ddevlete bağlı hastanede doktora 400 tl hediyeyle özel gibi yaptırdık.ben şubatta yaptırmıştım haziranda aşılamayla hamile kaldım
ya canım benim de hsg çekildi sol tüp açık gözüküyo ama ben bi dış gebelik ameliyatı geçirdim ondan sonra da olabilirmiş ve bi sorun varsa bile ancak laporoskopiyle halledilebilirmiş
2 kez rahım fılmı cekıldım ,2.rahım fılmımde sonucu tam göremezse doktorum laporoskopi yapacagını söylemıştı. Ama sorunsuz hsg cekıldı. 5 bın lıraya cok guzel bır yerde tüp bebek yaptırabılırsın canım, o yuzden hemen başka bı doktora daha danış derim.İyi yapmışsınız, üzülme bu kadar canım benım.Allahtan hayırlısını dile. 2 aşılamam negatıf oldu dıye bana kımse laporoskopı önermedı.Her negatıf aşılamada laporoskopı yapılacak dıye birsey yok.Nasıp olmamıştır,tutmamıştır yanı.
Diğer doktora gıdınceye kadar kendıne dert yapma arkadasım.
inşş canım siz de bi an önce madddi açıdan hazır olursunuz rabbim daha fazla bekletmezBurada da fiyat ortalama öyle. Ne guzel maddi acıdan hazır olup da tüp aşamasına gecebılmek. Biz yaza kadar bekleyecegız, maddi acıdan hazır degılız cunku
Umarım Aralık ayında senın güzel haberını alacagız
zaten canım dr 5000 deyince valla nutkum tutuldu eşimle donduk kaldıktatlım aşılama öncesi tüplerine bakmadılar mı?ben bir kez hsg çektirdim,sol tüpümü tam görememişler laparoskopi yaptılar şükür açık çıktı ve ben sadece o gece özel oda parası 60 tl ödedim,27 haziranda laparoskopim yapıldı 2 ağustosta aşılama oldum,5000tlye yazık bitanem,tüp bebek olur o parayla
Merhabalar kızlar.. Dün 2. Aşılamam yapıldı..bakalım hayırlısı ne ise o olsun..hepiniz bütün isteyenler için dualarım sizlerle.. :) bu durumların nasıl olduğunu bildiğim için başka kimse sıkıntı çeksin istemiyorum..allahım herkese hayırlısını sağlıklısını versin inşallah... Buarada 2. Aşılaması tutanlar varsa aranızda anlatabilir misiniz neler yaşadınız?neler yaptınız?nasıl davrandınız falan..ben evdeyim yatıyorum bu sefer.. Haa çok umutlu muyum değilim..çünkü ilk aşılamamda inanılmaz yıkılmıştım ben yine öyle olmak istemiyorum doğrusu...Haberlerinizi bekliyorum.. Ona göre istatistik belirlicem kendime tutar tutmaz falan diye :) bide benim dün o spekulum denen alet girerken canım çok yandı..ve dr kendini kasarsan olmaz bak falan dedi.. Yine kafam karıştı o anlamda da .. dualarınızı eksik etmeyin...
kızlar nihayet opersayonum pazartesi günü 1 de allahın izniyle yapılacak ve 850 tldualarınızı esirmegeyin lütfen inşş bi sorun varsa bile bulunsun artık halledilsin valla bıktım rabbim bol bol sabır versin
bi de dr ultrasondan baktı biraz pko görünümü var dedi glifor diye bi ilaç verdi sabak akşam içiyorum yemeklerden 40 dk önce duyan yada kullanan var mı acaba :44:
netten araştırdım genel de çok iyi geliyomuş herkez ya 2 yada 3 ayında hamile kalmış kısmet artık darısı benim de başıma olur :26:
kızlar nihayet opersayonum pazartesi günü 1 de allahın izniyle yapılacak ve 850 tldualarınızı esirmegeyin lütfen inşş bi sorun varsa bile bulunsun artık halledilsin valla bıktım rabbim bol bol sabır versin
bi de dr ultrasondan baktı biraz pko görünümü var dedi glifor diye bi ilaç verdi sabak akşam içiyorum yemeklerden 40 dk önce duyan yada kullanan var mı acaba :44:
netten araştırdım genel de çok iyi geliyomuş herkez ya 2 yada 3 ayında hamile kalmış kısmet artık darısı benim de başıma olur :26:
çok sağol bitanem inşş sorunsuz bi şekilde girer çıkarım allahın izniyle :18::18: ahh bitanem inşş dediğin gibi olur hemen hamşle kalırım tek dileğim tek istedğim bu baksana olsun diye neler çekiyorum nelere katlanıyorum doğum yapmadan 2. poersayonumu geçireceğimcanım şimdiden geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. inşallah kısa sürede sorun bulunur canım seninde için rahatlar.. ve temennindeki gibi sende 3 ay sürmeden hamile kalırsın..
İnşallah hersey yolunda gıder ve olumlu sonuclar alırsın arkadasım
ben de pko.luyum ya ama senın hafifmiş, ben agır vakayım
glifor metformın içerikli bir ilaç ve pko.lulardakı insülin direncını dengelemeye yarıyor.Zaten pko olunca insülin direncı sebebiyle yumurta oluşumu gercekleşmıyor.Bu ılaç insülini dengede tutarak yumurtlamanın kolaylaşmasını sağlayacak.Ben de neredeyse 1 aya yakındır içiyorum.Adetımı düzene soktu, sanırım yumurtlamaya başladım cunku akıntım oluyor.
Ben ac karına içmıyorum, çok fena mide bulantısı yapıyor dıkkat et.Eğer bulantı yaparsa tok karına iç.
of 195.sayfada takıldım kaldım, 196'yı açamıyorum bır türlü:44: hasretım bana cevap yazmışsn ama sayfayı acamadıgımdan okuyamıyorum canım
banada arada öyle oluyor.. birine cevap verince düzeliyorrrr.. bu arada Cuma günü doktora gitmiştim. 4 yumurtam oluşmuştu.. bugün tekrar gittim 8 tane olmuş bu sefer.. çok sevindimm.gribim antibiyotik gibi geldi banaa 8 yumurta)...doktor AMH test sonucuma göre çok çok iyi dedi. İnşallah içleride dolu doludur.. bu cuma veya cumartesi günü Yumurtaları alacaklar dışarıya.. çok heyecanlıyım.allahım bu sefer yüzümü güldürür inşallah.. sağlıkla sihatle tabiki..
selam kızlar ben geldim ve gidiyorum he hee. umarım hepiniz iyisinizdir öpüyorum sizleri çok çook
canım Allah yardımcın olsun,gliforu sadece 3 gün kullanabildim zayıflattığı için pkoya iyi geliyor demişlerdi çok bi kilom yok ama umut işte...ama yan etkileri yaşadım ve mahvoldum,başımı tutamıyordum,bulantı,ishal ayyyy inşallah sende yapmaz canım
banada arada öyle oluyor.. birine cevap verince düzeliyorrrr.. bu arada Cuma günü doktora gitmiştim. 4 yumurtam oluşmuştu.. bugün tekrar gittim 8 tane olmuş bu sefer.. çok sevindimm.gribim antibiyotik gibi geldi banaa 8 yumurta)...doktor AMH test sonucuma göre çok çok iyi dedi. İnşallah içleride dolu doludur.. bu cuma veya cumartesi günü Yumurtaları alacaklar dışarıya.. çok heyecanlıyım.allahım bu sefer yüzümü güldürür inşallah.. sağlıkla sihatle tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?