- Konu Sahibi aysegul21072008
-
- #1.961
anladım canım ya dr sordum ilk baştan yapar dedi öyle sonra alırısın bişey olmaz dedi
veeee kızlar operayonum çok ama çok iyi geçti ve iyi ki olmuşum diyorum meğerse bi çok sorun varmış ve hepsi allahın izniyle halledildisağ tarafım da kocama bi yapıkışlık vamış rahim kanalın da 8 yada 10mm çapın da polip et parçası bulmuş rahim duvarında yapışmış haldeymiş onu ordan almış en tuhafı da rahimim karın buşluğuma yapışmış hani eski dr diyoduya rahim de biraz eğrilik var meğerse ondanmış sol tüp ve yumurtam da çok iyimiş dr artık bundan sonra herşey daha da kolay olacak dedi bütün problemler ortadan kalktı blki de aşılamay bile gerek kalmayacak dedi allahım inşş bundan sonra nasip eder bebeğimi bana tabi biraz koruncakmışım haftaya da kont. var daha tedaylı konuşacağım yaraların ancak iyileşsin karnıma 4 yerden girmişler valla daha doğum yapmadan pertim çıktı
anladım canım ya dr sordum ilk baştan yapar dedi öyle sonra alırısın bişey olmaz dedi
veeee kızlar operayonum çok ama çok iyi geçti ve iyi ki olmuşum diyorum meğerse bi çok sorun varmış ve hepsi allahın izniyle halledildisağ tarafım da kocama bi yapıkışlık vamış rahim kanalın da 8 yada 10mm çapın da polip et parçası bulmuş rahim duvarında yapışmış haldeymiş onu ordan almış en tuhafı da rahimim karın buşluğuma yapışmış hani eski dr diyoduya rahim de biraz eğrilik var meğerse ondanmış sol tüp ve yumurtam da çok iyimiş dr artık bundan sonra herşey daha da kolay olacak dedi bütün problemler ortadan kalktı blki de aşılamay bile gerek kalmayacak dedi allahım inşş bundan sonra nasip eder bebeğimi bana tabi biraz koruncakmışım haftaya da kont. var daha tedaylı konuşacağım yaraların ancak iyileşsin karnıma 4 yerden girmişler valla daha doğum yapmadan pertim çıktı
çooooook sevindim canım ne güzel haberler böyle inşşşşş hep böyle devam eder canımmrabbim bebeğini sağ sağlim sana bağışlar
sağol bitanem ya meğerse benim bütün yollar kapalıymış ta haberimiz yokmuşş
ahh canım hadı ne guzel tüm yollar acılmışSenın tum yollar serbest artık.Gercekten aşılamaya gerek kalmadan bile rahatca gebe kalabılırsın.Tıkanıklıklar giderılmış, gecmış olsun arkadasım.
çokk sağolasın bitanem allah hepinizden razı olsun rabbim hepimizin önünü açsın hiçbirimiz de sorun problem olmasın inşşcanım çok çok geçmiş olsun.. çok mutlu oldum problemi bulup çözmelerine ..bundan sonraki yolların hep açık olsun...en kısa hayırlı bebekler nasip etsin yüce rabbim.
çok sağol canım dileklerin için. bugün gittim doktora daha tam hepsi büyüyememişler cumaya kadar iğnelere devam..eşit şekilde olmaları için 2 gün daha bekleyeceğiz.. sonrası Allahın bileceği iş..
canımmm inşallah aşılamaya gerek kalmadan bebişin gelir,çok çok geçmiş olsun
pcon çıkmadı değil mi sanki bi ara konusu geçmişti gibi geldi,güel düşün güzelm olsun güzel arkadaşım
rahmin kendini toplaması için bana da 1 ay bekle demişti,1ay+5 gün sonra hamiş kalmıştım,Allah'ım sana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahçokk sağol bitanem inşş bacım dediğin gibi olur da rabbim kendiliğinden nasip eder tek istediğim bu zaten eyse hayırlı öyle olsun hakkım da
valla canım biraz pko görünümü var demişti bundan sonra ne olacak bende hiç bilmiyorum kont gittiğim de konuşacağım zaten biraz da korunmam gerekiyomuş
rahmin kendini toplaması için bana da 1 ay bekle demişti,1ay+5 gün sonra hamiş kalmıştım,Allah'ım sana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
Selam kizlar.. Ben cok mutsuzum ve artik canim hicbise istemior yapmak( 2 yildir esimle bebek istioruz gitmedigimiz doktor kalmadi, ilaclar igneler oydu buydu derken.. 2 ylimiz heba oldu ( simdi bebegimiz olsaydi 2 yasinda olcakti.. Esimde ilac kullandi bende kullandim vitaminler, keciboynuzlari hersey.. Rejim bile yaptik cok kilolu degiliz 60 kiloyum ben.. Kilo etkiler dediler diete girdik.. Hrsey bos.. Hicbise ise yaramadi.. Esimin sperm sayisi dusuktu bi doktora gittik o da saolsun bi ilac verdi zaten dusuktu 0 'a indirmis test yaptirdik orda gorduk.. Baska doktora gittik sayisini yukseltti iyi guzel ama olmadi iste.. Simdi esim hala ilac aliyor.. Sperm sayilari normale geldi herhalde asilama yaptiricaz ama okdr yoruldum ki, artik umidim de kalmadi.. (((( moralim de bozuk.. Ne zaman kucaginda bebegi olan bi anne gorsem gozlerim doluyor.. Asilama yaptirmaktan da korkuyorum.. Nsi bise bilmiorum da.. Bide ikiz olma ihtimali varmis oyle diolar.. Sizin bi bilginiz var mi? Ben ezelinden beri ikizim olsun cok isterdim insallah olur.. Ama Allahim neden normal yolla olmuyor neden ( ya asilama da olmazsa (
Kafama takmiyorum diorum ama kendimde inanmiyorum buna.. Sikildik artik esimle. Disari ciksak bi bakiyoruz heryerde coluk cocuk.. Nerde eni dogmus bebek gorsem gidip seviyorum, artik sevgimi yigenlerime verdim.. Seninkisi de zormus gercekten.. Peki simdi varmi bebisin.. Ne guzel.. Nsi bi duygu acaba anne olmak.. Annem hep diyo ki anne olmadan analarin kiymetini anlayamazsin.. Onceleri istemiyodum evlendigimiz ilk aylari daha erken diodum simdi de 2 yil oldu.. Kim gorse soruyor biseyin varmi biseyin die.. Artik sikildim.. Her seferinde yok diyorum.. Bizim ailede ikiz cok var.. Kske ikizim olsa.. Ama bizimkisi bi tane olmuyor kaldi ki iki tane :)) bende hem sikintiliyim hem guluyorum.. Artik psikolojim de degisti varya :) kafaya nasi takmadan yapabildin.. Ben cok takiyorum dusunuyorum diorum nie olmuyo hersey normal su an.. Esim asilama yaptiralim diyor ama ben beklemek istiorum normal olsun die.. Acaba hata mi yapiyorum bilmiyorum(
Ayyy canimmm verdigin bilgiler icin cok teskkrlerrrr :) ama bisi sorcam sana.. Biz aldik keci boynuzu ama esim sevmedi oyle,, burda baktim bazi arkadaslar keci boynuzu pekmezii yemis..
O nasi bisi oluyo.. Yani keci boynuzunu tekten yese daha mi iyi yoksa pekmezi daha mi faydali.. O yastigi da denedik olmayinca biraktim ne biliim.. Baska tavsiye edebilicegin seyler varsa sole lutfeeeeen.. Ayy cok guzell karnin sisti ozaman :)) bebekinin cinsi neeee baktirdin miiiii.. Babaannem dio ki hamile kuzenim vardi git elinin onun karnina koy sora seninkine sur.. Amaaan dedim babaanneee ne eski adetler bunlar.. Kizim dio yapsana sen.. Yaptik o da olmadi.. Tikandi kaldi bu velet icimde walla gelmek bilmiyo :))
benim eşim keçi boynuzunu yedi öyle pekmez falan yemedi kız olacakmış allahın izniyle benim bebekte.bu tavsiyeler bıkmadan yapılacak seyler.sadece tavsiyem kafana takmıcan uğrasacak baska seyler bul
Cok guzelll allah anali babali buyutsun canim.. Insallah hamile kalirsam bu ay yine yazarim burdan.. Bana biraz moral verdin.. Iyi geldi senle konusmak.. Cok tesekkurler canim :)
nerelerdesinn kuzummmm merak ettim senii :44:
Ahh kuzum buralardayım, iş güç aynen devam.Sen nasılsın?iyileştin mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?