Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında doğum yapacak İZMİR'li anne adayları,neredesiniz? :)

journalist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
223
12
118
Yaz annesi olacak herkese selam :)) Öncelikle hepimizin sorunsuz bir hamilelik süreci geçirmesini diliyorum.. Ben Temmuz annesi olacağım inşallah, bir aksilik yaşamazsakk bebişim ve ben.. Bu başlığı açmamdaki sebep ise, aylara göre paylaşım alanları mevcut ve fakat çok yoğun, istedim ki biz İzmir'li anne adayları bu süreçte yaşadıklarımızı, sevinçlerimizi, üzüntülerimizi (Allah yaşatmasınnn) doktor, hastane, doğum konularında merak ettiklerimizi ve tecrübelerimizi paylaşalım, ilerde de doğum hikayelerimizi paylaşalım.. Umarım bol sohbetli bir topik olur, biz İzmir'in kızları severiz bol bol muhabbet etmeyi

Haydi annişler, neredesiniiizzzzzzzzz ???? :)

Allah kurtarsın canım,sağlıkla gitsin hamileliğin inşallah.. Konuyu yanlış yere açtığımı sonradan farkettim eminim oldukça fazla yaz annesi var ama göremiyorlar burada...

Allah kurtarsın canım,sağlıkla gitsin hamileliğin inşallah.. Konuyu yanlış yere açtığımı sonradan farkettim eminim oldukça fazla yaz annesi var ama göremiyorlar burada...

amin canım seninde aynı şekilde sağlıkla sürsün hamileliğin , sağsalim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

merhabalar. bende temmuz annesiyim. şuan edirnedeyim ama 7.ayda izine çıkacağım Allah izin verirse İzmir'de doğum yapacağım. varmı aklınızda bir hastane? ben ege üniversitesi yada tepecik düşünüyorum. aslında özel de isterim ama fiyatlar malum. birde doğumdan sonra ücretsiz izine de ayrılacağım o yüzden planlı programlı hareket etmek gerek siz neler düşünüyorsunuz

merhaba bebeklerimiz hayırlı olsun. ben de nasipse Ağustos annesiyim.Bu topikte izmir de bebek alışverişimiz,kampanyalar hakkında da bilgler paylaşalım,önümüzdeki haftalarda 2 li testim var nerede yaptırdınız??

bence devlette yaptır özelde çok pahalı 55 tl ye yaptırdım ben birde 45 tl muayene ücreti düşün yani:26:

Hayırlı olsunnnn:) Ben Ege'yle ilgili bugüne kadar olumlu yorumlar duydum orada doğum yapan bir kaç tanıdığım oldu,memnun kalmışlar:) Ayrıca Allah göstermesin ama her hangi olumsuz bir durumda yenidoğan ünitesi oldukça iyiymiş ama Tepecik hakkında bilgim yok.. Benim doktorum Özel Su Hastanesinde, doğumu da kendi doktorumla yapmak istiyorum..Bizim hastanede duyduğum kadarıyla normal doğum 600tl imiş, epiduralli değil ama, o zaman 1500e yükseliyor:) Ama sizin muayene olduğunuz doktorunuz burada olmadığı için hastane seçiminde sanşlısınız, gönül rahatlığıyla devlette doğurabilirsiniz, ki bu durumda özele gerek yok, devlet hastanelerinde de özel oda tutabiliyosunuz 1 günlüğüne ne de olsa Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi:)

Çok iyi düşünmüşsünüz, malum yavaş yavaş alışverişler başlayacak:) Devlette yapıyorlarmış 2li test ama ben bilmiyordum, kendi doktorumun olduğu Su hastanesinde 35tl'ye yaptırdım, tabii her hastane farklı ücret alıyor galiba...

Bu arada ebebek'e üye oldum, bu ay indirim ayı her gün farklı ürünlerde cazip indirimler oluyor, mailime düşüyor..Geçen sene şubatta kuzenim Concort Noe'nun 2000tl lik bebek arabasını 1250tlye aldı vallaha oradan:) size de tavsiye ederim..Buarada bugun bebeğimin cinsiyeti belli oldu kızlar, oğluşum olucakmış:)) İnsan cinsiyetini öğrendikten sonra dayanamıyor hemen bişiler almak istiyor:) O yüzden kampanyalar bizim için önemli:))

ablamda ege de yaptı oda memnun kaldı bakalım artık hayırlısı diyelim. durum ne gösteriri bilinmez. benimde oğluşum olucak ben başladım bile ufaktan alışverişe. bende butikbebe ye üyeyim orda da çok uygun fiyata güzel şeyler var. e bebek in izmir karşıyakada mağazası var orda da güzel indirimler oluyor arada yakalayınca. ama genel olarak site fiyatına bakınca pahalı geldi biraz bana. malum hep markalı lisanslı ürünler satıyorlar. bende haftaya cuma bir terslik çıkmazsa ayrıntılı ulturasona gireceğim. herkese kolaylıklar gelsinn

e bebek e ben de üyeyim orada kendi markaları olan ıslak pamuk mendiller var arkadaşım kullanıyor gerçekten de çok iyi özellikle ilk doğdunda onları kullanıcam dışarda olduğumda. evdeyken pamuğu ıslatıp temizleriz.bu ürünleri mesela 1-2 gün için yani çok kısa süreli indirdiler hem de %50 idi kaçırdığıma üzüldüm..

selam kızlar bende izmirdeyim, haziran annesi olacam kısmet olursa haberleri bekliiyorum sizlerden
be Başkent Üniversitesi ne gidiyorum

Evet ya sıkı takip istoyr bende sonradan farkediyorum bazı indirimleri..Yakalasaymışım keşke diyorum..Ben asıl bebek arabası için indirim bekliyorum ama gelir mi bilmiyorum..Çok heyecanlı değil mi kızlar yaaaaaaaa :))))))) Bebişler için alışveriş filan,çok mutlu oluyorum ben yaaaa:)))) Siz de öylesiniz değil mi tek deli ben değilim yani

Değilsin tabii:)daha dur bebek doğuncaya kadar o aldıklarına hergün bakıp sarılıcaksın önce kıyafetleri sonra kendilerini sevicez nasipse..

Değilsin tabii:)daha dur bebek doğuncaya kadar o aldıklarına hergün bakıp sarılıcaksın önce kıyafetleri sonra kendilerini sevicez nasipse..

Ay evet yaa gerçekten dediğin gibi Kayınvalidem geçen hafta şehir dışındaydı, gittiği yerden bir sürü şey almış, zıbınlar, badiler, takımlar filan miniminnacıklar, bakarken yanlarında çocuk gibiydim, çok güldüler halime:)) Şimdi de hareketlenme heyecanı yaşıyorum bir an önce kıpır kıpır olsun miniğim :)))

Kızlar buarada size sormak istiyorum hepimiz kavruk İzmir sıcağında doğum yapacağız, bebişlere uzun kollu mu giydireceğiz acaba gündüzleri?? Yani belki ilk bir hafta 10 gün bebek kendini toplayana kadar ince uzun kollu giyebilir ama 1 aylık bebek kısa kollu badilerden giyebilir herhalde..Ona göre yenidoğan uzun kollu, patikli pantolon filan çok almayalım..

izmirli anneler biraz nazlı galiba kimse uğramamış buralara :44:

canım ben şöyle düşündüm ilk 10 15 gün dünyaya alışıncaya kadar bebek hastane çıkışlarında olan zıbınlardan giydiririm birkaç tanede extradan alacam sonradan çıtçıtlı badilerden yeter diye tahmin ediyırum. ama alt içinde ince penyeler alacam, penye battaniyeler işimize çok yarar bi de badiler yarım ve ince uzun kollu alacam çok fazla kalın giydirmek istemiyorum isilik pişik olabilir minicik yavrulara acı çektirmeyelim. uyurken üzerine ince penye battaniyeler örteriz bilmiyorum artık yaşayıp göreceğiz bunlar benim düşüncelerim.

Ayy sorma ya gerçekten nazlı çıktılar :))))))

Benim de en büyük korkum pişik..Daha minnacıklarken pişik olurlarsa sıkıntı olur..Dediğin giibi kısa kollu çıtçıtlı badiler giydirilebilir ama altına da şort giydirilmez herhalde:) İnce penye tek altlar çok mantıklı, hem çorapsız giyerler.. Düşünmeden her beğendiğimi alıcam sonra hiç birini giymicek:) Bazı başlıklarda okuyorum çok sıkıntı yaşayan anneler varmış..Kayınvalideler özellikle yaz bebeğini sarıp sarmalıyorlar, kundak yapıyorlarmış, bebişler sıcaktan ağlıyormuş susmamacasına, inanamıyorum okurken..
Bir de dün gece şu başlığa denk geldim, hem güldüm hem sinir oldum, bir göz at istersen, bizi neler bekliyor güzel anlatılmış bence:)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=551992

Ayy ne heyecanlı, bebeğini daha canlı göreceksin yani kime benzediğini filan süper :)) İnşallah ayrıntılıda da bir sorun çıkmaz ve inşallah bebişin şöyle yüzü gözü açık güzel bir poz verir size:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…