- Konu Sahibi journalist
-
merhaba kızlar doğum için hazırlıklara başladınız mı ben başlamadım daha?
canım nasılsın merak ettim gittinmi söylediğim yere nasıl memnun kaldınmı
iyi geceler hanımlar nasılsınız minişler nasıl...benim ki şu an kaburgama ayağını dayamış keyif yapıyo bana da ızdarap oluyo tabisi ....siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor_??
valla benim kızda rahatına pek düşkün başı sağ tarafımda ayakları soltarafımda bi güzl yatıyo annesinide yatırmıyo yattığım zaman baya oynuyo kıpırdıyo içim rahat etmiyo belki onu rahatsız ediyorumdur diye oyüzden kalkıp oturuyorum tekrardan ark gece uykuları haram oldu oturarak uyumaya çalışıyorum uyuduktan sonra yatağa yatabiliyorum
benimki de ayalar sağda kafa solda...şimdiden uykusuz bırakıyolar sıpalar ama ben uyuyorum göbeğime kuş tüyü yastığımla destekliyorum yoksa acı veriyo kıpır kıpır oynuyo cimcime...hazırlıklar nasıl giidiyor_??
şükür hazırlıkların hepsi tamam sadece kızımızı bekliyoruz cicilerini yıkadım ütüledim ama tek sıkıntı izmirde değilde kocaelide doğum yapıcak olmam eşiminde benmde ailem orda kmseyi kendi peşime sürüklemek istemediğim için ben oraya gdicem yarın 6 saatlk zor bir yolculuk bizi bekliyo sıkıntısız geçmesini umuyorum ama bakalım artık bide tabi kocişim doğuma yakın gelebilecek yanıma pek fazla izni olmadığı için onuda özlicem zor olucak yani senin hazırlıklar ne durumda
benimki de ayalar sağda kafa solda...şimdiden uykusuz bırakıyolar sıpalar ama ben uyuyorum göbeğime kuş tüyü yastığımla destekliyorum yoksa acı veriyo kıpır kıpır oynuyo cimcime...hazırlıklar nasıl giidiyor_??
çantamız hazır gibi terlik bebek bezi ve ped kaldı ımm bi de bebek banyo ürünlerimiz eksik küvet şamppuan bebeyağı gibi şeler..rabbim sağlık versinde inşallah kavuşursunuz birbirinize.....benim şimdiki endişem doğum bayrama denk gelirse die kız çocukları erkekn oluyomuş gününden önce diolar ama hayırlısı bakalım...
iyi ya sende herşeyi hazırlamışsın bşey kalmamış olsun canım hayırlısıyla doğsunda varsın bayrama gelsin hem daha güzel bayram bebği senin aile fln sana yakınmı yanında olucak kişiler vardır inşallah bende yarın doktorcuğuma gdicem nst ye gircez bakalım en son kontrole gttğimde 2 hafta geri demişti başkabi yere gttk normal demişti ama ynede içim huzursuz nstde bi kontrolettirelim bakalım bebişimn hareketlerini
Kızlar ya aklıma takılan bir konu var..Doğumun bayrama denk gelebilme meselesi.. Ben şuanda özel bir hastanenin doktoruna yaptırıyorum takiplerimi ve doğumumu da o gerçekleştirecek kısmetse ama aklıma takılan ya bayram tatiline kadar benim doğumum başlamazsa, ya doktorum bayram tatili için plan yaparsa...İşin kötü yanı da şu ki, benim doğumum sezeryan olacak ama gün koymak istemiyorum doğum için, suyum gelsin ben hastaneye gideyim istiyorum..Eğer şimdi bu endişemi doktora dile getirirsem gün koymak ister mi diye düşünüyorum, şuana kadar erken olduğu için hiç doğum mevzuu geçmedi aramızda..Öyle yani benim sıkıntım, umarım olmaz böyle birşey..Sizin yok mu bayramda doğum ihtimali? Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
hayırlısı olur inaşallah..annem izmirden gelcek maraşa mecbur ona da bağlıyım çünkü rapor alıp gelcek hayırlısı bakalım...rabbim sağlıkla kucağımmızıa almayı nasip etsin inşallah...
ay inan bana o dert bende de var geçen dr uma dedim doğum bayrama denk geliyo ne yapcaz dedi özel hastane olduğu için nöbetçi uzman olcak kafana takma dedi...ben de iki aradayım normal mi olcak sezeryan mi bellisiz hayırlısı beklemeten başka çare yok dr una sor bakalım
Yahu saka gibi valla.. Sen 9 ay tek bir doktora git,ona alis,guven sonra baska doktor girsin doguma.. Devlet hastanesine gidelim o zaman,ne icin tonlarca para doktuk ki :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım günaydın nasılsın minişin nasıl...evet maalesef o durumdayız hayırlısı bakalım ne olcak görcez...
Gunaydin canim,napsin minikim oynasiyor :-D seninki nasil? Vala haklisin,ben daha doktorumla knusmadm ama kendi kendime sinir yaptim baya :-D ama sonucta dedigin gibi hayirlisi olsun hakkimizda.. Onemli olan bebeklerin ve bizim saglikla atlatmamiz dogumlari...
ya bişi sorcam emzirme sütyeni aldın mı benim cicikler küçük karar veremedim...alsam mı almasam mı_??
Ayy cnm,yolculuk nasildi? Zor oldu mu? Ben yarin yazliga gdicem 1 saatlik yol ama arabalar artk rahatsz etmeye bsladi beni :-(merhaba naslsınz görüşmeyeli bu arada bende kocaeliye geldim annemn yanına artk doğumu bekliyoruz çok az kaldı
Ayy cnm,yolculuk nasildi? Zor oldu mu? Ben yarin yazliga gdicem 1 saatlik yol ama arabalar artk rahatsz etmeye bsladi beni :-(
valla canım yol çok sıkıntı olmadı allahtan şişme falanda olmadı güzel rahat bi yolculuk geçirdim inşallah seninde öyle olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?