Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında doğum yapacak İZMİR'li anne adayları,neredesiniz? :)

kızlar merhaba nasılsınız uzun zamandır yazamıyorum bu topiğe bi girip yazayım dedim:) bebişler nasıllar iyilerdir inş... bugün 27 ye girdim. doğuma 13 izine çıkmama 10 hafta kaldı:) günler geçmek bilmiyor heyecan dorukta. :) hazırlıklarınz ne alemde bebek odasına felan karar verebildiniz mi

Valla buyutuyruz iste bebisleri :) siz baya buyudunuz masallah 27 olmussunuz :) bizim gecen hafta baya hizli gecti hazirliklar anlaminda,odasini aldik toprak bebegin :) yatak tekstillerini filan buyuk olcude hallettim,english home da bebek urunleri sahane :) az secenek var ama yine de siddetle tavsiye ederim.. Buarada 2 gun once detayliya girdim,iyi cikti taramasi sukur fakat bizimki iki eliyle yuzunu kapatmis ne yapsak acamadik ellerini uyumuyordu hem de,tekmeler filan ama yuzunu gizledi oglum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oo çok sevindim iiyi çıkmasına. bn de baktım english home a ama fiyatları yüksek geldi biraz. sadece kurabiye adamlı kundak havlu aldım.. odaya karar verdik ama almadık daha. doğuma yakın alacağız kısmetse....

Teşekkür ederimm :)
Ben de EnglishHome'dan önce başka bebek mağazaları gezdim Hellobaby mesela, uyku setleri 250tl ve üzeriydi bana çok geldi netten de baktım orada da 250-300 tl fiyatlar,o yüzden orayı tercih ettim,kurabiye serisini aldım ben de:) Banyo havlusu olarak ilk zamanlar kullanmak için çok yer gezdim,o kurabiye kundak havludan daha güzelini bulamadım:)
Karar vermek işin büyük kısmı zaten halletmişsiniz, herşeyi gönlünce olsun :)

amin canım seninde her şey gönlünce olsun... ben cotton box tan alacağım uyku seti 99 tl:) katilesi de çok iyi.kendinden kılıflı yorganı, 2yastık kılıfı nevresimi vs var.... acaba bornoz ilk zamanlar için kullanılır mı yoksa daha sonra mı lazım olabilcek bişey?alsam mı almasam mı kararsız kaldım

Ben CottonBox markasını bilmiyordum, şuan biraz inceledim gerçekten fiyatları çok uygun ve desenler de pek hoş :) Nevresim takımı bakayım bari ben de :) Valla canım bornoz konusunda ben de ilk zamanlar görüyordum minik minik hoşuma gidiyordu ama sonra düşündüm minicik bebeği banyo sonrası ıslak ıslak bornozun içine sokmaya çalışmak zor olur gibi geldi, sanırım düz havlular daha kullanışlı.. Bornoz biraz daha büyüyünce daha kullanışlı olabilir...

evet haklısın sanırım biraz daha büyüyünce bornoz. bende şimdi kısa kollu şortlu tulumlara bakıorm çook şekerleerr.. malum yaz bebekleri olacakları için şekerlerimiz böyle şeylere çok ihtiyaç olacaakk. bu perşembe kont. var benimde inş güzel sonuçlar alırım. gerçi beni dr 2 3 haftada bir çağırıyor ama ne mümkünn o kadar zaman beklemek.. aşırı pimpirikliyim. 1 gün hareketlerini hissetmeyeyim hoop hemenn acile gidip nst ye giriyorum kalp atışlarını duyunca içim rahatlıyorr... çalışıyor musun canım sen?

ve bende geldim :)
izmir li bir anne adayıyım. doğum temmuz da Allah nasip ederse. Herkes iyidir umarım

Ayy ben daha h,ç kısa kollu tişört tulum vs almadım :) babaannesi bol bol kıyafet alıyor ama hepsi uzun kollu patikli pantolon filan..Doğsun artık öyle alıcam, zor ya yaz bebeği,yeni doğan bebeğe giysi uydurmak sıkıntı, üşür filan diyolar oofffff :)) İçini ferah tut canımm iyi sonuçlar alırsın tabii neden almayasın Ben de 3 haftada bir gidiyorum, kesinlikle zor geçiyor iki muayene arası.. Neden o kadar panik yapıyorsun ki canım baktım oynamıyor at hemen tatlı çikolata vs bak nasıl coşuyor

Çalışmıyorum hamileliğimi öğrendiğimden beri evdeyim canım, yorucu bir işim vardı, dans okulunda çalışıyordum, sıkıntı çıkaracağını tahmin ettim Zaten geçici bakıyordum, şu aralar yüksek lisansa hazırlanıyorum...

Canım görüşmeyeli belli oldu mu kesin olarak bebişin cinsiyeti???

Ben alsancakta özel muayeneye gidiyorum. doğum için doktorumun anlaşmalığı olduğu hastanelerden birini tercih edeceğiz. su hospital olabilir.

Ayy süper aslında sizinki :)
Ben şuan Su Hospital'a gidiyorum..Doktorumdan çok memnunum, hastanenin de iyi olduğunu söylüyorlar daha önce doğum yapmış olan kadınlar..Bakalım artık doğumda göreceğim ben de :))

kızlar mrb onclellıkle herkese hayırlı dogumlar versin bende nasıp olursa temuz annesı olacagım sızler ne kadar oldunuz sımdıden bol sohbetler:)

kızlar mrb onclellıkle herkese hayırlı dogumlar versin bende nasıp olursa temuz annesı olacagım sızler ne kadar oldunuz sımdıden bol sohbetler:)

Hosgeldin canim topigimize Genelde hepimizin gebelik takvimimiz var ama telefondan giriyorsan görme sansin olmamistir, ben 25.haftadayim

Canim sen hangi hastaneye gidiyorsun,nasil memnun musun doktorundan,hastanenden? En onemlisi bebegin nasil? Umarim hepimizin bebekleri saglik sihhat icinde dogarlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ı
iyim canım çok sukur bnde 26 haftamdayım çok sukur ıkımızde çok ıyız senın nasıl gdıo hamılelık medıcal park gdıyorum sen hangı hasthneye gdıorsn

ı
iyim canım çok sukur bnde 26 haftamdayım çok sukur ıkımızde çok ıyız senın nasıl gdıo hamılelık medıcal park gdıyorum sen hangı hasthneye gdıorsn

Biz de iyiyiz, dün akşam bir action yaşadık sadece, bir an suyum geliyor sandım da,aşırı bir ıslaklık oldu filan,hastaneler filan sonrasında..Neyse ki suyum filan gelmiyormuş Yanlız son zamanlarda aşırı sıkıntım olmaya başladı,aslında aşırı kilom yok ama bebekten sanırım nefes problemleri yaşamaya başladım bir de gece oldu mu afakanlar basıyor bana, uyku desen artık lüks oldu..Kasıklarımda kısa süreli ağrılar oluyor ve sanki daha erkenmiş gibi geliyor ama karnım o kadar gergin ki pek çok hareketim kısıtlandı..Üzülüyorum daha şimdiden böyle hissediyorum diye
Ben Su Hospital Ersöz İnce'ye gidiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…