- 15 Mart 2012
- 378
- 45
- 323
- Konu Sahibi journalist
-
Valla buyutuyruz iste bebisleri :) siz baya buyudunuz masallah 27 olmussunuz :) bizim gecen hafta baya hizli gecti hazirliklar anlaminda,odasini aldik toprak bebegin :) yatak tekstillerini filan buyuk olcude hallettim,english home da bebek urunleri sahane :) az secenek var ama yine de siddetle tavsiye ederim.. Buarada 2 gun once detayliya girdim,iyi cikti taramasi sukur fakat bizimki iki eliyle yuzunu kapatmis ne yapsak acamadik elleriniuyumuyordu hem de,tekmeler filan ama yuzunu gizledi oglum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oo çok sevindim iiyi çıkmasına. bn de baktım english home a ama fiyatları yüksek geldi biraz. sadece kurabiye adamlı kundak havlu aldım.. odaya karar verdik ama almadık daha. doğuma yakın alacağız kısmetse....
Teşekkür ederimm :)
Ben de EnglishHome'dan önce başka bebek mağazaları gezdim Hellobaby mesela, uyku setleri 250tl ve üzeriydi bana çok geldi netten de baktım orada da 250-300 tl fiyatlar,o yüzden orayı tercih ettim,kurabiye serisini aldım ben de:) Banyo havlusu olarak ilk zamanlar kullanmak için çok yer gezdim,o kurabiye kundak havludan daha güzelini bulamadım:)
Karar vermek işin büyük kısmı zaten halletmişsiniz, herşeyi gönlünce olsun :)
amin canım seninde her şey gönlünce olsun... ben cotton box tan alacağım uyku seti 99 tl:) katilesi de çok iyi.kendinden kılıflı yorganı, 2yastık kılıfı nevresimi vs var.... acaba bornoz ilk zamanlar için kullanılır mı yoksa daha sonra mı lazım olabilcek bişey?alsam mı almasam mı kararsız kaldım
Ben CottonBox markasını bilmiyordum, şuan biraz inceledim gerçekten fiyatları çok uygun ve desenler de pek hoş :) Nevresim takımı bakayım bari ben de :) Valla canım bornoz konusunda ben de ilk zamanlar görüyordum minik minik hoşuma gidiyordu ama sonra düşündüm minicik bebeği banyo sonrası ıslak ıslak bornozun içine sokmaya çalışmak zor olur gibi geldi, sanırım düz havlular daha kullanışlı.. Bornoz biraz daha büyüyünce daha kullanışlı olabilir...
evet haklısın sanırım biraz daha büyüyünce bornoz. bende şimdi kısa kollu şortlu tulumlara bakıorm çook şekerleerr.. malum yaz bebekleri olacakları için şekerlerimiz böyle şeylere çok ihtiyaç olacaakk. bu perşembe kont. var benimde inş güzel sonuçlar alırım. gerçi beni dr 2 3 haftada bir çağırıyor ama ne mümkünn o kadar zaman beklemek.. aşırı pimpirikliyim. 1 gün hareketlerini hissetmeyeyim hoop hemenn acile gidip nst ye giriyorum kalp atışlarını duyunca içim rahatlıyorr... çalışıyor musun canım sen?
ve bende geldim :)
izmir li bir anne adayıyım. doğum temmuz da Allah nasip ederse. Herkes iyidir umarım
merhaba hanımlar
Bugün gazi'de kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey normal çıktı. Daha önce devlet hastanesinde dr. bebeğim için erkek demişti ama bugün doktorum kıza benziyor dedi emin konuşmadı. 19+5 haftalığım. emin konuşması gerekmez miydi?
Hoş geldinn :))
Biz iyiyiz, sen de iyisindir umarızz :)
hoşbulduk :) :) :)
Siz hangi hastane ve doktoru tercih ettiniz? Memnun musunuz?
Ben alsancakta özel muayeneye gidiyorum. doğum için doktorumun anlaşmalığı olduğu hastanelerden birini tercih edeceğiz. su hospital olabilir.
kızlar mrb onclellıkle herkese hayırlı dogumlar versin bende nasıp olursa temuz annesı olacagım sızler ne kadar oldunuz sımdıden bol sohbetler:)
ıHosgeldin canim topigimizeGenelde hepimizin gebelik takvimimiz var ama telefondan giriyorsan görme sansin olmamistir, ben 25.haftadayim
Canim sen hangi hastaneye gidiyorsun,nasil memnun musun doktorundan,hastanenden? En onemlisi bebegin nasil? Umarim hepimizin bebekleri saglik sihhat icinde dogarlar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ı
iyim canım çok sukur bnde 26 haftamdayım çok sukur ıkımızde çok ıyız senın nasıl gdıo hamılelık medıcal park gdıyorum sen hangı hasthneye gdıorsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?