- 26 Mayıs 2010
- 223
- 12
- 118
- Konu Sahibi journalist
-
hayırlısı canım ya korkma bunlar gsel heycanlarmıs kacıncı haftadasın sen
aynenn cnm bende uyur uyumaz kalkıyorum gecelerı nefes almıyo tıkanıyo gbı oluyorum benımde 27+3 gunluk nasıpse dogum ne zmn:)
ed cnmmm ılk çocugunmu senınde benım gbı korkuların varmı zamn yaklastıkça korkulrm da baslıyoo sıkıntılı bır surectıyım suan sende durum nasıl
hayırısı olsun cnmmm çok guselll bı duygu allah herkese nasıp etsınn
kızlar selam uzun zamandır girmemiştim nasılsınız, bebişler nasıl ? herşey yolundadır umarım; zamanımız gittikçe azalıyor heyecan ve korku bir arada artık :)
Senin daha da az var bize göre, hadi bakalımAynen heyecan bir yandan korkular bir yandan gidip gidip geliyoruz, ama artık benim başladı şikayetlerim, senin nasıl gidiyor? Son 1 haftadır sırtım ve belim müthiş ağrıyor, neredeyse her an Bir de doktorun bir sıkıntı yok demesine rağmen insanlar ve tabiiki ben bebeğin aşağıda olduğunu düşünüyoruz, karnım resmen aşağı sarkıyor sanki her geçen gün, göğüs altım bomboş, en ufak bir nefes sorunum yok..Bilemiyorum,bir sonraki kontrolüm haftaya bugün..
eğer herşey normal gderse allahn izniyle temmuz 2 gibi kızımızı kucağımıza alıcaz eğer doppler yaptıracak olan yada 3 boyutlu olarak bebişini görmek isteyen varsa izmir çankaya tıp merkezinde ilgi alaka çok iyi bebişinizin cdsinide veriyorlar ve fiyat çok cüzi sadece 27 lira bende bu zamana kadar doktor açısından çok sıkıntı yaşadım ama sonunda iyi bir hastane ve doktor bulabildim
canım renkli olarak mı 3 boyutlu gösteriyorlar bebişi ? orada hangi dr a gittin ismini yazarsan sevinirim
aynı şikayetler bende de var canım ayakta fazla kalınca kasıklarıma ağrı giriyor sanki bebek sürekli aşağı iniyor gibi geliyor. her gece yatağa uzanınca belimden kaynaklanan sol bacak ağrısı başlıyor bazen uykumdan bile uyandırıyor bu ağrıanne olmak kolay değilmiş bunu iyi anlatıyor bize bebişler Allah hepimize yardım etsin sağlıkla doğuralım inşallah :)
evet canım renkli olarak 3 boyutlu gösteriyorlar banada doktorum önermişti ama fiyat söylememişti dedm büyük ihtimalle 100 liradan aşağıya olmaz ama yinede bi gitmek istedim 27 tl deynce şaşırdım tekrar sorup teyid ettirdim çok iyi olmuştu o gün cd de veriyorlar benim bebiş uyuyordu :) doktorun adıda HASAN ULAŞ BAŞYURT gerçekten iyi bi doktor herkez bana sezaryen olman gerekiyo derken o normal doğum yapabilirsin son haftaya kadar herşey değişebiliyor içini rahat tut dedi ben çok memnun kaldım umarım sende gidersen memnun kalırsın
evet canım renkli olarak 3 boyutlu gösteriyorlar banada doktorum önermişti ama fiyat söylememişti dedm büyük ihtimalle 100 liradan aşağıya olmaz ama yinede bi gitmek istedim 27 tl deynce şaşırdım tekrar sorup teyid ettirdim çok iyi olmuştu o gün cd de veriyorlar benim bebiş uyuyordu :) doktorun adıda HASAN ULAŞ BAŞYURT gerçekten iyi bi doktor herkez bana sezaryen olman gerekiyo derken o normal doğum yapabilirsin son haftaya kadar herşey değişebiliyor içini rahat tut dedi ben çok memnun kaldım umarım sende gidersen memnun kalırsın
Amin cnm inşallah, sağlık herşeyden önce..
Benim geçen sabah aniden sağ bacağıma kramp girdi ama ben hayatımda böyle bir acı yaşamadım, o kadar kötüydü ki hemen bir eczaneye gidip magnezyum aldım ve o gün başladım içmeye, bugün 4. gün ve ne karnımdaki kasılmalardan ne de kramplardan eser kalmadı, müthiş rahatladım :) Ama bu sefer de faranjitim tuttu 3 gündür berbatım,ses filan kalmadı neyse ki ateş yükselmedi..Nazar hep bunlar nazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?