Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında doğum yapacak İZMİR'li anne adayları,neredesiniz? :)

Değilsin tabii:)daha dur bebek doğuncaya kadar o aldıklarına hergün bakıp sarılıcaksın önce kıyafetleri sonra kendilerini sevicez nasipse..

Evet dediğin gibi.. Az evvel küçük patikli tek altlarına bakarken küçük çığlıklar attım:)) Ne acaip bir şey, daha yüzünü bile görmeden karnındaki hareketlerini hissetmeden sadece doktor kontrollerinde bir kaç dakika görebildiğin, daha var mı yok mu onu tam anlamamışken(ben öyle hissediyorum yani var tabii biliyorum ama daha kilo filan da almadım var mı yok mu belli değil:) içimizde müthiş bir aşk ve sevgi var bebeklerimize karşı..Bu çok garip ve mucizevi bir şey..İnşallah her isteyen kadın yaşar bu duyguyu er yada geç.....

selam kızlar bende izmirdeyim, haziran annesi olacam kısmet olursa haberleri bekliiyorum sizlerden
be Başkent Üniversitesi ne gidiyorum

Bu arada hastanenden ve doktorundan memnun musun?? Bir de nasıl fiyatlar, muayene ve doğum ücretleri?? Ben Kahramanlarda Su Hospital'a gidiyorum orada Ersöz bey var,çok memnunum doktorumdan..Yılbaşından önce 12 tlymiş muayene ücretleri yılbaşından sonra katkı payları arttı filan bişiler oldu 43 tl ödüyorum şimdi, normal doğum 650 sezeryan 750 civarıymış öyle duydum, epidural normal ise 1500 civarıymış..Ben normal istiyorum epidural filan olmadan, ama yinede Su'da yapacağım doğumu bir aksilik çıkmazsa çünkü doktoruma çok bağlandım,inşallah onsuz bir doğum yazılmamıştır kaderime :))))

daha linki okumadım ama sıcak zor olacak yazlıklara hücum ederiz bzde oralar daha serin oluyor ... valla benim kayınvalidem gelmez sormaz bile o yüzden rahatım ama dediğim gibi ince penye altlar alacam her ihtimale karşın şu yaz sezon ürünleri bir çıksın özellikle mothercare biz ablamda kullanmıştık yeni doğanları bile 3-4 ay giydirdik.biraz pahalı ama bebiş için değer

canım hastane içime sinmedi ama doktorumdan çok memnunum. fark olarak 65 ödüyorum 2li teste 150 verdm. şimdi ayrıntılıya 150 verecem doğum fiyatlarıda en pahalı epiduralli 1500 tl valla karar vermedim doğum şekline daha biraz kilolu hamile kaldım şu ana kadar 2 kilo aldım ama zaten şişmandım

Ay evet allahtan yazlıklar var, gerçi ben kocamı öyle uzun uzun bırakıp nasıl yazlığa gideceğim onu da bilmiyorum açıkçası :26:

Oooo ne kadar pahalıymış Başkent Hastanesi ama doktorlar önemli olan insan doktoruna güvendimi, bağlandımı bırakmak istemiyor asla...

Doğum şekli için senin için kolay olacak olan hangisi ise,doktorla karar vermek en iyisi.. Normal doğum olsa daha iyi ben de hep dua ediyorum umarım bir aksilik yaşamayız doğum öncesi diye,doğum yolu bebek için çok önemliymiş, akciğerlerin son gelişim aşaması filan..İnşallah senin de gönlünden geçen olur..Kilo konusu tabii hepimizde biraz sıkıntı, ben de şuanlık 2 kilo kadar aldım, çok geldi bana, daha uzun zaman var hakkımı son 2 ayda kullanmak istiyorum..Bir de doktorum 12-14 kilo almayı unut filan deyince iyice panik oldum..Dikkat edicezz mecccbuurrrrrrrr :)))))

selam kızlar, bende allah kısmet ederse temmuzda oğluşumu kucağıma alıcam :)
özel gözde hastanesine gidiyorum, dr umdan da memnunum... muayene ücreti olarak yeni zamlarla beraber 30 tl ödüyorum..
henüz doğum ücretlerini net olarak konuşmadık ama tahminim söylediğiniz civarlarda olacaktır...
inşallah normal doğum istiyorum, epiduralle tabikide :)

merhaba Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. ben medikal parka hastanesine gidiyorum ama gözde hastanesini yeni duydum sanırım tek kadın doğum dr u varmış memnunmusunuz? bi kere gidip denemek istedim ama kk dan bi arkadaşım ilk gittiğinde çok ilgilendiğini 2. ye gittiğinde ultrasona bile sokmadan gönderdiğini yazdı o yüzden denemekten vazgeçmiştim sizin görüşlerinizi merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

Merhaba,
Yeni gördüm msjinizi kusura bakmayın...
Zaten yeni açılmış bir hastaneymiş burası.. evet tek kadın doğum Dr u var, memnunum ben ilgisiyle alakalı bi sıkıntım olmadı.. zaten ayda bir tarih veriyor doğal olarak ultrasona fln almak durumunda takip için. ..
Acaba arkadaşınız sık aralıklarla mi gitti?

Merhaba yaz anneleri

Öncelikle Allah bebek bekleyen bütün anne adaylarına sağlıklı doğumlar nasip etsin. Ben de kısmetse temmuzda oğlumu kucağıma alacağım. Yarın Gazi Hastanesinde kontrolümüz var bebeğimi göreceğim inşallah . Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle

Cevap verdiğiniz için çok ederim .doktora ne kadar bi arayla gittiğini inanın bende bilmiyorum

amiiiinn allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah...

merhaba hanımlar
Bugün gazi'de kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey normal çıktı. Daha önce devlet hastanesinde dr. bebeğim için erkek demişti ama bugün doktorum kıza benziyor dedi emin konuşmadı. 19+5 haftalığım. emin konuşması gerekmez miydi?

Merhaba;

Genelde erkeği bilmek daha kolay derler, ama kız bebeklerde de çok karıştırabiliyormuş doktorlar, göbek bağını pipi sanıyorlarmış.. Ayrıca bir doktordan duymuştum,dış genital organlar dışında cinsiyet için ipucu veren başka şeyler de varmış, mesela bebeğin yüz kemiklerinin yapısı... Ama demekki hala netleşmedi..Bilemedim...

merhaba kızlar iyisinizdir umarım uzun zamandır yazamıyorudum şimdi bakayım bi yazayım dedim:) ben doğuma ege üniversitesinde karar verdim bi terslik çıkmazsa orada doğum yapacağım inşallah. ama tabi dünya hali belli olmaz:) hazırlıklar tam gaz devam ediyor. hastane çıkışını battaniyesini ıvır zıvır şeyleri aldım. sizde nasıl gidiyor hazırlıklar? haftaya perşembe şeker yükleme testi için çağırdı drum. aç karnına gideceğim:18:inş bi terslik çıkmaz. öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın ....

Eee hadi hayırlısı o zaman :) Valla hazırlıklar durdu bu aralar bende.. Keyfim yok hiç.. 24. haftada yapılıyor değil mi şeker,ayrıntılı da olucak mı? Benm bu cuma rutin kontrolüm var smear dışında herhangi birşey yapılmayacak ama 3 hafta sonrakinde ayrıntılı ugs,şeker filan böyle kombine bişiler olucak :)) Şeker için mümkünse yalnız gitme, bazen ani durumlar olabiliyormuş, kısa süreli fenalaşma filan gibi..Bana sağlık ocağında söylemişlerdi, hatta o yüzden biz yapmıyoruz, yapan sağlık ocakları yerine hastaneye gitmen daha doğru demişlerdi...

Ya kızlar buarada tetenoz aşısı oldunuz mu? Bu aralar çağırıyor sağlık ocakları aşı için..Ben daha olmadım, tırsıyorum azcık, yalnızım gün içinde ateş filan yapıyormuş,Cuma yaptırayım olmadı diyorum bişi olcaksa da hsonu eşim en azından yanımda olur :18: :18: :18:

ben ayrıntılı 20 de oldum cnm. şeker yükleme 24 ile 28 de yapılıyor ben 25 te yaptıracağım. yalnız olmam umarım. ben yaptırdım tetenoz aşısının ilk dozunu. ikinci dozu da 1 ay sonra yaptıracağım. zaten toplamda 5 doz felan sanırım.

Aşı sonrası nasıldı?Ateş ağrı filan yaptı mı?

cnm smear neden yapılıyor bir hastalık mı var eğer yoksa hiç yaptırma derim ben ne alaka anlamadım şeker için evet yalnız gitmeyin ben bişey olan daha görmedim ama tedbir olsun içilen glikoz miktarına göre 2-3-4 kez kan verilebiliyor. o yüzden dikkat edin ve olabildiğince erken saate randevu alın
tetenoz aşısına gelince benki aşı duyunca bayılaırım bu yüzden 24. haftaya kadar kaçtım ama hiç bişey olmuyor ilk vurulduktan sonra sanki biraz uyuşma oldu başka bişey olmadı ağrı ateş vs. korkma yani ama bünyeden bünyeye değişiyor bu durum..

Son düzenleme:

Cnm hpv var da ben de..Yeni öğrendim daha,hamileliğimden hemen önceki smear testim sıkıntılı çıkmıştı..Ama doktor hamilelikte smear alımını her hangi bir riski olmadığını söylemişti..Hatta şöyle birşey demişti "aslında hamile kalan her kadının smear yaptırması gerek, çünkü o ana kadar bilinmeyen ve bebeği etkileyecek bir durum var ise önceden önlem alınsın" nitekim bende hpv tespit edildi ve normal doğum yapamayacağım,bebeğime bulaşacak yoksa..eğer bilmeseydim normal doğum yapacaktım ve bebeğimin başına çok kötü bir iş açmış olacaktım...gibi gibi...

Erken saate randevu, onu da not ettim hafızama, teşekkürler :))
Senden güç alarak yaptırıyorum aşımı yarın Herşey bebeğim için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…