Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benimkide aynı canım günü günün tutmuyor. 2 kere hareket etmıyor dıye acıl doktora gittim ama el ense yatıyordu sıpa. Hiç hareket etmemesi sıkıntı tabi onu takip etmek gerekir

2 gündür camasırım su gibi ıslanıyor canım bazen avuc içi kadar bazen daha az. Doktorumla görüştüm takip et dedi bakalım yarın gidicem olmadı
Senin bu yaşadığını ben 24. Hafta da yaşadım. Kontrolden geldiğim hafta korona virüsünün görüldüğü ilk hafta 15 Mart sonrası iki hafta kadar devam etti. Gidiyorum su. Köpük gibi akıntı yok. Sadece ıslak. O ara doktora gidemezdim. Psikolojik iki hafta çok kötü oldum. Korkum geçtikçe azalma oldu strese bağladım. Kontrol günü 27. Haftada doktora söyledim. 150 liralık bir test yaptı. Bebeklerin suyu normal dedi tuvaletindir dedi fark etmeden yapıyorsundur dedi. Test temizdi ama o zaman yoktu ki önceki iki hafta vardı. Eczanede pet gibi testleri var olmadı ondan alabilirsin. Renk değişirse bebeğin suyuymuş.

Allah korusun canim inşallah düzelir ve oyle bi duruma gerek kalmaz sağ salim vaktinde zamaninda alirsin yavrunu kucağına bende erken doğumdan cok korkuyorum yaa az ayakta kalsam sirtim karnim agriyo asagiya baski oluyo hemen oturuyorum korkumdan

Bende her defasında söylüyorum doktoruma su gibi akintim var diye hatta bi onceki kontrolde artmistida. Biraz ultrasonda bebeğin suyu gayet iyi akintidir o dedi ama bende cok korkmuştum oda iki gun fazlalasti şuanda hala var ama aşırı değil

Korkma lütfen. İyi düşün iyi olsun. İlk zamanlar da ki gibi düşün ilk 10 12 hafta bu dönemi de geçtik mi bu sefer kavuşuyoruz. Ben 34.haftayii atlatayım diyorum ondan sonrası Allah kerim.
Bebegin eksiklerine ver kendini yavaş yavaş yap hazırla, bende bu hafta kalan eşyaları ütü yapacam tabi oturarak. Hastane çantamı tamamlayıp kenara alacam. Yinede nekadar dikat etsem de benim 2 buçuk yaşında bir oğlum var. Hep evdeyiz artık oda birşeyler in farkında evde sürekli "anne kalk, anne gel.." moduna. Ailem yurtdisindan eşimin ailesinden bir kaç kişi var etrafımda ama Virüs den Dolayı gelen olmuyor. Yalnızım Üstelik çocukla. Allah'a tevekkül edelim korkularımızı bir yana bırakalım

Hepimiz manyağız merak etme bizimkilerde aynı canları nasıl isterse bi gün canıma oluyorlar gece gündüz bi gün iki pıt pıt o kadar

Benim doktor da aynını dedi takmıyorum artık azda olsa hissettiysem yetiyo

Hepimiz manyağız merak etme bizimkilerde aynı canları nasıl isterse bi gün canıma oluyorlar gece gündüz bi gün iki pıt pıt o kadar

Katiliyorum sana. Günü gününe uymuyor. Bu bebek hareketleri sayma işine de pek inanmıyorum. Çünkü bazen bütün gün seyirme şekilde bir kaç kez hissedersin, öbür gün tekme tokat gibi karnını oynatır. Bu pozisyonla alakalı. Bide ikiz annelerinde daha da farklı. Önemli olan hissetmek stres yaptıkça hissediyor bebekler bence.

sanırım sadece ikiz olduğu için nolur nolmaz diye çıkardı önümüzdeki 10 hafta önemli kalmaları gerek dedi. Şükür bir riskten bahsetmedi
12.ci haftadan sonra crinone jeli biraktirip progestrron fitilie gectik gunluk 2 olarak kullanyorum cnm. Bnm dr erken dogumu onler progeston aksitma demisti merak etme artik sende 2 olrak aliyorsun

Cnm insallah pasamuz zamaninda gelir iyi dusunelim stresten uzak dur abisi karnini bol bol sevsin kardesi hissedir

12.ci haftadan sonra crinone jeli biraktirip progestrron fitilie gectik gunluk 2 olarak kullanyorum cnm. Bnm dr erken dogumu onler progeston aksitma demisti merak etme artik sende 2 olrak aliyorsun
Aynen canım 200 lük seninkide öylemi bacağımda kramp başladı gece uyanıncada acıyodu onada bi ilaç verdi her gittiğimde ilaç sayım artıyo

Yok canım stres yapmıyorum artık hissedeyim yeter bana doktorda öyle söyledi zaten hergün aynı olmaz hareketleri diye Allah hepimize hayırla sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar dün oksaparı ilk defa koldan vurdum ilk başta biraz yaktı ama morluk falan olmadı şu anda. Göbeğimin iki tarafıda hem mor hem şişti biraz koldan devam edeceğim sanırım. Koldan yapan varmı

Aynen canım 200 lük seninkide öylemi bacağımda kramp başladı gece uyanıncada acıyodu onada bi ilaç verdi her gittiğimde ilaç sayım artıyo
evet tatlim 200luk olandan sabah aksam 2 kere 12.ci haftadan beri iciyorum bu fitil hem agizdan hem alttan kullanilyormus ben agizdan aliyorum. Benim de gece bacak kaslarima kramp giryordu magnezum icmeye basladiktan sonra baya gecti cnm cunku magnezum kaslari gevsetiyor ve bavursak hareketlere de etkiledigi icin ilk basta ishal de olabilyor ama bana cok iyi geldi hem kramp icin hem wc icin . 2 gun onceki karindaki kas agrim cokkkk sukur gecti mal gibi karnimi kendim usutmusum artik yaglamaktan korkuyorum tekrar usuturum diye

Kızlar dün oksaparı ilk defa koldan vurdum ilk başta biraz yaktı ama morluk falan olmadı şu anda. Göbeğimin iki tarafıda hem mor hem şişti biraz koldan devam edeceğim sanırım. Koldan yapan varmı
Ben 1 hafta kadar yapmıştım. İlk gün bende de morluk olmadı ağrıda. Üçüncü gün bir baktım madde bağımlısı olanların kolları gibi mosmor olmuş. 5 gün sola vurulup 2 günde sağa vurulup göbeğe geçtim. Acısı gerçekten yok gibiydi ama bende morluk çok oldu.

hemşire dün bi gün sağa bigün sola yap dedi bakalım nolacak olursa bende göbeğe dönerim heralde

yağlayıp kıyafetine geçmesin diye bez koyup kapat canım hemen bende dikkat ediyorum benim sadece geceydi gündüzde toplam 2 tane fitil olarak kullanıyorum

Ben en başından beri kol ve göbekten yapıyordum artık göbek çok acıyor bacaga da geçtim

Haklısın canim senin küçük çocuğun olduğu icin isin biraz daha zor Bende bir buçuk ay olcak evime geleli sadece yemek yapiyorum gerisi hep eşimde suan 28+3 deyim ve bu zmana gelene baya tedirgindim ama sen oglumu 28 haftalik doğurdum diyince simdilerde azda olsa bi rahatlama geldi yasam sinirina ulasti minigim.diye tabi hersey nasib kısmet kaderde ne varsa onu yaşayacağız ama böyle orneklerde umut oluyo yinede bende ayin 18 de kontrole gidicem o zmn eksiklerimi alip cantami hazirlamaya baslaycm Allah nasib ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…