- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.241
Benimkide aynı canım günü günün tutmuyor. 2 kere hareket etmıyor dıye acıl doktora gittim ama el ense yatıyordu sıpa. Hiç hareket etmemesi sıkıntı tabi onu takip etmek gerekirKızlar inşallah Temmuz sonu gibi Doğum yapacağım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah.
Bir şey sormak istiyorum. Benim Bebek bi gün çok hareket ediyor bi gün sakin mesela 2,3 gün üst üste deli gibi hareket ediyor iki üç gün sakin duruyor sabahtan akşama kadar bi kaç ufacık hareket hissettim. Bugün doktordaydım dün de az kayınvalidemlerdeydik acaba yoruldum ondan mı diyorum ama geçen gün temizlik yaptım o gün deli gibi hareket etti. Bizim çocuk mu dengesiz anlamadım. Sizin de böyle oluyor mu?
Bi de bi daha ki ay kontrole gidene kadar aklımda hep acaba iyi mi diye düşünüyorum. Tek manyak ben değilimdir inşallah
Senin bu yaşadığını ben 24. Hafta da yaşadım. Kontrolden geldiğim hafta korona virüsünün görüldüğü ilk hafta 15 Mart sonrası iki hafta kadar devam etti. Gidiyorum su. Köpük gibi akıntı yok. Sadece ıslak. O ara doktora gidemezdim. Psikolojik iki hafta çok kötü oldum. Korkum geçtikçe azalma oldu strese bağladım. Kontrol günü 27. Haftada doktora söyledim. 150 liralık bir test yaptı. Bebeklerin suyu normal dedi tuvaletindir dedi fark etmeden yapıyorsundur dedi. Test temizdi ama o zaman yoktu ki önceki iki hafta vardı. Eczanede pet gibi testleri var olmadı ondan alabilirsin. Renk değişirse bebeğin suyuymuş.2 gündür camasırım su gibi ıslanıyor canım bazen avuc içi kadar bazen daha az. Doktorumla görüştüm takip et dedi bakalım yarın gidicem olmadı
Allah korusun canim inşallah düzelir ve oyle bi duruma gerek kalmaz sağ salim vaktinde zamaninda alirsin yavrunu kucağına bende erken doğumdan cok korkuyorum yaa az ayakta kalsam sirtim karnim agriyo asagiya baski oluyo hemen oturuyorum korkumdanHayır böyle kalırsa zaten normal Doğum imkansız. Sezeryan da şöyle riskli Allah korusun rahmimi bile alabilirler. Erken doğum riski de böyle oluşuyor şimdi aşağıda durdukca açılma ve sıvı kaybı olabiliyormuş. Tek gebelikte te ciğer gelistirici iğne vuruluyor bu gibi durumlarda. Mesela. Benim oğlumda zaman kalmamıştı bile bu iğne için.
Bende her defasında söylüyorum doktoruma su gibi akintim var diye hatta bi onceki kontrolde artmistida. Biraz ultrasonda bebeğin suyu gayet iyi akintidir o dedi ama bende cok korkmuştum oda iki gun fazlalasti şuanda hala var ama aşırı değilSenin bu yaşadığını ben 24. Hafta da yaşadım. Kontrolden geldiğim hafta korona virüsünün görüldüğü ilk hafta 15 Mart sonrası iki hafta kadar devam etti. Gidiyorum su. Köpük gibi akıntı yok. Sadece ıslak. O ara doktora gidemezdim. Psikolojik iki hafta çok kötü oldum. Korkum geçtikçe azalma oldu strese bağladım. Kontrol günü 27. Haftada doktora söyledim. 150 liralık bir test yaptı. Bebeklerin suyu normal dedi tuvaletindir dedi fark etmeden yapıyorsundur dedi. Test temizdi ama o zaman yoktu ki önceki iki hafta vardı. Eczanede pet gibi testleri var olmadı ondan alabilirsin. Renk değişirse bebeğin suyuymuş.
Allah korusun canim inşallah düzelir ve oyle bi duruma gerek kalmaz sağ salim vaktinde zamaninda alirsin yavrunu kucağına bende erken doğumdan cok korkuyorum yaa az ayakta kalsam sirtim karnim agriyo asagiya baski oluyo hemen oturuyorum korkumdan
Hepimiz manyağız merak etmeKızlar inşallah Temmuz sonu gibi Doğum yapacağım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah.
Bir şey sormak istiyorum. Benim Bebek bi gün çok hareket ediyor bi gün sakin mesela 2,3 gün üst üste deli gibi hareket ediyor iki üç gün sakin duruyor sabahtan akşama kadar bi kaç ufacık hareket hissettim. Bugün doktordaydım dün de az kayınvalidemlerdeydik acaba yoruldum ondan mı diyorum ama geçen gün temizlik yaptım o gün deli gibi hareket etti. Bizim çocuk mu dengesiz anlamadım. Sizin de böyle oluyor mu?
Bi de bi daha ki ay kontrole gidene kadar aklımda hep acaba iyi mi diye düşünüyorum. Tek manyak ben değilimdir inşallah
Benim doktor da aynını dedi takmıyorum artıkYani bugün doktora gittim gayet iyi dedi. Sordum bi gün çok hareket ediyor bi gün az diye, bizim gibi onlarda bi gün keyifli bi gün keyifsiz olurlar dedi. İşte ama gel bi de bana sor. Ben de erkek işte doktor da olsa rahat dedim
Hepimiz manyağız merak etmebizimkilerde aynı canları nasıl isterse bi gün canıma oluyorlar gece gündüz bi gün iki pıt pıt o kadar
12.ci haftadan sonra crinone jeli biraktirip progestrron fitilie gectik gunluk 2 olarak kullanyorum cnm. Bnm dr erken dogumu onler progeston aksitma demisti merak etme artik sende 2 olrak aliyorsunsanırım sadece ikiz olduğu için nolur nolmaz diye çıkardı önümüzdeki 10 hafta önemli kalmaları gerek dedi. Şükür bir riskten bahsetmedi
Cnm insallah pasamuz zamaninda gelir iyi dusunelim stresten uzak dur abisi karnini bol bol sevsin kardesi hissedirHayır böyle kalırsa zaten normal Doğum imkansız. Sezeryan da şöyle riskli Allah korusun rahmimi bile alabilirler. Erken doğum riski de böyle oluşuyor şimdi aşağıda durdukca açılma ve sıvı kaybı olabiliyormuş. Tek gebelikte te ciğer gelistirici iğne vuruluyor bu gibi durumlarda. Mesela. Benim oğlumda zaman kalmamıştı bile bu iğne için.
Aynen canım 200 lük seninkide öylemi12.ci haftadan sonra crinone jeli biraktirip progestrron fitilie gectik gunluk 2 olarak kullanyorum cnm. Bnm dr erken dogumu onler progeston aksitma demisti merak etme artik sende 2 olrak aliyorsun
Yok canım stres yapmıyorum artık hissedeyim yeter banaKatiliyorum sana. Günü gününe uymuyor. Bu bebek hareketleri sayma işine de pek inanmıyorum. Çünkü bazen bütün gün seyirme şekilde bir kaç kez hissedersin, öbür gün tekme tokat gibi karnını oynatır. Bu pozisyonla alakalı. Bide ikiz annelerinde daha da farklı. Önemli olan hissetmek stres yaptıkça hissediyor bebekler bence.
evet tatlim 200luk olandan sabah aksam 2 kere 12.ci haftadan beri iciyorum bu fitil hem agizdan hem alttan kullanilyormus ben agizdan aliyorum. Benim de gece bacak kaslarima kramp giryordu magnezum icmeye basladiktan sonra baya gecti cnm cunku magnezum kaslari gevsetiyor ve bavursak hareketlere de etkiledigi icin ilk basta ishal de olabilyor ama bana cok iyi geldi hem kramp icin hem wc icin . 2 gun onceki karindaki kas agrim cokkkk sukur gectiAynen canım 200 lük seninkide öylemibacağımda kramp başladı gece uyanıncada acıyodu onada bi ilaç verdi her gittiğimde ilaç sayım artıyo
Ben 1 hafta kadar yapmıştım. İlk gün bende de morluk olmadı ağrıda. Üçüncü gün bir baktım madde bağımlısı olanların kolları gibi mosmor olmuş.Kızlar dün oksaparı ilk defa koldan vurdum ilk başta biraz yaktı ama morluk falan olmadı şu anda. Göbeğimin iki tarafıda hem mor hem şişti biraz koldan devam edeceğim sanırım. Koldan yapan varmı
hemşire dün bi gün sağa bigün sola yap dedi bakalım nolacak olursa bende göbeğe dönerim heraldeBen 1 hafta kadar yapmıştım. İlk gün bende de morluk olmadı ağrıda. Üçüncü gün bir baktım madde bağımlısı olanların kolları gibi mosmor olmuş.5 gün sola vurulup 2 günde sağa vurulup göbeğe geçtim. Acısı gerçekten yok gibiydi ama bende morluk çok oldu.
yağlayıp kıyafetine geçmesin diye bez koyup kapat canım hemenevet tatlim 200luk olandan sabah aksam 2 kere 12.ci haftadan beri iciyorum bu fitil hem agizdan hem alttan kullanilyormus ben agizdan aliyorum. Benim de gece bacak kaslarima kramp giryordu magnezum icmeye basladiktan sonra baya gecti cnm cunku magnezum kaslari gevsetiyor ve bavursak hareketlere de etkiledigi icin ilk basta ishal de olabilyor ama bana cok iyi geldi hem kramp icin hem wc icin . 2 gun onceki karindaki kas agrim cokkkk sukur gectimal gibi karnimi kendim usutmusum artik yaglamaktan korkuyorum tekrar usuturum diye
Ben en başından beri kol ve göbekten yapıyordum artık göbek çok acıyor bacaga da geçtimKızlar dün oksaparı ilk defa koldan vurdum ilk başta biraz yaktı ama morluk falan olmadı şu anda. Göbeğimin iki tarafıda hem mor hem şişti biraz koldan devam edeceğim sanırım. Koldan yapan varmı
Haklısın canim senin küçük çocuğun olduğu icin isin biraz daha zor Bende bir buçuk ay olcak evime geleli sadece yemek yapiyorum gerisi hep eşimde suan 28+3 deyim ve bu zmana gelene baya tedirgindim ama sen oglumu 28 haftalik doğurdum diyince simdilerde azda olsa bi rahatlama geldi yasam sinirina ulasti minigim.diyeKorkma lütfen. İyi düşün iyi olsun. İlk zamanlar da ki gibi düşün ilk 10 12 haftabu dönemi de geçtik mi bu sefer kavuşuyoruz. Ben 34.haftayii atlatayım diyorum ondan sonrası Allah kerim.
Bebegin eksiklerine ver kendini yavaş yavaş yap hazırla, bende bu hafta kalan eşyaları ütü yapacam tabi oturarak. Hastane çantamı tamamlayıp kenara alacam. Yinede nekadar dikat etsem de benim 2 buçuk yaşında bir oğlum var. Hep evdeyiz artık oda birşeyler in farkında evde sürekli "anne kalk, anne gel.." moduna.Ailem yurtdisindan eşimin ailesinden bir kaç kişi var etrafımda ama Virüs den Dolayı gelen olmuyor. Yalnızım Üstelik çocukla. Allah'a tevekkül edelim korkularımızı bir yana bırakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?