Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canim cok sevindim insallah minnoslarini saglikla kucagina alirsin

Maşallah miniklere hadi gözün aydın canım

Dikkat et canim acilman filan yok dimi cok ayakta durma
Valla benim doktorum alltan bir kere muayne etti bir ay önceki muaynemdeydi bu sefer bakmadi alttan suyu falan iyi diyo sadce ama ben bu baski hissini hep yasadim baslarda idrar enfeksiyonundan simdide asagi baskisindan ayakta kalmamaya dikkat ediyorum sadece yemek yapiyorum zaten o zamn bile biraz ayakta kalinca aşağı baski hissediyorum hemen oturuyorum bayramdan sonra annemlere gidicem yine yemek dr olsa uğraşmak istemiyorum

Gozun aydin canm ınsallah vakitlerini bekler kuzucuklarimiz bu arada sezeryan ücreti baya uygunmuş

Canim seninle günü gününe ayniyiz bende 30+2 yim insallah esin en kisa zamnda yaninda olur alışveriş icin yazmak istedim ben doktor kontrolune gittigim de yaptim pijama takim aldim 2 tane alt üst bedenden dolayi internete guvenemedim cok kilo aldim ben onu ayarlayamam diye benimkiler large beden ama lohusa oldugu icin kaliplar genis tutulmus suan gayet rahat umarim doguma kadar aşırı kilo almam netten sadece bebek icin isimli hastane çıkışı aldim ben onunda diger ihtiyaclarini e bebekden aldim

Gözün aydın canım

Gozun aydin canm ınsallah vakitlerini bekler kuzucuklarimiz bu arada sezeryan ücreti baya uygunmuş
Aynen canim normal doğumda da eğer ebe ile olsun dersen 750 lira, doktorda olsa dersen 1500 dedi sanırım ama emin değilim 1000 ile 1500 arasında bir şey dedi.

Anladım canım evet inşallah düzelir seninki. Sen dikkat et kendine kuzum, telaş yapma Allah'ın izniyle bir şey olmayacak

Ay masallah size.her şey güzel görünüyor artık dogsada sorunsuz olur gibi darısı başıma inşallah.cumartesi de beni çağırdı doktorum.cati muayene si nasıl bazıları çok zor diye yazmış ama biz tüp bebekliler için zor olmaz diye düşünüyorum doğru mu dusuncem

Yaa kilosu falan gayet güzel sağlıkla gelsin inşallah miniş

Şu an olan bedenin bir büyüğünü falan alabilirsin canım ben balenli sütyenleri 3. Ayda bıraktım almışkende pentiden emzirme sütyeni almıştım. Atleti dagiden alıcam almadım daha ama henüz stok görünmüyo bedenimde

Oh ne güzel masallah hepinize güzel haberler geliyor bugün sağlıcakla gelsinler vakitlerinde inşallah

Bende kurban bayramından önce doğuruyorum kısmetse bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda 1176 ve 1267 gram çıktı yavrular. Eğer herşey yolunda giderse temmuz sonu bayramdan önce doğum olur dedi. İkiside baş aşağı ama normal doğum için aksiyon aramayalım zaten zor sahip olmuşsunuz dedi tamam dedim bende sağlıklı olsunlarda sezeryan normal önemli değil. İnşallah 37 haftayı görürüz

Çok güzel sezeryan ücreti de iyiymiş burda şuan 2 bin temmuzda da zam yapıyorlar umarım ben doğurmadan zam gelmez kiloları nasıl? Aslında bu soruyu sorarken tereddüt ettim çünkü önemli olan sağlıklı olmaları biz buna bakacağız demi

Aynen bari sezeryan ucuz olsun tam haftalarında minnoşlarım. İmzadaki ölçü 2 kilo olmuş kuşlarım. Aynen canim benim içim yavaş yavaş rahatlıyor. Benim bebişler birinin dibinde değiller. Biri bir başta diğeri başka tarafta çok şükür şuan için iyiler inşallah sağlıkla doğarlar

Maşallah canım bizde bugun bunu konuştuk. İkiside baş aşağı olsa normal doğum mu düşüneceksiniz dedim. Hayır dedi ben o riske girmem . Eskiden yapıyordum ama şuan her türlü ameliyat olacaksın dedi. Doğum anında aşağıdaki bebeği aldıyorduk hop diğeri dönüyordu hiç risk almaya gerek yok dedi. Bende zaten iki bebekle istemiyorum normal dedim. Bu kilo ile sakat kalırım vallahi ne gerek var

Oyy maşallah aynen sen rahatla artık 2 kilo oldularsa doğana kadar 3 bulurlar darısı bizimkilere benimkiler dip dibe idi artık yüzlerinı de göremiyoruz engel oluyorlar birbirlerine 8 haziran ayında kadar benimkiler de birazı daha toparlanırlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…