- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.041
Canim cok sevindim insallah minnoslarini saglikla kucagina alirsinKızlar kontrolden geliyorum. Çok şükür kızımla oğlum haftasıyla uyumlu çıktı. Doktorda sevindi istediğimiz bu dedi ne önde ne geride tam gününde olmasıNts ye sokmadı üç hafta sonraya gün verdi. Ben iki hafta sonra gideceğim. Suları, yerleri güzel, açılma yok dedi. Sezeryan tarihim netleşmedi şuanki durumlarına göre 37 çıkarırız dedi. Ani bir durum oluşmazsa su azalması sancı kanama gibi durumlar olmazsa dedi. Kaşıntı için dahiliye yönlendirme yaptı. Hastanenin Başhekimi gebelikten dedi. Üç ilaç verdi on güne kalmaz geçirecek dedi inşallah dedim sezeryan ücreti 1500 lira, birgün kalınıyormuş. Tek refakatçi. Süse izin var. Çok şükür bugün de böyle geçti
Maşallah miniklere hadi gözün aydın canımKızlar kontrolden geliyorum. Çok şükür kızımla oğlum haftasıyla uyumlu çıktı. Doktorda sevindi istediğimiz bu dedi ne önde ne geride tam gününde olmasıNts ye sokmadı üç hafta sonraya gün verdi. Ben iki hafta sonra gideceğim. Suları, yerleri güzel, açılma yok dedi. Sezeryan tarihim netleşmedi şuanki durumlarına göre 37 çıkarırız dedi. Ani bir durum oluşmazsa su azalması sancı kanama gibi durumlar olmazsa dedi. Kaşıntı için dahiliye yönlendirme yaptı. Hastanenin Başhekimi gebelikten dedi. Üç ilaç verdi on güne kalmaz geçirecek dedi inşallah dedim sezeryan ücreti 1500 lira, birgün kalınıyormuş. Tek refakatçi. Süse izin var. Çok şükür bugün de böyle geçti
Valla benim doktorum alltan bir kere muayne etti bir ay önceki muaynemdeydi bu sefer bakmadi alttan suyu falan iyi diyo sadce ama ben bu baski hissini hep yasadim baslarda idrar enfeksiyonundan simdide asagi baskisindan ayakta kalmamaya dikkat ediyorum sadece yemek yapiyorum zaten o zamn bile biraz ayakta kalinca aşağı baski hissediyorum hemen oturuyorum bayramdan sonra annemlere gidicem yine yemek dr olsa uğraşmak istemiyorumDikkat et canim acilman filan yok dimi cok ayakta durma
Gozun aydin canmKızlar kontrolden geliyorum. Çok şükür kızımla oğlum haftasıyla uyumlu çıktı. Doktorda sevindi istediğimiz bu dedi ne önde ne geride tam gününde olmasıNts ye sokmadı üç hafta sonraya gün verdi. Ben iki hafta sonra gideceğim. Suları, yerleri güzel, açılma yok dedi. Sezeryan tarihim netleşmedi şuanki durumlarına göre 37 çıkarırız dedi. Ani bir durum oluşmazsa su azalması sancı kanama gibi durumlar olmazsa dedi. Kaşıntı için dahiliye yönlendirme yaptı. Hastanenin Başhekimi gebelikten dedi. Üç ilaç verdi on güne kalmaz geçirecek dedi inşallah dedim sezeryan ücreti 1500 lira, birgün kalınıyormuş. Tek refakatçi. Süse izin var. Çok şükür bugün de böyle geçti
Canim seninle günü gününe ayniyiz bende 30+2 yimKızlar biz de geçen Cuma 29+4 te gittik kontrole. Doktor amcamız herşey yolunda demişti. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğim kontrollere. Babamız hala yurtdışında ve gelemediyurtdışı uçuşların açılmasını dört gözle bekliyoruz. İnşallah bir aksilik olmadan doğumda yanımızda olabilir Size sormak istediğim bi şey var. Malum alışverişler hala internetten. Ben lohusa takımı, emzirme sutyeni , emzirme atleti almak istiyorum. Siz nerden aldınız? Hangi markaları tavsiye edersiniz? Bir de bedeni neye göre aldınız. Bugün 30+2 haftalık olduk. Şuana kadar 5.5 kg aldım doğuma kadar da almaya devam edeceğiz ya beden konusu biraz kafamı karıştırdı
Anladım canım dediğim gibi sadece kasılma anında oluyor sureklı bı baskı hıssı yok bendeEvet canim kesinlikle anlrsin . Mesela idrarimi ypyorum hic yapmamis gbi bi his oluyo ya ole bisey
Gözün aydın canımKızlar kontrolden geliyorum. Çok şükür kızımla oğlum haftasıyla uyumlu çıktı. Doktorda sevindi istediğimiz bu dedi ne önde ne geride tam gününde olmasıNts ye sokmadı üç hafta sonraya gün verdi. Ben iki hafta sonra gideceğim. Suları, yerleri güzel, açılma yok dedi. Sezeryan tarihim netleşmedi şuanki durumlarına göre 37 çıkarırız dedi. Ani bir durum oluşmazsa su azalması sancı kanama gibi durumlar olmazsa dedi. Kaşıntı için dahiliye yönlendirme yaptı. Hastanenin Başhekimi gebelikten dedi. Üç ilaç verdi on güne kalmaz geçirecek dedi inşallah dedim sezeryan ücreti 1500 lira, birgün kalınıyormuş. Tek refakatçi. Süse izin var. Çok şükür bugün de böyle geçti
Aynen canim normal doğumda da eğer ebe ile olsun dersen 750 lira, doktorda olsa dersen 1500 dedi sanırım ama emin değilim 1000 ile 1500 arasında bir şey dedi.Gozun aydin canmınsallah vakitlerini bekler kuzucuklarimiz bu arada sezeryan ücreti baya uygunmuş
Anladım canım evet inşallah düzelir seninki. Sen dikkat et kendine kuzum, telaş yapma Allah'ın izniyle bir şey olmayacakAllah kurtarsin sag salim kavusun bebeginize.
Sadece plesanta rahmi kapatmis dedi ,ikiz gebelik benim .Ilerleyen haftalarda yukari cikabilir dedi .Bugune kadar kanamam falan olmadi ama bi tedirgin oldum.
Sanirim detaylida belli olur ne oldugu simdilik bi sikintim yok
Ay masallah size.her şey güzel görünüyor artık dogsada sorunsuz olur gibiKizlar kontrolden geldim acikligim 3 cm olmus bebegin suyu gelisimi iyi sukur 2880 olmusuz. Nst de sanci cikmadi sukur. Ama bebek dogum kanalinin girisine inmis heran dogum olabilir dedi doktorum. Cati muayenesi de ypti guzel rahat normal olur gbi dryo dedi bakalim hayirlisi
Yaa kilosu falan gayet güzel sağlıkla gelsin inşallah minişKizlar kontrolden geldim acikligim 3 cm olmus bebegin suyu gelisimi iyi sukur 2880 olmusuz. Nst de sanci cikmadi sukur. Ama bebek dogum kanalinin girisine inmis heran dogum olabilir dedi doktorum. Cati muayenesi de ypti guzel rahat normal olur gbi dryo dedi bakalim hayirlisi
Şu an olan bedenin bir büyüğünü falan alabilirsin canım ben balenli sütyenleri 3. Ayda bıraktım almışkende pentiden emzirme sütyeni almıştım. Atleti dagiden alıcam almadım daha ama henüz stok görünmüyo bedenimdeKızlar biz de geçen Cuma 29+4 te gittik kontrole. Doktor amcamız herşey yolunda demişti. Bundan sonra 2 haftada bir gideceğim kontrollere. Babamız hala yurtdışında ve gelemediyurtdışı uçuşların açılmasını dört gözle bekliyoruz. İnşallah bir aksilik olmadan doğumda yanımızda olabilir Size sormak istediğim bi şey var. Malum alışverişler hala internetten. Ben lohusa takımı, emzirme sutyeni , emzirme atleti almak istiyorum. Siz nerden aldınız? Hangi markaları tavsiye edersiniz? Bir de bedeni neye göre aldınız. Bugün 30+2 haftalık olduk. Şuana kadar 5.5 kg aldım doğuma kadar da almaya devam edeceğiz ya beden konusu biraz kafamı karıştırdı
Oh ne güzel masallah hepinize güzel haberler geliyor bugün sağlıcakla gelsinler vakitlerinde inşallahKızlar kontrolden geliyorum. Çok şükür kızımla oğlum haftasıyla uyumlu çıktı. Doktorda sevindi istediğimiz bu dedi ne önde ne geride tam gününde olmasıNts ye sokmadı üç hafta sonraya gün verdi. Ben iki hafta sonra gideceğim. Suları, yerleri güzel, açılma yok dedi. Sezeryan tarihim netleşmedi şuanki durumlarına göre 37 çıkarırız dedi. Ani bir durum oluşmazsa su azalması sancı kanama gibi durumlar olmazsa dedi. Kaşıntı için dahiliye yönlendirme yaptı. Hastanenin Başhekimi gebelikten dedi. Üç ilaç verdi on güne kalmaz geçirecek dedi inşallah dedim sezeryan ücreti 1500 lira, birgün kalınıyormuş. Tek refakatçi. Süse izin var. Çok şükür bugün de böyle geçti
Çok güzelKızlar kontrolden geliyorum. Çok şükür kızımla oğlum haftasıyla uyumlu çıktı. Doktorda sevindi istediğimiz bu dedi ne önde ne geride tam gününde olmasıNts ye sokmadı üç hafta sonraya gün verdi. Ben iki hafta sonra gideceğim. Suları, yerleri güzel, açılma yok dedi. Sezeryan tarihim netleşmedi şuanki durumlarına göre 37 çıkarırız dedi. Ani bir durum oluşmazsa5 su azalması sancı kanama gibi durumlar olmazsa dedi. Kaşıntı için dahiliye yönlendirme yaptı. Hastanenin Başhekimi gebelikten dedi. Üç ilaç verdi on güne kalmaz geçirecek dedi inşallah dedim sezeryan ücreti 1500 lira, birgün kalınıyormuş. Tek refakatçi. Süse izin var. Çok şükür bugün de böyle geçti
Aynen bari sezeryan ucuz olsunÇok güzelsezeryan ücreti de iyiymiş burda şuan 2 bin temmuzda da zam yapıyorlar umarım ben doğurmadan zam gelmez kiloları nasıl? Aslında bu soruyu sorarken tereddüt ettim çünkü önemli olan sağlıklı olmaları biz buna bakacağız demi
Maşallah canımBende kurban bayramından önce doğuruyorum kısmetsebugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda 1176 ve 1267 gram çıktı yavrular. Eğer herşey yolunda giderse temmuz sonu bayramdan önce doğum olur dedi. İkiside baş aşağı ama normal doğum için aksiyon aramayalım zaten zor sahip olmuşsunuz dedi tamam dedim bende sağlıklı olsunlarda sezeryan normal önemli değil. İnşallah 37 haftayı görürüz
Oyy maşallah aynen sen rahatla artık 2 kilo oldularsa doğana kadar 3 bulurlarAynen bari sezeryan ucuz olsuntam haftalarında minnoşlarım. İmzadaki ölçü 2 kilo olmuş kuşlarım. Aynen canim benim içim yavaş yavaş rahatlıyor. Benim bebişler birinin dibinde değiller. Biri bir başta diğeri başka tarafta çok şükür şuan için iyiler inşallah sağlıkla doğarlar
Fiyatlar supermis gercekten bizim hastane normal dogum 3100 sezeryan 3600Aynen canim normal doğumda da eğer ebe ile olsun dersen 750 lira, doktorda olsa dersen 1500 dedi sanırım ama emin değilim 1000 ile 1500 arasında bir şey dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?