Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Arkadaşlar merhabalar 15 te geldi bebeğim.2700 çıkmıştı ultrasonda 2630 Gr olarak doğdu.cok şükür kuvöze alınmadı yanımda minik darısı sizin basiniza.
Aayy canim gözün aydın yaa bugun hep aklimdaydin dua ettim senin icin cok şükür bebeğine kavuştun

Canıım nasıl mutlu oldum senin adına Jhulia o miss kokusunu bizim için de çek içine bol bol Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Arkadaşlar merhabalar 15 te geldi bebeğim.2700 çıkmıştı ultrasonda 2630 Gr olarak doğdu.cok şükür kuvöze alınmadı yanımda minik darısı sizin basiniza.
Masallah kuzusu cokkkkk sevindim grupteki ilk bebegimiz darisi basimiza prensesimizin isimi neydi? Kendine iyi bak tatlim cok heyacanlandim

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim çok heyecanlandım seni düşünemiyorum hepimizin yerine kokla Ada'cığı

Ya dört gözle senden haber bekliyordum çok güzel ya Allah'ım acayip duygulandım

Jhulia epidural mı spinal mi oldun canım bu arada. İlk tecrübeli anniş olarak sorayım dedim
Canim bi yerde okudumda epidural normal doğumda oluyo yaziyodu sezeryanda belden uyusmaya spinal deniliyomus cok ayrıntılı bilmiyorum ama bende haziran kontrolmde konuscam doktorumla bayilmak istemiyorum bende belden istiyorum ve cok korkuyorum her türlüde Rabbim yardımcımız olsun

Canim sezeryanin belden uyuşturmanin da iki tipi var. Epidural ve spinal olmak üzere ikiye ayrılıyor. Aralarında pek fark yok ama genellikle epidural sezeryan öneriliyor. Benim arkadaşım hastanede epidural sezeryan oldu daha yeni.

Dogrudur canim diyorum ya ben pek anlamiyorum bi yerde okumuştum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…