- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.401
Oyleler yaramzlarCok süprizciler annesiacıklıgın aynıymıs seninde cok sevındım canım
Valla canim doktorumda diyor dikissiz iyi gidiyoruz dyeMasallah canim senin oglusa da bu haftaya kadar guzel direndi
benimkilerde öyle birinin yüzünde diğerinin ayağı. öbüründe diğerinin ayağıGerçeğine az kaldı canım biz oğlanlardan birinin elinin resmini bile alamıyoruz diğeri kapatıyo
bende bu gün hastaneyi aradım. 4 haziranda 30. haftaya giriyorum. 3 gün fazla mesai izni kullanıp. perşembe çalışamaz raporu alacam. doğum sonrasına aktaramıyacam. eşim zaten çok zahmet çektin gitme dedi. ayaktayken karnım taş gibi oluyo gözüm yemedi açıkçası.Kizlar idari izinlerde 1 hazirnda bityomus sansima benimde o zamn 37.hafta calisamz raporum baslyor
Yok canim kendini riske atma virus varbende bu gün hastaneyi aradım. 4 haziranda 30. haftaya giriyorum. 3 gün fazla mesai izni kullanıp. perşembe çalışamaz raporu alacam. doğum sonrasına aktaramıyacam. eşim zaten çok zahmet çektin gitme dedi. ayaktayken karnım taş gibi oluyo gözüm yemedi açıkçası.
Merhaba tatlı teyzeler☺Biz de güzel haberlerle geldik. Çok şükür herşey yolundaymış. Boyumuz kilomuz gayet iyi dedi doktor amcamız. 32.haftadayız bu haftadan sonra bebeğin hareketlerini takip etmemi eğer gün içinde 5-6 saat hareket etmezse mutlaka kendisine haber vermemi istedi. Ayrıca kendimi korumamı doğumu tetikleyecek zorlayıcı hareketlerden kaçınmamı istedi. Nedir bunlar mesela kabız olma, ıkınma, ağır kaldırma, ani hareketlerden kaçın falan filan. Ben de sizlere söyleyeyim kızlar siz de dikkat edin , aklınızda bulunsun ☺. Kan aldılar değerlerime bakacaklarmış, 2 haftada bir gidiyoruz kontrole bir sonraki görüşmemiz 12 haziranda ☺Ayrıca bugün gelen hiç bir bebiş yüzünü göstermemiş. Bizimki de göstermiyordu tam kapatıyordu doktor ultrasonu son anda hafiften yandan gördük paşayıKoronadan onlar da stres oldu içerde bizim sıkıntılarımızı hissedip dönüp totolarını yatıyorlar ☺Hepinizi çok çook öpüyoruz oğluşumla, iyi akşamlar
Yaramaz bu bebişler her seferinde gitmeden söylüyorum poz verin diye şimdiden dinleyen yokbenimkilerde öyle birinin yüzünde diğerinin ayağı. öbüründe diğerinin ayağı
Boşver canım hiçbişey bizden bebeklerden önemli değil biraz iş yapsam benimde öyle oluyobende bu gün hastaneyi aradım. 4 haziranda 30. haftaya giriyorum. 3 gün fazla mesai izni kullanıp. perşembe çalışamaz raporu alacam. doğum sonrasına aktaramıyacam. eşim zaten çok zahmet çektin gitme dedi. ayaktayken karnım taş gibi oluyo gözüm yemedi açıkçası.
Oh bugün hep guzel haberler aldikMerhaba tatlı teyzeler☺Biz de güzel haberlerle geldik. Çok şükür herşey yolundaymış. Boyumuz kilomuz gayet iyi dedi doktor amcamız. 32.haftadayız bu haftadan sonra bebeğin hareketlerini takip etmemi eğer gün içinde 5-6 saat hareket etmezse mutlaka kendisine haber vermemi istedi. Ayrıca kendimi korumamı doğumu tetikleyecek zorlayıcı hareketlerden kaçınmamı istedi. Nedir bunlar mesela kabız olma, ıkınma, ağır kaldırma, ani hareketlerden kaçın falan filan. Ben de sizlere söyleyeyim kızlar siz de dikkat edin , aklınızda bulunsun ☺. Kan aldılar değerlerime bakacaklarmış, 2 haftada bir gidiyoruz kontrole bir sonraki görüşmemiz 12 haziranda ☺Ayrıca bugün gelen hiç bir bebiş yüzünü göstermemiş. Bizimki de göstermiyordu tam kapatıyordu doktor ultrasonu son anda hafiften yandan gördük paşayıKoronadan onlar da stres oldu içerde bizim sıkıntılarımızı hissedip dönüp totolarını yatıyorlar ☺Hepinizi çok çook öpüyoruz oğluşumla, iyi akşamlar
Amin canım inşallah 30 u gördük şükür bebişlere güveniyorum bekliycekler inşallah teyzesiDarisi size canim
Sağol kuzum valla ne kadar şükretsek az. Bir zamanlar hayal gibiydi şimdi kavuşmak için gün sayıyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hamilelerin duası kabul olur diyorlar valla bizim geçtiğimiz yollardan geçmekte olan herkes için dua ediyorum hepsi inşallah peşimizden gelir bu günleri görürlerSenin de gözün aydın cnm çok şükür bugünlerimize
Nazlı bebek olduklarını biliyoruz zatenOh bugün hep guzel haberler aldikbizim bebekler hep gizemli belliki hic biri gostermiyo kendini
Canım çok sevindim Rabbim oglusuna sana sağlık sıhhat versinMerhaba tatlı teyzeler☺Biz de güzel haberlerle geldik. Çok şükür herşey yolundaymış. Boyumuz kilomuz gayet iyi dedi doktor amcamız. 32.haftadayız bu haftadan sonra bebeğin hareketlerini takip etmemi eğer gün içinde 5-6 saat hareket etmezse mutlaka kendisine haber vermemi istedi. Ayrıca kendimi korumamı doğumu tetikleyecek zorlayıcı hareketlerden kaçınmamı istedi. Nedir bunlar mesela kabız olma, ıkınma, ağır kaldırma, ani hareketlerden kaçın falan filan. Ben de sizlere söyleyeyim kızlar siz de dikkat edin , aklınızda bulunsun ☺. Kan aldılar değerlerime bakacaklarmış, 2 haftada bir gidiyoruz kontrole bir sonraki görüşmemiz 12 haziranda ☺Ayrıca bugün gelen hiç bir bebiş yüzünü göstermemiş. Bizimki de göstermiyordu tam kapatıyordu doktor ultrasonu son anda hafiften yandan gördük paşayıKoronadan onlar da stres oldu içerde bizim sıkıntılarımızı hissedip dönüp totolarını yatıyorlar ☺Hepinizi çok çook öpüyoruz oğluşumla, iyi akşamlar
Doğum sonra si kabız olan da çok. Şimdiden hoşaf ya da kuru erik tavsiye ediyorumCanım çok sevindim Rabbim oglusuna sana sağlık sıhhat versinay doktorunun söylediği bilgileri iyi ki bize ilettin. Ben son zamanlar afedersiniz acayip kabız oldum ve iki üç haftadır zorladım kendimi ve bayadir ıkınıyorum Allah'tan bebisime bir şey olmadı. Sonlara yaklaştım diye çok onemsemedim kabızlığı ama.onemsemek gerekiyormuş resmen teşekkür ediyorum
Aynen bende magnezyum ishal yapinca son zamanlar bir haftadir biraktim ve kabiz oldum yeniden başlycam aksam görünce arkadasin uyarısını korktum bendeCanım çok sevindim Rabbim oglusuna sana sağlık sıhhat versinay doktorunun söylediği bilgileri iyi ki bize ilettin. Ben son zamanlar afedersiniz acayip kabız oldum ve iki üç haftadır zorladım kendimi ve bayadir ıkınıyorum Allah'tan bebisime bir şey olmadı. Sonlara yaklaştım diye çok onemsemedim kabızlığı ama.onemsemek gerekiyormuş resmen teşekkür ediyorum
32 haftalıktım aynı şeyi bende yasadım. Kaburgam cok agrıyordu hatta bir anda gectı agrısı rahatladım. Gögsumle göbegım arasında 3 parmak bosluk var sımdı. Ama ben yine arada orda hıssedıyorum hareketlerını 2 kere de doktora gittik bu surecte hala aynı pozisyonu. Kasık agrım olmadı bilmiyorumMerhaba hanımlar. Tek gebelik olanlara bir sorum olacak. Acaba benden ilerde olanlar sizde de bu haftada, karnınızın indiğini, göğüs altında bir rahatlama hissi oluştu mu?
Ben tam olarak bunu yaşıyorum. Genelde bebeği tam göğüs altı hissederdim, dün akşam ve bu sabahtan beri tam olarak göbek deliğin altında, sağında ve solunda hissediyorum bebeği. Karnımın üst tarafı boş gibi. Kasıklarımda hafif ara ara sancı oluyor.
Acaba bebek ve eşi yer mi değiştirdi
Siz neyi nerde hissediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?