Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Hadi ya hastanedemsn canim??acilma filn vrmi
Yok canım evdeyim gitmedim hast. Doktorum doğum olsada yapılacak bırsey yok engel olmayız 3-4 dakıkaya düşerse haberleselım dedi zaten cumartesı kontrolum var. Yalancı sancımı onu da bilmiyorum ki en az 6 dakıka arası dün öğlenden beri. Ekstra bel agrım oluyor siddetlenırse gidicem ama siddetide aynı Anlamadım ben bu işten hiç bişey. Kasılma gelince hareket edemıyorum ama hissediyorum baya

Canim hakkinda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla zamanini bekler biraz daha kuzu

Ben de bugün doguracaktım şu protein kaçağı tansiyon olmasaydı.kızım 12 günlük oldu bile. Çok ilginç ama insan karnında sevmeye alışınca hamileliği de ozluyormuş.İlk zamanlar hep hamileymisim gibi hissedip karnıma dokununca tuhaf oluyordum. Son zamanlar ne kadar zor olsada tadını çıkartın arkadaşlar.Vakti saati gelince gelsin kuzulariniz.

Canim nasil oldun? Bence yalanci olabilir canim bende de cok oluyor

Nasil gidiyor canim hamilelik

Olsun canim hakkinda hayirlisi böyleymis bebegin sağlıklı ya sukur onemli olan o simdi yaninda bol bol sev kokla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…