- 5 Nisan 2018
- 562
- 917
- 103
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #7.641
Bulursanız haberleşelim ben de istiyorum beyaz ama önden dügmeliBeyaz elbise benim de cok hosuma gidiyor terletmeyecek guzel yazlik elbise olsa dogumdan sonra ziyarete flan da giyilebilir. Bakmaya baslacam bulursaniz paylasin hanimlar
Teşekkür ederimGüle güle giyMuallim09 çok hoş tam Yazlık. Acaba fiyatı neydi? İnşallah kaliteli serin tutan kumaş çıkar
Nolduuu canim??Hala devam ediyor canım saolDoğru söylüyorsun yüreğimiz ağzımızda bakalım hayırlısı.
Tekrar başladı kasılmalarım canımNolduuu canim??
İkisi de sefamervede mi? Bunlarda iyi hatta uyguna bulup iki üç tane alsam şu 79 lira olan iyi duruyor tabi iç gostermiyorsaÖyle görünüyor dediğin gibi
Bende bunları seçtim de daha sipariş etmedim.
Eki Görüntüle 2644097
Eki Görüntüle 2644098
İkisi de sefamervede mi? Bunlarda iyi hatta uyguna bulup iki üç tane alsam şu 79 lira olan iyi duruyor tabi iç gostermiyorsa
Hadi ya hastanedemsn canim??acilma filn vrmiTekrar başladı kasılmalarım canım
Yok canım evdeyim gitmedim hast. Doktorum doğum olsada yapılacak bırsey yok engel olmayız 3-4 dakıkaya düşerse haberleselım dedi zaten cumartesı kontrolum var. Yalancı sancımı onu da bilmiyorum ki en az 6 dakıka arası dün öğlenden beri. Ekstra bel agrım oluyor siddetlenırse gidicem ama siddetide aynıHadi ya hastanedemsn canim??acilma filn vrmi
Canim hakkinda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla zamanini bekler biraz daha kuzuYok canım evdeyim gitmedim hast. Doktorum doğum olsada yapılacak bırsey yok engel olmayız 3-4 dakıkaya düşerse haberleselım dedi zaten cumartesı kontrolum var. Yalancı sancımı onu da bilmiyorum ki en az 6 dakıka arası dün öğlenden beri. Ekstra bel agrım oluyor siddetlenırse gidicem ama siddetide aynıAnlamadım ben bu işten hiç bişey. Kasılma gelince hareket edemıyorum ama hissediyorum baya
Aynen yaa sabah gözümü açtım ilk aklima o geldi Rabbim yardimcisi olsunNesir Sağlıkla gelsin kızın.Heyecanini korkularını paylaşıyoruz.Her şey çok güzel olacak merak etme.Guzel haberlerini bir kaç saate oiuyacagiz
Canim nasil oldun? Bence yalanci olabilir canim bende de cok oluyorYok canım evdeyim gitmedim hast. Doktorum doğum olsada yapılacak bırsey yok engel olmayız 3-4 dakıkaya düşerse haberleselım dedi zaten cumartesı kontrolum var. Yalancı sancımı onu da bilmiyorum ki en az 6 dakıka arası dün öğlenden beri. Ekstra bel agrım oluyor siddetlenırse gidicem ama siddetide aynıAnlamadım ben bu işten hiç bişey. Kasılma gelince hareket edemıyorum ama hissediyorum baya
Nasil gidiyor canim hamilelikBen de bugün doguracaktım şu protein kaçağı tansiyon olmasaydı.kızım 12 günlük oldu bile. Çok ilginç ama insan karnında sevmeye alışınca hamileliği de ozluyormuş.İlk zamanlar hep hamileymisim gibi hissedip karnıma dokununca tuhaf oluyordum. Son zamanlar ne kadar zor olsada tadını çıkartın arkadaşlar.Vakti saati gelince gelsin kuzulariniz.
Günlük kullanima çok iyi hem fiyatı hem ürün. Ama benim iki üç tane çiçekli oldu sade bakacak birazdaModanisa 60 tl kızlar düğmeli
Olsun canim hakkinda hayirlisi böyleymis bebegin sağlıklı ya sukur onemli olan o simdi yaninda bol bol sev koklaBen de bugün doguracaktım şu protein kaçağı tansiyon olmasaydı.kızım 12 günlük oldu bile. Çok ilginç ama insan karnında sevmeye alışınca hamileliği de ozluyormuş.İlk zamanlar hep hamileymisim gibi hissedip karnıma dokununca tuhaf oluyordum. Son zamanlar ne kadar zor olsada tadını çıkartın arkadaşlar.Vakti saati gelince gelsin kuzulariniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?