Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Duş ne zaman almaya başladın canım

Hemen hemen ayni seyleri koymusuz canim ben depend almadim annemin ameliyatindan hasta bezleri var onlari koyarım dedim aslinda cok tavsiye ediliyo ama bi daha masrafa gerek yok diye düşündüm
Aynen benim de önceki kürtajımdan kalma bezler var yoğun günler geçene kadar idare eder fazlasıyla heralde

Evet canım benim de geceleri balon gibi oluyor karnım. Korse gibi sıkı şeyler zarar vermez mi dikiş yerine. Ben de giysem ya da sarsam ekstra. Evet benimki de uykucu böcük şimdi inşallah böyle devam eder
Doktor kontrolünde bandajlari aldı kullanabilirsin dedi üst yapıştırma zaten baya bı aşağıda benim kesik acımıyor korseyle

Ay uzun zamandır girmeyince sayfalar birikmiş, anca yetiştim gördüm gözün aydın canım, çok sevindim, rabbim sağlıkla büyütsün inşallah en kısa zamanda sütün de gelir inşallah ♥

Ay uzun zamandır girmeyince sayfalar birikmiş, anca yetiştim gördüm gözün aydın canım, çok sevindim, rabbim sağlıkla büyütsün inşallah en kısa zamanda sütün de gelir inşallah ♥
Sağolasın kuzum Allah razı olsun sütüm var şükürler olsun ben hiç gelmeyecek diye bekliyordum ama az. Bebişi mamadan önce ve ya mama arasında tutturuyorum bazen alıyor şu son zamanlar hiç istemiyor, sinirleniyor bol süt gelmeyince galiba

Oy yerim ben onun sinirini yaa ❤ sen yinede bol emzir canm emzirdikçe sütün artacaktır ayy Allahm hayırlısıyla bizde o levele geçelim insallah

yaa mama cok cok geliyo tabi kuzum benim inşallah sütünde artar canım emzirdikçe sağmayı denedinmi hiç

Bak hele sen minik kuşa siniri nereden ögrendin oyyy yerim maşallah canım bu kadarını da ummuyordun şükür ki

Yerim asabi fıstığı maşallah diyelim o zaman canım, devamı gelsin, bol bol gelsin inşallah ♥ emdikçe süt artar diyorlar, miniş sinir yapmasın çalışsın azcık

Selam hanımlar. Bende doktordan geldim. 10 gün de sadece 100gr almış. 2100gr olduk bana az geldi. Sezeryan tarihine 1 ay kaldı. Eşi de aynı yerde.. Bide bu sefer tam adet tarihine göre çıktı haftası 33+5.bir hafta öndeydi halbuki bu zamana kadar, 34+6 olması gerekti bugün. Cumartesi tekrar çağırdı. Ben. Panik yaptım, çünkü oğlumda böyle geriden geliyordu, doktora böyle söyleyince 'rahat ol bir şey olsa bebeği alırım' dedi yinede içim buruk

Bende senle aynı durumdayım şuan ve ölçüme inanmıyorum. Üç haftada kızım sadece 180 gr almış görünüyor. Oğlum arada üç beş gün açıyordu hiç böyle bir fark olmamıştı. Oğlum haftasında çıktı. kız 2250 gr çıktı. Şuan ne yesem diye düşünüyorum Sezeryan tarihim belli oldu benim 23 Haziran akşam 5 te olacak rabbim nasip ederse. Suları yerleri güzel. Açılma yok. Nts de sancı çıkmadı çok şükür. Sadece moralim kıza bozuldu. Son haftalar iştahım gitti. Eşim anneme diyor ben böyle teslim etmedim. annem diyor çok yiyor ki normali bu değildi azalma var diyor. Benle dalga geçiyorlar benim kızın derdindeyim 37+3 te bebişlere kavuşuyoruz inşallah

Aşağıda mı diyor yine dokturun. Yapışıklık için ne dedi. Hayırlısı ile rabbim Minnaklarimıza kavuşmayı nasip etsin

Canım az almıs gercekten ama riskli bir durum olsa doktorun bekletmezdi. En azından adet tarıhınle uyumlu ya geride olsaydı. Şükür haftası da cok kötü değil stres daha cok etkiler stres yapmamaya calıs ıins kılo da alır zamanını da bekler kuzucuk

Hayırlı olsun canım gününüz belli olmus. İkizlerde kilo alımı son haftalar az olur sıkıntı yapma. Ben nesguık yıyorum kılo alımını ona baglıyoruz. Onun dısında ekstra bişey yemiyorum kahvaltı ve aksam yemegı yiyorum meyve cok tuketıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…