- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #8.021
Benim takip ettiğim bi emzirme danışmanıda lansinoh öneriyordu canım öyle almıştım :) valla süt inşallah olur makine baştada lazım oluyor bide ben 6 aydan sonra işe başlayacağım için süt olursa her türlü lazım olur diye düşündümB Babydust80 B beklenenmucize kızlar ben aventin yenidoğan setini aldım biberon. İki büyük iki küçük biberon, bir emzik var. Biberonların ağız kısmı meme gibi, geniş tutmuşlar. Hakkında da çok yorum okudum, çocuklar biberona alışınca meme istemiyor biberondan kolay geldiği için, bu aventi kullananlar öyle bi sorun yaşamamış forumda okuduklarım. Emzik ayrıca alacaktım sonra vazgeçtim, becerebilirsem her gak dediklerinde memeye tutmayı düşünüyorumkaşıklı biberon değil de ilaç kaşığı aldım, d vitamini falan veriliyomuş diye. Sterilizatör aldım o da philips, fena değil gibi. İkiz olmasa almazdım ama, kendim kaynatır idare ederim. İkiz olmasa biberon bile en fazla bi tane nolur nolmaz diye koyardım kenara, ama ikiz olunca mama vermem cengaverliği yapamıyoruz, çocukları görmeden emin olamıyoruz. Süt sağma makinesi de alacaktım ama nolduysa bi anda beklemeye karar verdim, iki bebeye yetecek sütüm gelecek, cesarete özgüvene bak açıkçası sütüm gelir mi gelmez mi, sağar mıyım, görmeden almaktan vazgeçtim, pahalı bi meret çünkü. Evimin arkasına e-bebek açıldığından beri böyle rahatım
Hani siz de görmüşsünüzdür forumda anneler tecrübelerini yazıyor, genelinin buluştuğu ortak nokta: her bebek farklı oluyor, bebek karar veriyor. Kimi biberonu görünce bi daha meme almıyormuş, kimi ne verirsen usta bi porsiyon daha diyormuşbebek bezine bile kesin şunu kullanıcaz diyemiyoruz asilzadelerimizin poposu hangisini beğenecek deneyerek öğrenicez. Bunları şimdiden kabullendim ama, kendim ve tüm ikiz anneleri için tek duam, inşallah bizim bebeler "birbirleriyle" uyumlu olsunlar gerisini nasıl isterlerse öyle yaparız artık biberondu emzikti keyif onların
yaa benimde var daha 1.5 ay Allahtan evdeyim ona şükrediyorum çok sıcakkkBende onu düşündüm annem beni ağustos sonunda doğurmuş. Kardeşimi temmuz ortası. Yine benimki iyi. Rabbim kolaylık versin canlar. Yemek falan yemek istemiyorum artık sadece uyumak ve su içmek istiyorum. Şafak 14
Karnım halen büyüyor geriliyor. Böyle soğuk zemine yatasım geliyoryaa benimde var daha 1.5 ay Allahtan evdeyim ona şükrediyorum çok sıcakkk
Aynen cnm yeterki bir biriler ile uyumlu olsunlarda gerisi bir sekilde halledilir. Bende aslinda philips 4lu setten alcaktim ama esim icinde aparatli olsun diye tuturdu iyi tamam dedim bir kere onun dusuncelerine hak veriyim diyeB Babydust80 B beklenenmucize kızlar ben aventin yenidoğan setini aldım biberon. İki büyük iki küçük biberon, bir emzik var. Biberonların ağız kısmı meme gibi, geniş tutmuşlar. Hakkında da çok yorum okudum, çocuklar biberona alışınca meme istemiyor biberondan kolay geldiği için, bu aventi kullananlar öyle bi sorun yaşamamış forumda okuduklarım. Emzik ayrıca alacaktım sonra vazgeçtim, becerebilirsem her gak dediklerinde memeye tutmayı düşünüyorumkaşıklı biberon değil de ilaç kaşığı aldım, d vitamini falan veriliyomuş diye. Sterilizatör aldım o da philips, fena değil gibi. İkiz olmasa almazdım ama, kendim kaynatır idare ederim. İkiz olmasa biberon bile en fazla bi tane nolur nolmaz diye koyardım kenara, ama ikiz olunca mama vermem cengaverliği yapamıyoruz, çocukları görmeden emin olamıyoruz. Süt sağma makinesi de alacaktım ama nolduysa bi anda beklemeye karar verdim, iki bebeye yetecek sütüm gelecek, cesarete özgüvene bak açıkçası sütüm gelir mi gelmez mi, sağar mıyım, görmeden almaktan vazgeçtim, pahalı bi meret çünkü. Evimin arkasına e-bebek açıldığından beri böyle rahatım
Hani siz de görmüşsünüzdür forumda anneler tecrübelerini yazıyor, genelinin buluştuğu ortak nokta: her bebek farklı oluyor, bebek karar veriyor. Kimi biberonu görünce bi daha meme almıyormuş, kimi ne verirsen usta bi porsiyon daha diyormuşbebek bezine bile kesin şunu kullanıcaz diyemiyoruz asilzadelerimizin poposu hangisini beğenecek deneyerek öğrenicez. Bunları şimdiden kabullendim ama, kendim ve tüm ikiz anneleri için tek duam, inşallah bizim bebeler "birbirleriyle" uyumlu olsunlar gerisini nasıl isterlerse öyle yaparız artık biberondu emzikti keyif onların
B Babydust80 B beklenenmucize kızlar ben aventin yenidoğan setini aldım biberon. İki büyük iki küçük biberon, bir emzik var. Biberonların ağız kısmı meme gibi, geniş tutmuşlar. Hakkında da çok yorum okudum, çocuklar biberona alışınca meme istemiyor biberondan kolay geldiği için, bu aventi kullananlar öyle bi sorun yaşamamış forumda okuduklarım. Emzik ayrıca alacaktım sonra vazgeçtim, becerebilirsem her gak dediklerinde memeye tutmayı düşünüyorumkaşıklı biberon değil de ilaç kaşığı aldım, d vitamini falan veriliyomuş diye. Sterilizatör aldım o da philips, fena değil gibi. İkiz olmasa almazdım ama, kendim kaynatır idare ederim. İkiz olmasa biberon bile en fazla bi tane nolur nolmaz diye koyardım kenara, ama ikiz olunca mama vermem cengaverliği yapamıyoruz, çocukları görmeden emin olamıyoruz. Süt sağma makinesi de alacaktım ama nolduysa bi anda beklemeye karar verdim, iki bebeye yetecek sütüm gelecek, cesarete özgüvene bak açıkçası sütüm gelir mi gelmez mi, sağar mıyım, görmeden almaktan vazgeçtim, pahalı bi meret çünkü. Evimin arkasına e-bebek açıldığından beri böyle rahatım
Benim takip ettiğim bi emzirme danışmanıda lansinoh öneriyordu canım öyle almıştım :) valla süt inşallah olur makine baştada lazım oluyor bide ben 6 aydan sonra işe başlayacağım için süt olursa her türlü lazım olur diye düşündüm
Beğenmezse paşalar aventte alırız napalımsterilizatörü eşime söyleyincehala eksik bitmedimi dedi onu bekletmeye karar verdim ihtiyaç olursa bakıcam
Bezde sleepy naturel 1 numara aldık bakalım 2-5 kilo olandan popişlerin tepkisine göre devam etcez yada değiştiririz. Bu olmazsa paddlers deneyebiliriz.
Valla biberon belki de lansinoh doğru seçimdir, hiçbi şeyi denemeden bilemiycezAynen cnm yeterki bir biriler ile uyumlu olsunlarda gerisi bir sekilde halledilir. Bende aslinda philips 4lu setten alcaktim ama esim icinde aparatli olsun diye tuturdu iyi tamam dedim bir kere onun dusuncelerine hak veriyim diyeBez olarak morfix aldim deneyip gorcez . Manual sut sagma makine aldim cnm cok pahali degil ebebekten. Sterilizator almadim dogduktan sonra gercekten lazimsa aliyim diye cunku pahali birsey k.v eski usulu kaynatir insallah. Evin arkasinda ebebek varsa yasadin sen ne lazimsa ona gore ordan alirsin cnm. Bugun civile gittim kuvet, emzirme yastik bide banyo havlulari aldim eksikler zaten hic bitmiyor ☺ Hepimize kolay gelsin cnm
Ben nenemin donunundan aldım üstünede 3xl erkek tişörtü çok şıkımMinnaklarimm B beklenenmucize ben şile bezi elbise aldım kendime, kalıp olarak da rahat ya onlar, hiç hamile elbisesi diye aramadım. O kadar rahat ve tiril tiril ki anlatamam. Dışarda giyemem kapalıyım ama zaten evden çıkmıyoruz, evde rahatlıkla giyebilirsiniz.
Askılı Vual Afrodit Midi Boy Yazlık Elbise Kırçıllı Yeşil 6074 | silemoda.com
Askılı Vual Afrodit Midi Boy Yazlık Elbise Kırçıllı Yeşil Renk Standart beden seçeneğiyle, pamuklu vual kumaşı ile yazın günlük tatil ve plaj elbisesi olarak tercih edilen elbise modelleri arasındadır.Eliş Şile Bezi markamızın yerli üretim olan elbise modelleri Ücretsiz Kargo ve Kapıda ödeme...www.silemoda.com
Askılı Şile Bezi Çağla Kısa Yazlık Elbise Petrol | silemoda.com
Askılı Şile Bezi Çağla Kısa Yazlık Elbise Petrol ve 6 farklı renk seçeneğiyle S/XL beden aralığında, pamuklu kumaş seçeneğiyle yaz aylarında rahatlığı tam anlamıyla hissettirecek elbise modelimizdir.Eliş Şile Bezi markamızın yerli üretim olan elbise modelleri Ücretsiz Kargo ve Kapıda ödeme...www.silemoda.com
Ay şıklığı kim kaybetmiş biz bulalım bu koca göbeklerleBen nenemin donunundan aldım üstünede 3xl erkek tişörtü çok şıkım
Aman bende kendimden soğudum hiç bişey olmuyo zatenAy şıklığı kim kaybetmiş biz bulalım bu koca göbeklerlealtına bişi giymeyince çok ferah oluyor şu sıcakta, elbise tercihimin yegane sebebi donsuzluk
Benim durumum şaka gibi, hamilelik öncesinde kilo aldığım için giyemediğim şeyler oluyor alt giyimde, bu bebeler popomu küçülttüAman bende kendimden soğudum hiç bişey olmuyo zatenkıyafet doğuruncaki durumuma göre bakcam
Mastit oldum kızlar çok kötüyüm hastanede yatıyorum. Bir ara bebeğim baya emdi yavaş yavaş alistitriyorum. Ama emdikten sonra almadı çok uğraştım. Arada keyfi isteyince alıyor. Emince göğsümde süt birikmiş. Pompa alacağım. Çok kötüyüm alev ateş yanıyorumOy yerim ben onun sinirini yaa ❤ sen yinede bol emzir canm emzirdikçe sütün artacaktır ayy Allahm hayırlısıyla bizde o levele geçelim insallah
Mememi sıkıyordum öyle damla damla oluyordu. Ben de sütüm çok yok diye düşündüm ama keşke sagsaydim. Bebeğimi.gecen emzirdim neredeyse yarım saat ama doymadı. Peşine mama verdim mecbur. Doymayinca ağlıyoryaa mama cok cok geliyo tabi kuzum beniminşallah sütünde artar canım emzirdikçe sağmayı denedinmi hiç
Ayy canım cok gecmıs olsun bol bol sağ rahatlarsın ınsallahMastit oldum kızlar çok kötüyüm hastanede yatıyorum. Bir ara bebeğim baya emdi yavaş yavaş alistitriyorum. Ama emdikten sonra almadı çok uğraştım. Arada keyfi isteyince alıyor. Emince göğsümde süt birikmiş. Pompa alacağım. Çok kötüyüm alev ateş yanıyorum
Evet kuzum ama mahvoldum mastit oldum. Emziremedim çok arada aldı. Şimdi tutsun.diye yeni yöntemler deneyeceğimBak hele sen minik kuşa siniri nereden ögrendin oyyy yerimmaşallah canım bu kadarını da ummuyordun şükür ki
Evet canım sütüm gelmeye başladı ama keyfi isteyince alıyor alana kadar meme ile savaşıyor. Yeni yöntemler deneyeceğim. Sütüm varmış az da olsa ben anlamadımYerim asabi fıstığımaşallah diyelim o zaman canım, devamı gelsin, bol bol gelsin inşallah ♥ emdikçe süt artar diyorlar, miniş sinir yapmasın çalışsın azcık
Benimki anne karnında çok hickirirdi. Doğdu yine öyle. Doyunca hickirmaya başlıyor.benimde birinin hıçkırığı çok uzun sürüyoeşim geçen gün zorla yerimden kaldırdı kalkta çocuk rahatlasın diye o çıt sesini hiç duymadım ama daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?