Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim takip ettiğim bi emzirme danışmanıda lansinoh öneriyordu canım öyle almıştım :) valla süt inşallah olur makine baştada lazım oluyor bide ben 6 aydan sonra işe başlayacağım için süt olursa her türlü lazım olur diye düşündüm
Beğenmezse paşalar aventte alırız napalım sterilizatörü eşime söyleyincehala eksik bitmedimi dedi onu bekletmeye karar verdim ihtiyaç olursa bakıcam

Bezde sleepy naturel 1 numara aldık bakalım 2-5 kilo olandan popişlerin tepkisine göre devam etcez yada değiştiririz. Bu olmazsa paddlers deneyebiliriz.

yaa benimde var daha 1.5 ay Allahtan evdeyim ona şükrediyorum çok sıcakkk

Aynen cnm yeterki bir biriler ile uyumlu olsunlarda gerisi bir sekilde halledilir. Bende aslinda philips 4lu setten alcaktim ama esim icinde aparatli olsun diye tuturdu iyi tamam dedim bir kere onun dusuncelerine hak veriyim diye Bez olarak morfix aldim deneyip gorcez . Manual sut sagma makine aldim cnm cok pahali degil ebebekten. Sterilizator almadim dogduktan sonra gercekten lazimsa aliyim diye cunku pahali birsey k.v eski usulu kaynatir insallah. Evin arkasinda ebebek varsa yasadin sen ne lazimsa ona gore ordan alirsin cnm. Bugun civile gittim kuvet, emzirme yastik bide banyo havlulari aldim eksikler zaten hic bitmiyor ☺ Hepimize kolay gelsin cnm

Herşey gönlünce olur inşallah

Valla biberon belki de lansinoh doğru seçimdir, hiçbi şeyi denemeden bilemiycez süt sağma makinesi manuel değil de elektrikli alsam diyorum, sonra eşim diyor ki belki gerek görmeyeceksin, amaan dedim en sonunda, hastaneye bile alıp getirir mağazadan. Ben 2 yıl ücretsiz izin düşünüyorum, işe gidecek olsam kesin kullanırdım. Sterilizatörü listeye bile koymamıştım gerek yok diye de, biz karı koca kendimiz bakcaz anneleri ilk aydan sonra yollıycaz diye hayallerdeyiz, işimizi kolaylaştırır iki çocuğun ıvırı zıvırı yıkamakla uğraşmayız diye aldık bi anda

Minnaklarimm B beklenenmucize ben şile bezi elbise aldım kendime, kalıp olarak da rahat ya onlar, hiç hamile elbisesi diye aramadım. O kadar rahat ve tiril tiril ki anlatamam. Dışarda giyemem kapalıyım ama zaten evden çıkmıyoruz, evde rahatlıkla giyebilirsiniz.

Ben nenemin donunundan aldım üstünede 3xl erkek tişörtü çok şıkım

Bu arada bizim bebekler yaz bebeği olacağı için kıyafet konusunda tulum vs almadım hiç. Birer 5li ve 10lu hastane çıkışları var, onun haricinde kolsuz ve kısa kollu çıtçıtlı body aldım sadece. Yazın bebekler sıcakta isilik oluyormuş, giydiremem sonra büyür diye başka bi şey almadım. Giydirmek gerekirse hem hastane çıkışları var hem de birer uzun kollu body aldım. İlk üç ay o kadar hızlı büyüyorlar ki hiçbir aldığımı giydiremedim diyen çok var. E-bebek internet sitesinden aldım çoğu bodyi, fiyat olarak uygun, kaliteli de. Ama e-bebekte yorumlarda bi beden büyük alın küçük oluyor diye çok gördüm, o yüzden yenidoğan hiç almadım, hatta uzun kollu bodyleri 3-6 ay aldım, nasılsa onu giydirene kadar biraz büyümüş olacaklar diye, gerçekten biraz küçük gibi kalıplar.

Emzirme yastığı yine e-bebekten aldım, kılıfı fermuarlı çıkıyor yıkanabilir.

Havlularını da hepsiburada'dan aldım, çok tatlılar

Aman bende kendimden soğudum hiç bişey olmuyo zaten kıyafet doğuruncaki durumuma göre bakcam
Benim durumum şaka gibi, hamilelik öncesinde kilo aldığım için giyemediğim şeyler oluyor alt giyimde, bu bebeler popomu küçülttü ama göbek.. Hala alışamadım, eski tişörtlerimi atletlerimi giymeye kalkıyorum alttan göbeğim pırtıp merabaaaa diyor bi de sanki hala göbeğim yokmuş gibi bi yerlere uzanmaya kalkıyorum, göbek engel oluyor doğurana kadar çatlarsın cancağızım yazı geçirecek bi şeyler bul sen yine

Oy yerim ben onun sinirini yaa ❤ sen yinede bol emzir canm emzirdikçe sütün artacaktır ayy Allahm hayırlısıyla bizde o levele geçelim insallah
Mastit oldum kızlar çok kötüyüm hastanede yatıyorum. Bir ara bebeğim baya emdi yavaş yavaş alistitriyorum. Ama emdikten sonra almadı çok uğraştım. Arada keyfi isteyince alıyor. Emince göğsümde süt birikmiş. Pompa alacağım. Çok kötüyüm alev ateş yanıyorum

yaa mama cok cok geliyo tabi kuzum benim inşallah sütünde artar canım emzirdikçe sağmayı denedinmi hiç
Mememi sıkıyordum öyle damla damla oluyordu. Ben de sütüm çok yok diye düşündüm ama keşke sagsaydim. Bebeğimi.gecen emzirdim neredeyse yarım saat ama doymadı. Peşine mama verdim mecbur. Doymayinca ağlıyor

Ayy canım cok gecmıs olsun bol bol sağ rahatlarsın ınsallah

Yerim asabi fıstığı maşallah diyelim o zaman canım, devamı gelsin, bol bol gelsin inşallah ♥ emdikçe süt artar diyorlar, miniş sinir yapmasın çalışsın azcık
Evet canım sütüm gelmeye başladı ama keyfi isteyince alıyor alana kadar meme ile savaşıyor. Yeni yöntemler deneyeceğim. Sütüm varmış az da olsa ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…