Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım elektrikli al. Ben Manuel aldım güzel yapıyor. Acıtmıyor da ama hastaneye sağma işi yoruyor.

canım bide uzun süre devam edeceksen kaşık biberonlar var onlar daha pratik sanırım, yada EDS deneyebilirsin hem böyle tutmayada alışmış olur belki. Bakalım biz neler yaşıycaz

canım bide uzun süre devam edeceksen kaşık biberonlar var onlar daha pratik sanırım, yada EDS deneyebilirsin hem böyle tutmayada alışmış olur belki. Bakalım biz neler yaşıycaz
Tutsa sütüm gelıyor cok sukur bakalım bıraz güçlenince emer insallah kasık bıberona bakayım bi ıyı hatırlattın canım saol

Topuguna vurduk burnunu sıktık yıne fayda etmedi en son pamugu ıslatıp yüzünü topugunu fılan sildik öyle uyanıyor aklınızda olsun.
Canım senin karnında da su varmış gibi bir his var mı? Ben bugün ameliyat yerinin üzerini açtım. Karnımda su var sanki yatakta çok zorlanıyorum dönerken.

senin kuzular nasılmış canım sen nasıl oldun
Canım Minnaklarim iyiler çok şükür. Solunum, emme sorunu olmayınca korkum yok rabbim hayırlısı ile bana tez zamanda kavuşturacak. Bugün gittim. Kaka yapmışlar, artık kusma yok, şekerleri iyi çok şükür yarın tekrar kan tahlili yapacaklar.

Canım senin karnında da su varmış gibi bir his var mı? Ben bugün ameliyat yerinin üzerini açtım. Karnımda su var sanki yatakta çok zorlanıyorum dönerken.
Öyle bir his yok canım ya taburcu olurken doktor actı benım ameliyat yerimi yarında banyo yap dedi. Banyo yaptıktan sonra rahatladım bende ne yatabiliyordum ne dönebiliyordum ama şimdi biraz daha iyiyim. Gun içerisinde ara ara yanıyor sancı giriyor benimde yürü bol bol canım zor ama

Ben ikinci gün banyo yaptım. Kalktım ben bayağı yürüyorum evin içinde doğum yapmış gibi değilim. İlaçlarım var onlar sanırım iyi geliyor. Sadece bu karındaki doluluk hissi gece rahatsız ediyor. Pazartesi günü kontrolüm var. Korseyi soracağım ne zaman takayım diye.

Hayırlı uğurlu olsun minnakların annesi. Çok sevindim sağ sağlim doğum yapmış birsürü arkadaş bu sayfada seninle birlikte hepinizi tebrik ederim. Allah uzun ömürler versin yavrularınıza.
Yakında eve gelecekler bebeklerin o kadarı nazar boncuğu olsun
Sezeryan olacak annelere tavsiyelerin neler olacak çok merak ediyorum.Ya bebeklerin hayallerinden bile güzel demişsin nasıl hissettin kucağına alınca
Ben kilo olayına çok takılıyordum demekki son zamanlarda ölçümler pekde doğru olmuyormuş. Darısı başımıza kendini iyice toparlayınca bebeklerinden zaman buldukça tecrübelerini merak ediyoruz

Ben de yarın gideceğim korseyi unutmazsam bnde sorayım. Ayaklarım cok şiş benim o neden oldu bılmıyorum

Hayırlı uğurlu olsun. Analı babalı büyütsün rabbim ünşallah benimde normal doğum olacak nasip olursa çok heyecanlıyım . Şimdi nasıl oldun topatlanabildin mi hemen canım ? Dikişin varmı ?
Canım benimki biraz zor oldu dediğim gibi dikişimde var malesef. Şimdi evimdeyim Allahın izniyle yavaş yavaş toparlanır. Rabbim senide bir avazda kurtarsın inşallah

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için Sezaryen ile doğuma zaten önyargım yoktu benim çok rahat geçti doğumum. Yarım saat içinde oldu bitti. Biraz sakin kalmak gerekiyor ilk operasyon için doktor gelince hafif tansiyonum düştü sabah 9 gibi kahvaltı yaptım daha da bir şey yemedim.. Onları ilk gördüğüm an öyle farklı bir şeyki bunun tarifi yok. Yaşadığın zaman anlayacaksın. Odaya geçince ilk kahve içtim başım biraz ağrıyordu ona iyi geldi. Doktorum midem bulanmadığı sürece su, kahve, meyve suyu içip büskivi kek yiyebilirsin dedi. Karnıma kum torbası koydular. O iyi geldi. Biraz geç yürümeye kalktım. Gazı ertesi gün ancak lavman ile çıkardım. Hoşaf falan götürdüm. Bende sıktırma hissi olmadı ama gazıda çıkaramadım. Çabuk ayaklandım canım bebekler gelmeden iyileşmek, normale dönmüş olmak istiyorum. Kiloları bizde tuttu canım. Doğumdan on gün önce kızıma 2250 demişti 2450 doğdu, oğluma 2700 demişti 3000 gr doğdu. On günde alacakları bu kadardı. Son haftalarda yavaşlama oluyor. Şu ara sağma ile uğraşıyorum

Günaydın kızlar ben süt ile ilgili yazmak istiyorum. Özellikle ikiz anneleri süt yeter mi ikisi birden emer mi diye strese girmeyin. Ben girdim bildiğiniz üzere boşuna o kadar stres olmuşum. Emzirebilir miyim? Onları tutabilir miyim derken kendini bunları yaşarken bulmak müthiş bir güç verdi. Odaya geldim on dakika falan olmadan hemşire geldi emzirelim mi anneleri dedi. Bende zaten can atıyorum ama bir yandanda ya gelmezse diyorum. Sırt üstü yatar pozisyonda. İki bebişi dik olacak şekilde tuttular. Benimde alttan sırtlarından tutup destek vermemi istediler. İki minnoşu gögüslerime verdiler. Oğlum solda, kızım sağda. Hemşire sıktı gögüslerimi önce ikisinden de kolosturom geldi. Emişleri öyle güzeldi ki. Eşim oğlumuzu tuttu, annem kızımızı biraz emdiler. Böylece hangisine önce vereyim derdi kalmadı sonra zaten sıraya koydum. Sütüm ilk akşam çok çok azdı. Ertesi gün hastaneye yaratıklarından ertesi güne sadece 10 cc çıktı, bir sonraki gün yani dün 30 cc birine 30 cc diğerine çıktı. Dün geldik sütüm tamamen geldi. İlk gün gelmezse sakın panik yapmayın. İki büskivi bir meyve suyu içince ne gelecektiki. Nasıl düzenli yiyip, sağmaya başlayınca normal gelmeye başladı. Bugün sütleri bol olacak inşallah

Birde şunlara dikkat edin. Mutlaka enfeksiyon falan için kan tahlili falan yapılsın. Yani benim bebeklerde solunum sorunu çok şükür yoktu. İlk doğunca buna mı sadece önem veriliyor bilmiyorum. Yeni doğum katındaki çocuk doktorumuz aslında gerçekten çok ilgili. Hem doğum anında ben rahat edeyim diye bayağı ağlattı benimkileri. Bak bu ciğerler tamam demek annesi dedi. Kalplerine baktı. Vücutlarını iyice kontrol etti yani on dakika kaldılar aşağıda sonra yukarı yeni doğan katına götürdü çocukları. Kan alındı kan grupları belli oldu. Ama enfeksiyon denmedi hiç. Değeri 5.8 çıkmış çok az var dedi. Kaka takibi çok önemli, sürekli uyku hali takibi çok önemli. Oğlum iki kez kaka üç kez çiş yaparken kızım hiç kaka yapmadı benim yanımda. Çünkü emdiği hiç bağırsağa gitmemiş. Oğlum yiyordu az kustu, kızım yediğini peynir gibi çıkardı. Ondan halsizdi. Meme de bile uyuyordu. Kıyamam bal kızım. Şükür dün dosyaya baktım. İkiside kaka yapmış, kusma işi bitmiş besleniyorlar

Oy kuzularımm en kısa sürede sağlıklarına dönüp seninle eve gelsinler annesi inşallahhh bide bişey sormak istiyorum bu gibi durumlar için zaten sezaryen doğumlarda hastane süresi 48 saattir sağlık bakanlığının uygulaması bu neden normal doğum gibi 24 saatte çıkardı ki hastane

Koronadan dolayı sanırım canım. Normalde iki gün ama artık birgün de taburcu ediyoruz dediler.

Koronadan dolayı sanırım canım. Normalde iki gün ama artık birgün de taburcu ediyoruz dediler.
Anladım canım Ankarada tüm hastaneler en azından benim bildiklerim hala 48 saat Allah korusun koronadan kaçalım derken daha kötüsünü yaşamayalım

Maşallah canim emzirme hikayeni okurken cok duygulandim yaa cok şükür bugunleri gösterene hayirlisiyla biran önce bende kuzumu kucağıma alip emzirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…