- 30 Ocak 2019
- 226
- 188
- 23
- 33
- Konu Sahibi Minnaklarimm
Kızlar telefon uygulaması var Dr.Banu Çiftçi indirebilirsiniz orda yolk sac kesesinden ve başka birçok şeyden bahsediyor hafta hafta anlatıyor ben çok beğendim çok şey öğrendim tavsiye ederimValla bende burda öğrendim yolk sac kendimi kese görmeye odaklamıştım onu öğrendim hastaneden geldim yolk sac çıktı önceden haberim olsa sorardım belki

agri oluncada korkuyordum bisiymi oldu diye yalnizca istahsizlik var bide midemde sanki su varmis gibi surekli agzima su geliyor bi acayip midem psikolojikde ola bilir
 agri oluncada korkuyordum bisiymi oldu diye yalnizca istahsizlik var bide midemde sanki su varmis gibi surekli agzima su geliyor bi acayip midem psikolojikde ola bilir 

Benim de dün bir kaç birsey bir arada yaşandı. Özelikle agzım sulaniyordu dediğin gibi. İnşallah sende keseni görürsün. Transferden kaç gün Sonra gitmiş olacaksın?
 Benim de dün bir kaç birsey bir arada yaşandı. Özelikle agzım sulaniyordu dediğin gibi. İnşallah sende keseni görürsün. Transferden kaç gün Sonra gitmiş olacaksın?

geçmiş olsun minnaklarim
geçmiş olsun minnaklarim