Amin canım inş hepimiz güzel haberler alırızyarın saat 11:30da transferim olacak benim de epey heyecanlıyım ilkinde daha rahattım dua edin bol bol. Ben mesajlarınızı okudukça hepimiz için dua ediyorum. Umarım emeklerimizin karşılığında bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız ☺
İnş 12 günde öyle geçer güzel haber alırsınEvet Allah yardımcımız olsun 12 gün de su gibi geçsin benim ilk olduğum için pek bişey hissetmiyorum yumurta toplama süreci bile çabucak geçti
Allahım yardımcın olsun inş güzel haberler verirsin inşyarın saat 11:30da transferim olacak benim de epey heyecanlıyım ilkinde daha rahattım dua edin bol bol. Ben mesajlarınızı okudukça hepimiz için dua ediyorum. Umarım emeklerimizin karşılığında bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız ☺
İnşallah asıl 12 gün nasıl geçer bilemem ben birde yolculuk yapacam ondan korkuyorumİnş 12 günde öyle geçer güzel haber alırsın
Uzak mesafeyse dikkat et kendine o kadar emek verdin çok zor bi tedavi ama gitmek zorundaysan yapacak birşey yok dikkatli ol 3 gün hep yat derim 3 gün çok önemliİnşallah asıl 12 gün nasıl geçer bilemem ben birde yolculuk yapacam ondan korkuyorum
Yarın transfer olacak kısmet olursa çarşamba gecesi de yolculuk 5 saat sürüyorUzak mesafeyse dikkat et kendine o kadar emek verdin çok zor bi tedavi ama gitmek zorundaysan yapacak birşey yok dikkatli ol 3 gün hep yat derim 3 gün çok önemli
Canım ben merionale basladım simdi ilk defa yaptım da sıvısını tam çekmeden karıştırıp yapmışım sonradan gark ettim sıvısından kalmış biraz bir şey olur muUzak mesafeyse dikkat et kendine o kadar emek verdin çok zor bi tedavi ama gitmek zorundaysan yapacak birşey yok dikkatli ol 3 gün hep yat derim 3 gün çok önemli
O zamana kadar hep sırtüstü yat iyce dinlen inş güzel haberler alırsın 5 saat uzun değil ama dr yinede sor istersen riske atmaYarın transfer olacak kısmet olursa çarşamba gecesi de yolculuk 5 saat sürüyor
O sıvı çok önemli değil ilaç önemli onuda zaten çekmişsindir sıkıntı olmaz toz önemliCanım ben merionale basladım simdi ilk defa yaptım da sıvısını tam çekmeden karıştırıp yapmışım sonradan gark ettim sıvısından kalmış biraz bir şey olur mu
Yatarken ayak altına yastık koyuluyor muO zamana kadar hep sırtüstü yat iyce dinlen inş güzel haberler alırsın 5 saat uzun değil ama dr yinede sor istersen riske atma
Yok ona gerek yok sırt üstü yat kalkarken önce yana dön destek alarak kalk kasıklarına ağırlık verme kasılmasın ilk günler çok dikkat et ilk 72 saat çok önemli uzanma hiçbirşeye yere eğilme Allah büyüktür bizde anne oluruz inş bu kadar emek veriyoruzYatarken ayak altına yastık koyuluyor mu
Onu cektimO sıvı çok önemli değil ilaç önemli onuda zaten çekmişsindir sıkıntı olmaz toz önemli
Çok saol Allah sizlerden razı olsunYok ona gerek yok sırt üstü yat kalkarken önce yana dön destek alarak kalk kasıklarına ağırlık verme kasılmasın ilk günler çok dikkat et ilk 72 saat çok önemli uzanma hiçbirşeye yere eğilme Allah büyüktür bizde anne oluruz inş bu kadar emek veriyoruz
Aynen ilk yapınca sıkıntı oluyor ama inş bundan sonra sıkıntısız devam edersin ah o iğneler beni benden alıyo benimde yarın son çarşamba toplanacakOnu cektimçok acemiliğime geliyor ya ama yapabiliyorum buna da şükür sadece sabah cetroide yaptı eşim o dışarı çıktı biraz bir daha onu da kendim yapıcam
Sendende canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu ben 7. Deneme olduğu için artık olayı çözdümÇok saol Allah sizlerden razı olsun
Gözün aydın canım insallah bol bol güzel yumurtalar toplanır benim de Cumartesi veya cuma toplanacak iğneden korkan ben kendime iğne bile yapmaya başladım ya diyorum rabbim emeklerimizin karşılığını versin insallahAynen ilk yapınca sıkıntı oluyor ama inş bundan sonra sıkıntısız devam edersin ah o iğneler beni benden alıyo benimde yarın son çarşamba toplanacak
İnş canım ya çok zor iğne tutmasını bilmeden kendimize iğneler yapıyoruz Allahım görüyorr ödülünü verir inşGözün aydın canım insallah bol bol güzel yumurtalar toplanır benim de Cumartesi veya cuma toplanacak iğneden korkan ben kendime iğne bile yapmaya başladım ya diyorum rabbim emeklerimizin karşılığını versin insallah
Allahım seninde dualarını kabul etsin kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınSendende canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu ben 7. Deneme olduğu için artık olayı çözdüm
Amin canımAllahım seninde dualarını kabul etsin kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Transferden sonra jeli kullanınca 15 dakika yürüyoruz demiAmin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?