evet canım bizim milletimiz böle olunca herkes aynı şeyi yaşıyor kısır döngü yanine zamn evlencen evlendin bebek ne zam (doğurdun) 2 ne zamn (doğurdun ) 3 ne zamn (doğurdun) artık doğurma derler herşeyi onlar belirliyolar töbe töbe ha bide bebek olmayınca neden olmuyor diye araştırıp dururlar
yeni tanıştığım bir arkadaşım var 5 yıllık evli ve çocuğu yoktu soramadım niye yok diye sonradan başkası bana söyledi eşinden dolayı kaynaklanıyomuş eğer ben patavatsız bi şekilde gidip sorsaydım ayy kız ne kadar kötü olurdu ya şimdi onu daha iyi anlıyorum valla ALLAH sabır versin bizlere :teselli:
tabi canım ne kadar kötü birşey hastalık sonuçta bu ama herkes böyle karşılamıyo sanki bir eksiklikmiş gibi bakıyo ona üzülüyorum aslında
sormayın kızlar bizim millet meraklı :) nasılsınız neler yapıyorsunuz ??
sormayın kızlar bizim millet meraklı :) nasılsınız neler yapıyorsunuz ??
Arkadaşlar mrb aranıza bende yeni katıldım kısmetse bizde hazirandaki adetimden sonra korunmayı bırakalım diyoruz 2.5 aydır folik asit kullanıyorum hamile kalmadan en az 3 ay önce kullanmak gerekiyormuş.Hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz bebeklerimize İnşaaallah...
Arkadaşlar mrb aranıza bende yeni katıldım kısmetse bizde hazirandaki adetimden sonra korunmayı bırakalım diyoruz 2.5 aydır folik asit kullanıyorum hamile kalmadan en az 3 ay önce kullanmak gerekiyormuş.Hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz bebeklerimize İnşaaallah...
hoşgeldiiinn :)) beklemek çok zor ama inşallah biranönce kavuşursun bebeğine
hoş geldin canım.allah hepimizin gönlüne göre versin.kendinden bahsetsene tanıyalım senibuyrunnnnnnnnn
:))) ya benim de sıkıntım basımdan askın.. 2 ay gecikmişti adet duzensizligi benimde vazgecilmez sevgilim. idrar testleri negatifti.. sonunda dedimki kan testi yaptırıp yoksa bırsey farlutal alayım. 10 cıktı deger. 2 gun sonra 65 oldu sevindim dun hafif kanamam basladı. sureklı ama az adetten azdı. ama bugun test sonucum 60 cıktı. dusuyor herhaldeay yani bu belirsizlik deli ediyor insanı.
evet canım düzensiz o yüzden test yapmak istemiyorum ama tedaviye başlamam içinde adet olmam gerek
henüz gitmedim ama haile olsamda olmasamda gidicem bu ay sonunda nereye gideceğime karar vermedim dorukla jimer arasında kaldım arkadaşım jimere gidiyor bende heralde oraya giderim çok memnun kalmış orasını tavsiye ediyor banada
gözde neyaptın cnm geldimi adetin..bende gün sayıyorum daha bir haftam var hayal kırıklığına uğramak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?