Haziran temmuz ve ağustos ayında hamile kalmak isteyenler

tabi canım ne kadar kötü birşey hastalık sonuçta bu ama herkes böyle karşılamıyo sanki bir eksiklikmiş gibi bakıyo ona üzülüyorum aslında

tabi canım ne kadar kötü birşey hastalık sonuçta bu ama herkes böyle karşılamıyo sanki bir eksiklikmiş gibi bakıyo ona üzülüyorum aslında

evet canım sanki her evlenen çiftin bebekleri olcak gözüyle bakıyolar bende çok üzülüyrum ama yaplcak birşey yok böyle gelmiş böyle gider canım sempatiksalakcinni

:))) ya benim de sıkıntım basımdan askın.. 2 ay gecikmişti adet duzensizligi benimde vazgecilmez sevgilim. idrar testleri negatifti.. sonunda dedimki kan testi yaptırıp yoksa bırsey farlutal alayım. 10 cıktı deger. 2 gun sonra 65 oldu sevindim dun hafif kanamam basladı. sureklı ama az adetten azdı. ama bugun test sonucum 60 cıktı. dusuyor herhalde ay yani bu belirsizlik deli ediyor insanı.

Arkadaşlar mrb aranıza bende yeni katıldım kısmetse bizde hazirandaki adetimden sonra korunmayı bırakalım diyoruz 2.5 aydır folik asit kullanıyorum hamile kalmadan en az 3 ay önce kullanmak gerekiyormuş.Hepimiz hayırlısı ile kavuşuruz bebeklerimize ınşaaallah...

hoşgeldiiinn :)) beklemek çok zor ama inşallah biranönce kavuşursun bebeğine

hoş geldin canım.allah hepimizin gönlüne göre versin.kendinden bahsetsene tanıyalım senibuyrunnnnnnnnn

hoş geldin canım.allah hepimizin gönlüne göre versin.kendinden bahsetsene tanıyalım senibuyrunnnnnnnnn

3 yıllık evliyim daha yeni karar verdik çocuk sahibi olmaya doktora gittim problem olmadığını folik asit kullanmamı önerdi. Bende kısmetse bu yaz hamile kalmak istiyorum. Bakalım istediğimiz gerçekleşecek mi? Zaman yaklaştıkça heyacanlanıyorum... İnşaallah güzel haberleri verdiğimiz günler çabuk gelir.

ay canım benim ya inbşllh tutunur bebeğin sana bol bol dua etcem sana ve bebeğine gelişmelerden bizide haberdar et canım benm gerçekten çok üzüldüm merakta bırakma bizi o geç gelen adetler benimde sevgilim oldu hiç anlaşamıyoruz :Saruboceq:

bende jimeri düşünüyordum ama gitmek istediğim iki doktorda ordan ayrıldı.şimdi doruka başladım sevil pakere.buay gittim gayet güler yüzlü tatlı bir bayan tavsiye üzerine gittim zaten memnun kaldım.arkadaşın jimerde kime gidiyor.

yoncalodi hoşgeldin cnm...bizde yeni karar verdik bebek sahibi olmaya allahım inş bekletmeden o duyguyu tatmamızı nasip ederi bize..

gözde neyaptın cnm geldimi adetin..bende gün sayıyorum daha bir haftam var hayal kırıklığına uğramak istemiyorum..

yok canım ya gelmedi daha test yapmak hiiiç istemiyorum çünkü hiç bir belirti yok ne gebelik nede adet stres yapmak istemiyorum ama gerçekten delirtiyo bu regli beni ya hakim olamıyorum kendime sabır sabırr çekiyorum delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…