yok canım ya gelmedi daha test yapmak hiiiç istemiyorum çünkü hiç bir belirti yok ne gebelik nede adet stres yapmak istemiyorum ama gerçekten delirtiyo bu regli beni ya hakim olamıyorum kendime sabır sabırr çekiyorumdelikafadulden
cnm sen sakin olmaya çalış zordur tahmin edebiliyorum ama yıpratma kendini...inş hayırlısı olur senin için..cnm buay hamile olma ihtimalin ne peki...seni üzmek istemiyorum lütfen yanlış anlama.
anlıyorum cnm bizide haberdar et sonuca göre..
hayırlı haberlerimiz olur inşallah :)
hangi ay istemioruz ki hamile kalmayı.. aralıktan beri istiorum ..
liste yapıosanız yazın kızlar.. beklenen regl tarihim13 haziran
aynen bende aylardır her ay bir umutla istiyorum ama henüz Allah "ol" demedi :1no2:
sen ne zamndır düşünüyosun canım evet ALLAH ne zamn ol derse o zamn canım yapacağımız pek bişey yok sabır edeceğiz rabbim sabreden kullarını severmiş isyan etmeden sabır edeceğiz burda beraber birbirimize testek teselli vereceğiz inşllh :teselli:
Birkaç aya kadar neredeyse her gün biri soruyordu çocuk yok mu? düşünmüyor musunuz yoksa? ay yoksa olmuyor mu? diye onlar yüzünden ben bu hale geldim. Yatıp kalkıp her gün bir hesap yapıyorum. Ya yumurtlama gününü ya da adet gününü :bbo:
Ama Allah'a şükür eşim çok yardımcı oluyor bana. Sürekli beni teselli ediyor "biz 2 kişilik kocaman bir aileyiz" diye :1hug:
Eee birde sizler varsınız tabi her biriniz umut oluyorsunuz bana :enbuyukkk:
geçmiş olsun canım daha benim eşim muane olmadı bende pko var şuanlık bebek olmayışını pko ya bağlıyoruz o engelliyo evet canım o sorular benide çok bunaltıyor insanı strese sokuyolar ama kafaya takmamamız gerekiyo zaten problemliyiz bide stres yapıyoruz iyice kötü oluyor lütfen hesap yapma onlarda insanı strese sokuyor ben gebeliği düşündüğüm zaman nasıl olcak filan dedim araştırdım yumurtlama günü şunu bu günü derken 2 ay adet olamadım ve şuan adet düzenimi bozdum haplarla adet oluyorum takamamk gerekiyo akışına bırakmak gerekiyo
aynen canım ALLAH a şükür eşim çok anlayışlı bana da hep neden bu kadar kafayı takıyosun diyor evet canım sizlerde olmasanız kime gidip bu derdimi anlatayım ilaç gibi geliyor burası bana içimde ne varsa döküyorum çünkü burdaki kardeşlerim beni anlıyorlar buna eminim :enbuyukkk:
Allah şifa versin arkadaşım inşallah hakkında hayırlı olduğu zamanda sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın. Bu da bu dünyada bizim sınavımız herhalde. Hastalık bahane, doktorlar ya da tedaviler sadece vesile.. Allah ol dediğinde Hz. Meryem'de olduğu gibi babasız bile çocuk olabiliyor. Bunları düşününce kızıyorum kendime ama naparsın işte olumunekankayizsmile
geçmiş olsun canım daha benim eşim muane olmadı bende pko var şuanlık bebek olmayışını pko ya bağlıyoruz o engelliyo evet canım o sorular benide çok bunaltıyor insanı strese sokuyolar ama kafaya takmamamız gerekiyo zaten problemliyiz bide stres yapıyoruz iyice kötü oluyor lütfen hesap yapma onlarda insanı strese sokuyor ben gebeliği düşündüğüm zaman nasıl olcak filan dedim araştırdım yumurtlama günü şunu bu günü derken 2 ay adet olamadım ve şuan adet düzenimi bozdum haplarla adet oluyorum takamamk gerekiyo akışına bırakmak gerekiyo
aynen canım ALLAH a şükür eşim çok anlayışlı bana da hep neden bu kadar kafayı takıyosun diyor evet canım sizlerde olmasanız kime gidip bu derdimi anlatayım ilaç gibi geliyor burası bana içimde ne varsa döküyorum çünkü burdaki kardeşlerim beni anlıyorlar buna eminim :enbuyukkk:
aynen canım bende çok kızıyorum kendime tabi tedbirimizi alcağız tedavimizi olcağız bilimden yararlancağız elimizden geldiği kadarıyla ama olmayıncada üzülmeyeceğiz vardr rabbimin bi bildiği diyeveğiz ama işte her ay sonu o tek çizğiyi görünce üzülüyoruz ALLAH IM bize sabır dayanma gücü versin ve nasip göreceği zamn bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde veriri inşllh bu durumda dua etmek en güzeli birbirimizede dua edelim bu dahada güzeli valla en içten şekilde dua ediyorum hepimize inşllh rabbim kabul eder :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?