Hazirana kadar 15 kiloo :)

ayseylmz21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
59
0
36
İstanbul
Yarindan itibaren basliyorum 64 kilo civarindayim ve kararliyim yaza kadar kurtulucam su kilo illetinden :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarindan itibaren basliyorum 64 kilo civarindayim ve kararliyim yaza kadar kurtulucam su kilo illetinden :))

canım boyun çok mu kısa da bu kadar zayıf olman gerekiyor.. biraz çok değil mi? ama tabi senin kararın.. allah kolaylık versin.. inş. sağlıkla verirsin..

buqun sıkı bir sekılde dıetıme basladım :46: 64.4 kılo :26:
menüm şöyle :
sabah oqluşumla qüzel bi kahvaltı ettik :21:
ara: 1 elma
aksam: 1 tabak kabuska yemeqı ve salata :31:
ara: türk kahvesii :68:
artık herqun menu paylasımı yapıcam ozaman kendımı kontrol altına alırım dıe düşünüyorum :37:

Hala ayni kilodayim 64.4 okadar acliqa qram eksilmemis..
buqun kahvaltiyi biraz abarttim ailecek yedik haftasonu olunca ipin ucu biraz kaciyo 😄
Ara: kahve
Aksamda.. Yogurt ve elma yemeyi dusunuyorum yarina 63 qoreyiim artikk 😪

sabah kalktim ilk isim tartilmak oldu ben eksi beklerken artilara cikmisim 64.8 malum zamandayim sanirim oyuzden artidayim.. Yarin isvec dietine baslamayi dusunuyorum bakalm 13 qun dayanabilicekmiyim tatlisiz 😁 gecen yazki kiyafetlerimi yazliklarimi cikardim hepsi okadar dar oldularki bu kis tam 6 kilo almisim ve bunu kiyafelerimi qiyince farkettim ben kendimi hep ayni qoruyodum halbukii 😢 yaza kadar verebildiqim kadar vericem kendime quveniyorumm 👍

Annemlerdeyim ve diet yapamiyorum :( yaz qeldi ve ben hala siskoyum yaa :'(

Sabah tartilayim bari bakim kac kilo aldim 😁 en son 64.8 misim

Kizlar instagram kullanan varsa oradan da takipleselim ne dersiniz ☺

Gece sahurda 3 kasik tavuk sote 1 domates kk peynir ve 3 dilim cavdar ekmeqi yedim iftara taze fasulye dusunuyorum yanina salata 1 dilm ekmek ile ☺

Evet sahurumuzu yaptik kardesimle menemen yedim 4 zeytin ve biraz ekmek 😔 sabah tartildim 63.6 yim not edeyim de unutmayayim 😄

bu hafta baya bı yoqun qectı yorqun ve halsizim temizlik yapmam lazım ev aldı basını qıdıyo dun qece 1 qıbı qeldık eve adapazarında annemlerdeydık 😊 evet qeleyım kılo durumuma tartımın pili bitmis sabah evırıp cevırdım ıkı kurcaladım acıldı ama doqrumu tarttı emın deqılım 😄 64.8 qosterdı 😁 sabah kahvaltım 2 yumurta 3 catal peynır 1 dılım beyaz ekmek 2 catal oqlusun patates kızartmasndan aldm vee 2 zeytın 😊 arada 1 turk kahvesı ve lokum yedım 1 tane... bıraz oncede oglusum zorla 2 seker yedırttı aksama yoqurt ve salata dusunuyorum 👍

Back
X